13 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτες παπαριές του ΣΥΡΙΖΑίου με το αδήλωτο μύριο: Δεν υπάρχει σχέδιο Β, ούτε χρειάζεται

Απίστευτες μαλακ@ες λέει το άτομο που αποδεδειγμένα είναι φοροφυγάς... προφανώς απευθύνεται στα γίδια που τους ψηφίζουν ή στους βλάκες

«Δεν υπάρχει σχέδιο Β, ούτε αισθανθήκαμε την ανάγκη να επεξεργαστούμε σχέδιο Β» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.

Ο κ. Μητρόπουλος επισήμανε ότι θα «πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις του από την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ» (εννοεί ότι μόλις κλείσουν οι Τράπεζες θα υπογράψουν άρον άρον ότι τους ζητήσουν).

Σημείωσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της και στη συνέχεια ο κύριος Τσίπρας θα διαπραγματευτεί με πυγμή και σοβαρότητα με τους εταίρους μας και θα εχει σοβαρό αποτέλεσμα» (μοναδική περίπτωση οι ΣΥΡΙΖΑίοι: Ξέρουν το αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης εκ των προτέρων... μόνο που κι απέναντι λένε τα ίδια).

Ο κ. Μητρόπουλος διευκρίνισε ότι θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν θα γίνουν μονομερείς ενέργειες (εξηγησέ το πρώτα στον Λαφαζάνη και μετά θα το καταλάβει κι ο κόσμος) με τους δανειστές μας μέχρι να επιτευχθεί το νέο πακέτο, ενώ υπογράμμισε ότι οι δόσεις αναφέρονται μόνο στην αποπληρωμή του χρέους (ε βέβαια αφού ο Σαμαράς ισοσκέλισε τον προυπολογισμό με τα μέτρα που εσείς λέτε ότι θα καταργήσετε; Για δώσε τις αυξήσεις που λες ή ότι τάζεις τζάμπα να δούμε που θα πηγαίνουν οι "δόσεις") και στο εσωτερικό μέτωπο δεν υπάρχει πρόβλημα (Helloooo! ΒΑΝΚ? Τράπεζα; Ξέρεις τι είναι αυτό; Ε βέβαια ρε νούμερο δεν υπάρχει πρόβλημα αφού η ΕΚΤ δανείζει τις ελληνικές τράπεζες σχεδόν καθημερινά... κάτσε να μη σε δανείσει μια μέρα να δούμε τι θα γίνει).

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ακόμα ότι το κόμμα του θα ακυρώσει αμέσως μνημονιακούς νομούς για τα εργασιακά και άλλα θέματα όπως έχει δεσμευτεί... μην πάνε τζάμπα και οι υποσχέσεις που δίνει επ' αμοιβή από το γραφείο του...

Πηγή: skai.gr