29 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΒΓΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ->Τους πρώτους που θα κρεμάσει στο Σύνταγμα ο Τσίπρας, είναι τους Νονούς που ξαφνικά τον «αγάπησαν»

Γελάει ο κόσμος με την στροφή 180 μοιρών, των γνωστών σεσημασμένων επιχειρηματιών – κακοποιών του εκδοτικού-επιχειρηματικού χώρου, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα ως μετανοούσες Μαγδαληνές, γλύφουν εμετικά τον Τσίπρα.

Αναφερόμαστε σε όλον αυτόν τον χρεοκοπημένο συρφετό – που δυστυχώς δεν κατάφερε να αποτελειώσει η Τρόικα- οι οποίοι σήμερα με κάθε τρόπο κλείνουν πονηρά το μάτι στο παλικάρι της Κουμουνδούρου, που για να διεκδικήσει την πρωθυπουργία οδηγεί την χώρα στο χάος και την πατρίδα σε μεγάλες περιπέτεια.

Να είναι απολύτως βέβαιοι όλοι αυτοί οι εγχώριοι Νονοί ( που είναι «ανοιχτοί» από 100 μεριές) πως όχι μόνο δεν θα την βγάλουν «καθαρή», αλλά θα είναι οι πρώτοι που θα «εκτελεσθούν για παραδειγματισμό» στην Πλατεία Συντάγματος, από τα αρειμάνια μειράκια του Νεοκομμουνισμού της Κουμουνδούρου εάν συμβεί το μοιραίο και ο ΣΥΡΙΖΑ κληθεί να κυβερνήσει την χώρα.

Όσες «υπηρεσίες» και… σέρβις και εάν προσφέρουν στον Τσίπρα στην επικείμενη προεκλογική περίοδο, στο τέλος θα είναι οι πρώτοι που θα την πατήσουν χοντρά.

Και αυτό θα αποτελεί αντικειμενικά και μια θετική εξέλιξη για τον τόπο.

http://lykavitos.gr/archives/159947