14 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις vs Τατσόπουλου: Ο Τσίπρας ξεπέρασε ακόμα και τον Παπανδρέου

Επικριτικός απέναντι στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκς ο  Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και σχολίασε τη  χθεσινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφερειακή σύσκεψη της Κρήτης.

«Η χθεσινή δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι θα παίζει τη λύρα και οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλη είναι για μένα η κορυφαία πολιτική δήλωση όλων των εποχών ως αστείο βέβαια. Δηλαδή, ο άνθρωπος ξεπέρασε ακόμα και τον Γιώργο Παπανδρέου. Τέτοια δήλωση δεν έχει ξαναγίνει. Στο διαδίκτυο γίνεται ο χαμός», επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Και συνέχισε: «Θα χορεύουν οι αγορές στον Τσίπρα, τι ακούμε στη χώρα. Θα χορεύουν οι αγορές στον Αλέξη, το Μέγα Ναπολέοντα. Φτάνει ο Μέγας Ναπολέων των αγορών και τρέχει η Goldman Sachs να κρυφτεί. Τι ακούμε. Ποιον πάνε να ψηφίσουν;».

Το έντονο ύφος του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ προκάλεσε την αντίδραση του ανεξάρτητου βουλευτή, Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος έκλεινε τα αυτιά του, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, λέγοντας: «Όταν βγαίνει ο Πρωθυπουργός της χώρας και λέει εγώ το μνημόνιο το σκίζω κάθε μέρα, δεν γελάνε τότε οι αγορές;».

Η δήλωση αυτή ήταν αρκετή, προκειμένου να ξεσπάσει κόντρα μεταξύ των δύο πολιτικών. «Είσαι άνω ποταμών», του απάντησε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας: «Ο Σαμαράς στην ομιλία του ολόκληρη εννοούσε το εφαρμόζω κάθε μέρα και τελειώνει, σας πάω να βγούμε, αυτό είπε».