12 Δεκεμβρίου 2014

Σύζυγος βουλευτή πουλά στο Εbay… φωτογραφίες της με μαγιό!

Δεν διστάζει πουθενά η Κάρεν Ντάνσζουκ, η 31χρονη σύζυγος του βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας, Σάιμον Ντάνσζουκ.

Πρώτα έγινε γνωστή με τις αισθησιακές φωτογραφίες της που ανέβαζε στο διαδίκτυο και τώρα το προχώρησε ένα βήμα παρακάτω… βλέποντας το όλα θέμα επιχειρηματικά. Τι έκανε; Άρχισε να πουλά στο Ebay τις σέξι φωτογραφίες της… με την υπογραφή της, έναντι 12 ευρώ τη μία!


Η 31χρονη, η οποία είναι και μητέρα δύο παιδιών ανέφερε ότι το έκανε μετά από απαίτηση των θαυμαστών της, αλλά και γιατί θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο αλληλεπιδρά με τους ανθρώπους.

«Το έκανα γιατί μου έστελναν πολλά μηνύματα ζητώντας μου να τους υπογράψω φωτογραφίες. Έχω απλά επιχειρηματικό πνεύμα και αποφάσισα ότι θα είχε νόημα. Επέλεξα αυτή τη φωτογραφία επειδή είναι φυσική. Είμαι χωρίς μακιγιάζ και δεν είναι απροκάλυπτα προκλητική ή σέξι» ανέφερε η ίδια, η οποία ποζάρει με το μπούστο της –σε πρώτο πλάνο- φορώντας λευκό μαγιό και γυαλιά ηλίου.


Οι φωτογραφίες της, πάντως έχουν επισκεψιμότητα. Όσον αφορά τον σύζυγο; Η ίδια λέει ότι δεν τον πειράζει!

Μην ξεχάσουμε να σας πούμε το καλύτερο! Πέρα από τη σέξι φωτο και την υπογραφή της… το αυτόγραφο, θα είναι ψεκασμένο με το αγαπημένο της άρωμα Chanel!