06 Νοεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΚΕ! Στύλιος: Με αδίκησε η Κανέλλη

Ο αποπεμφθείς υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος επιχείρησε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Mega, να εξηγήσει τι έγινε και τι εννοούσε αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς αφού ότι κι αν εννοούσε, στην Ελλάδα "δίκιο είναι ο νόμος του εργάτη" και η ΝΔ ποτέ δεν πρόκειται να αρθρώσει ανάστημα απέναντι στους κομμουνιστές που ζητάνε και τα ρέστα ενώ απειλούν ευθέως (και το έχουν κάνει στο παρελθόν όταν τους έπαιρνε) με λεπίδι όσους δεν γουστάρουν...
Φυσικά κανείς δεν θα πει στους ΚΚΕδες "ζητάτε σεβασμό από τους θεσμούς όταν δεν τους αναγνωρίζετε και τους γράφετε στα παπάρια σας όπως πχ δεν επιτρέπετε στο ΣΔΟΕ να σας ελέγξει". 

Τι να κάνουμε όμως; Αυτή είναι η μοίρα του χέστ@ δεξιού (μιλάω για δεξιούς και όχι για τις 100 κότες που δεν τολμάνε να πούνε ότι είναι νεοναζί) που κάθεται στα αυγά του μέχρι να πάρει φωτιά το σπίτι του

Αρχικά λοιπόν ο Στύλιος, ζητούσε να μην απομονωθεί μια φράση του και επιχειρηματολόγησε ότι η ατάκα του προς την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, «δεν θα γίνω Κασιδιάρης» ήταν αντιπαράδειγμα και «απλός λεκτικός διαξιφισμός».

Παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος του και επανέλαβε ότι σε καμιά περίπτωση δεν τον εκφράζουν συμπεριφορές και θέσεις σαν του χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη.

«Αν δω την Λιάνα Κανέλλη μπροστά μου θα της πως ότι με... αδίκησε» είπε ρίχνοντας, το φταίξιμο στην βουλευτή του ΚΚΕ η οποία νωρίτερα είχε εφαρμόσει τη συνήθη τακτική της πρόκλησης και «είχε πει πολλά πράγματα με προσωπικές αναφορές εναντίον μου» όπως δήλωσε.

Ο Γ. Στύλιος δεν έμεινε εκεί, αλλά βάρεσε και στου κουφού την πόρτα αφού άφησε να εννοηθεί ότι κακώς το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις. Εξέφρασε τη λύπη του διότι «ο δημόσιος διάλογος επικεντρώνεται σε τέτοια περιστατικά ενώ διακυβεύονται τεράστια ζητήματα για τον τόπο».

Αφού είπε ότι «οφείλουμε όλοι να προστατεύσουμε τον πολιτικό διάλογο» κατέληξε ότι «από τη στιγμή που το θέμα έλαβε τόσο μεγάλη διάσταση, εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να μην υποβάλω την παραίτησή μου».

Επανέλαβε τέλος, ότι στηρίζει την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό αλλά διεμήνυσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί και από βουλευτής... θέλοντας φαντάζομαι να θυμίσει ότι η κυβέρνηση χρειάζεται την ψήφο του για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και όχι αυτή της Κανέλλη από την οποία πήρε τα εύσημα αλλά όχι την ψήφο.