13 Δεκεμβρίου 2014

Αυτή η γυναίκα είπε στον Αλέξη ότι ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚ, και όχι μόνο ότι θα του δείξει τους κλέφτες όπως λεν οι δημοσιοκάφροι

Το θάβουν με παραπλανητικούς τίτλους του στύλ "Βρήκε συγκυβερνήτη ο Αλέξης" ή "Αυτή είναι η γυναίκα που θα υποδείξει τους κλέφτες στον Τσίπρα" ή "Αυτή είναι η πρώην καθαρίστρια που διέκοψε τον Τσίπρα για τους... κλέφτες" (αλήθεια ρε Νικολάκη εσύ αυτό κατάλαβες από την παρέμβασή της;)... φυσικά η γυναίκα του είπε ότι θα του τους υποδείξει... αφού τους έβλεπε δίπλα της μέσα στην αίθουσα, να χειροκροτάνε τον Τσίπρα!

Μία 68χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο, η κ. Μαρία Κωνσταντινίδη έκλεψε την παράσταση στη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο.

Σε μία αποστροφή του λόγου του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, η 68χρονη, πρώην καθαρίστρια, πήρε το λόγο φωνάζοντας "Τα λεφτά τα πήραν οι κλέφτες. Τους ξέρω έναν έναν και πολλοί υπάρχουν κι εδώ μέσα"!

Ο κ. Τσίπρας χαμογέλασε και της απάντησε με νόημα "Θα σε χρειαστούμε όταν κυβερνήσουμε"...

Η 68χρονη, να σημειωθεί, όπως είπε στο Cretalive, υπήρξε υφάντρα και στη συνέχεια καθαρίστρια με πενιχρή σύνταξη και κομμένο, όπως σημείωσε, επικουρικό.

Η κ. Κωνσταντινίδη χάρισε στον Αλέξη Τσίπρα ένα κρητικό μαντήλι με τη φιγούρα του Μίνωα κι εκείνος την ευχαρίστησε.