13 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Πύρρος Δήμας για την πρόκληση του χρυσαυγίτη Μίχου

Τη νέα πρόκληση που δέχτηκε από τον βουλευτή Μίχο προχθές στη Βουλή περιέγραψε μιλώντας στο ΜEGA και τον Δήμο Μπουλούκο ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Πύρρος Δήμας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη, σε μια διακοπή της διαδικασίας, ο Νίκος Μίχος επιστρέφοντας στα έδρανα της Χρυσής Αυγής πέρασε πίσω από τον Πύρρο Δήμα και τον χτύπησε στον ώμο.

"Την ώρα που πέρασε δίπλα μου -περιγράφει ο Πύρρος Δήμας- άπλωσε τα μπράτσα του και με σκούντηξε στην ωμοπλάτη. Επίτηδες, για να με προκαλέσει. Γελούσαν κάποιοι και γύρισε προς τα εμένα ειρωνικά".

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών δηλώνει στο MEGA ότι δεν έδωσε περαιτέρω συνέχεια στο συμβάν. "Οι άνθρωποι αυτοί έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν, έτσι έχουν μάθει να σκέφτονται, ως συμμορία, χτυπάνε πισώπλατα, γιατί ήρθε από πίσω και με χτύπησε" αναφέρει.

Ο Πύρρος Δήμας, μάλιστα, υποστηρίζει ότι οι προκλήσεις των Χρυσαυγιτών μέσα στη Βουλή είναι συνεχείς και ιδιαίτερα προς το πρόσωπό του αφού υπάρχει και το προηγούμενο περιστατικό της μεταξύ τους αντιδικίας τον περασμένο Ιούνιο.

"Μετά από το συμβάν εκείνο, οι άνθρωποι αυτοί συνεχώς με προκαλούν και ο συγκεκριμένος συνέχεια, αλλά δεν τους φοβάμαι, δεν με ενδιαφέρουν αυτοί οι άνθρωποι και ούτε θέλω να ασχολούμαι μαζί τους" σημειώνει.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καράμπελας, ο οποίος τόνισε πως ο Πύρρος Δήμας έδειξε "ολύμπια ψυχραιμία