29 Οκτωβρίου 2014

Τον ξεφτίλισε ο Πλεύρης τον αντάρτη με τα προγούλια! Μούγγα όταν του είπε οτι ήταν συνεταιράκια του Χίτλερ

Πολιτική σύγκρουση έχει ξεσπάσει, μετά την απόφαση του εκλεγμένου με τον ΣΥΡΙΖΑ Δημάρχου Χαρανδρίου, Σίμου Ρούσσου, να ακουστεί στη σημερινή μαθητική παρέλαση ο ύμνος του ΕΑΜ.

«Παίχτηκαν όλα τα εμβατήρια και μια φορά ακούστηκε και ο ύμνος του ΕΑΜ, ο οποίος έχει ξανά ακουστεί πολλές φορές σε παρελάσεις αντιστασιακών» είπε ο Δήμαρχος Χαλανδρίου μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 προσπερνώντας το γεγονός ότι σήμερα επρόκειτο για μαθητική παρέλαση.

Στην εκπομπή παρενέβη το στέλεχος της ΝΔ Θανάσης Πλεύρης, ο οποίος κατηγόρησε το Δήμαρχο για διχαστική συμπεριφορά ενώ τόνισε ότι η απόφασή του να ακουστεί ο ύμνος του ΕΑΜ έγινε κρυφά από το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου, κατηγορώντας τον ότι λειτουργεί «ως Μονάρχης».

Ο Θάνος Πλεύρης είχε έντονη συνομιλία με τον Σίμο Ρούσσο για το ίδιο θέμα και στο δελτίο ειδήσεων του "Ε", όπου στη διάρκεια της συζήτησης τα αίματα άναψαν, με τον Σίμο Ρούσσο να κάνει λόγο για «νενέκους» και τον Θάνο Πλεύρη να αποκαλεί τον πρώτο «απολειφάδι των μπολσεβίκων»... φυσικά ο αντάρτης του σαλονιού μουγγάθηκε και δεν απαντούσε μόλις ο Πλεύρης του θύμισε ότι ο πατερούλης Στάλιν μοίραζε την Πολωνία με τον Χίτλερ όταν ο Μεταξάς έλεγε το ΟΧΙ.


Δείτε το βίντεο από την παρέλαση στο Χαλάνδρι: