11 Δεκεμβρίου 2014

ΜΠΑ; ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ Η ΔΟΥΡΟΥ; Υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής δέχθηκαν επίθεση όταν πήγαν να ελέγξουν βενζινάδικο

Φυσικά αν βγει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα πάρουμε το αίμα μας πίσω... θα κράζουμε με ότι ακούμε δεκαετίες τώρα... ξέρετε με ατάκες του στυλ "κυνηγάνε τα μικρά ψάρια και χαρίζονται στα μεγάλα", "φοροεπιδρομή" κ.λπ

Μια περίεργη καταγγελία έκανε η Περιφέρεια Αττικής, καθώς, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι υπάλληλοί της πήγαν για έλεγχο σε πρατήριο υγρών καυσίμων και δέχθηκαν επίθεση.

Ειδικότερα, τρεις υπάλληλοι της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής διενεργούσαν το πρωί της Πέμπτης ελέγχους για την εφαρμογή των διατάξεων περί Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και λοιπούς Μετρολογικούς Ελέγχους.
Οταν μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, επί της οδού Ιδομενέως στο Ίλιον,  προκειμένου να εφαρμόσουν τα αναφερόμενα το με αρ. πρωτ. έγγραφο του ΥΠ.ΑΝ, δέχτηκαν επίθεση από άτομα που βρίσκονταν στο πρατήριο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Αμέσως εκλήθη η Αμεση Δράση και το ΕΚΑΒ, για  να παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Η Περιφέρεια Αττικής καταγγέλλει ότι η Αμεση Δράση εκλήθη στις 12.58 και στις 13.35 δεν είχε φθάσει στον τόπο του συμβάντος, λόγω κίνησης, ενώ «υπογραμμίζει την κατηγορηματική βούλησή της να πατάξει τη διαφθορά και να συνδράμει τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές στην αποτελεσματική αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών, τα οποία πλήττουν το δημόσιο συμφέρον και υποσκάπτουν τη λειτουργία των θεσμών της Πολιτείας».