17 Οκτωβρίου 2014

Συνελήφθη ο Φάνης Χριστοδούλου: Γιατί πέρασαν χειροπέδες στον γνωστό μπασκετμπολίστα

Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι είναι διατεθειμένος να πάει ακόμη και στην φυλακή

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Πάρου οδηγήθηκε ο Φάνης Χριστοδούλου. Οι άνδρες της Αστυνομίας του πέρασαν χειροπέδες, αφού είχε εκδοθεί σε βάρος του απόφαση προσωποκράτησης μετά την δικαστική προσφυγή εναντίον του, πρώην εργαζόμενου στις επιχειρήσεις του.

Τα τελευταία χρόνια ο πρώην μπασκετμπολίστας διαμένει στο νησί και πλέον είναι ιδιοκτήτης μίας κατασκευαστικής εταιρείας.

Ο αντίδικός του, ο οποίος είναι υπήκοος Αλβανίας, είχε πάθει ηλεκτροπληξία και προσέφυγε με αγωγές και μηνύσεις εναντίον του, ζητώντας αποζημίωση για το εργατικό ατύχημα, καθώς έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Η ασφαλιστική εταιρεία του έβγαλε αποζημίωση 100.000 ευρώ την οποία δεν αποδέχτηκε και έτσι οι δύο πλευρές προσέφυγαν στα δικαστήρια.

Ο εργαζόμενος ζητά να του καταβληθεί  το ποσό των  280.000 ευρώ,  με παράλληλη απόφαση προσωποκράτησης στην περίπτωση της μη καταβολής τους.

Ο Φάνης Χριστοδούλου κρατήθηκε για τουλάχιστον δύο ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα στη συνέχεια οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αθλητής  φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει τα χρήματα της αποζημίωσης και  ότι είναι διατεθειμένος να πάει ακόμη και στην φυλακή.