19 Δεκεμβρίου 2014

ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ! Από τη Ρεπούση και τη Μακρή, μέχρι τον Μήτσο και τον Δριβελέγκα!

Οι μόνοι οι οποίοι υιοθετούν τις γελοίες καταγγελίες Καμμένου είναι οι δημοσιοκάφροι και οι ΣΥΡΙΖΑίοι με τα φιλαράκια τους, τους ΧΑυγίτες

Με ένα ειρωνικό… tweet σχολίασε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, τιςκαταγγελίες Χαϊκάλη περί χρηματισμού.
«Τι περίεργο! Όλες οι "απόπειρες δωροδοκίας" για να ψηφίσουν ΠτΔ έγιναν στους βουλευτές του Καμμένου. Στη ΔΗΜΑΡ καμία. Τυχαίο; Δεν νομίζω» έγραψε η κ. Ρεπούση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Δείτε το tweet:


Μέχρι και η… Ραχήλ Μακρή “αδειάζει” τον Χαϊκάλη

Μέχρι και η Ραχήλ Μακρή, η οποία βρίσκεται διαρκώς ανεβασμένη στα (αντικυβερνητικά) κάγκελα, ειρωνεύεται την καταγγελία Χαϊκάλη.

Μιλώντας στο protothema.gr λέει: «Η δωροδοκία αποτελεί ένα από τα βασικότερα αδικήματα στην πολιτική ζωή. Το μόνο ίσως σοβαρότερο είναι η επίκληση της όταν αυτή δεν υφίσταται για την άγρα εντυπώσεων και την θυματοποίηση για ψηφοθηρική εκμετάλλευση. Το τι πραγματικά συμβαίνει αποτελεί αποστολή της δικαιοσύνης να το διερευνήσει. Αυτή οφείλει να είναι ο πρώτος και αποκλειστικός προορισμός όσων διαθέτουν πραγματικά στοιχεία. Η δημοσιοποίηση δεδομένων πριν την διερεύνηση των υποθέσεων, εμποδίζουν πιθανόν το έργο των αρχών και δύναται να θεωρηθεί ότι δημιουργούν εντυπώσεις ανεξαρτήτως της τελικής απόφασης».

Παπαδημούλης: Χαϊκάλη άσε τις πονηρές διαρροές και δώσε το όνομα!

Με μια πιο υπεύθυνη στάση από το επίσημο επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματός του, προσέγγισε την «καταγγελία» του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ζήτησε να δοθεί το όνομα στη δημοσιότητα και να σταματήσουν οι περίεργες, όπως τις χαρακτήρισε, διαρροές.

Αναλυτικά, έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter:

«Η καταγγελία Χαϊκάλη απαιτεί άμεση διερεύνηση από την Δικαιοσύνη και υπεύθυνη ενημέρωση. Όχι πονηρές “διαρροές”.Ο ίδιος δε, να δώσει ονόματα».

Το ξέσπασμα του Δριβελέγκα στη Βουλή για τις καταγγελίες Χαϊκάλη

Την παρέμβαση της δικαιοσύνης για όσους προσβάλλουν τον θεσμό του κοινοβουλίου και της δημοκρατίας ζήτησε ο προεδρεύων, Γιάννης Δριβελέγκας, στη Βουλή, σχολιάζοντας τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη σχετικά με την απόπειρα χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Επιτέλους να επικρατήσει και κάποια λογική. Φτάνουν τα σόου, δεν είναι εδώ ούτε τηλεόραση ούτε θέατρο. Επιτέλους έχει σοβαρά προβλήματα η χώρα», τόνισε.

Δείτε το βίντεο: