19 Δεκεμβρίου 2014

Γελάει ο κόσμος πάλι με τον Καμμένο: Ψεκασμένος και σύμβουλός του ο μεσάζοντας, χρησιμοποιούσε τις ίδιες φράσεις με τον Σούκουρα

Διαψεύδει η εισαγγελία ότι έδωσαν όνομα οι ψεκασμένοι-Ύστατη προσπάθεια Καμμένου να επιβιώσει αφού ξέρει ότι αν μείνει εκτός βουλής θα τον τρελάνουν στις αγωγές όσοι έχει κατά καιρούς συκοφαντήσει κρυμμένος πίσω από την ασυλία του... 

Συνέντευξη Τύπου έδωσε πριν λίγο ο Π. Καμμένος στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρέα με τον Παύλο Χαϊκάλη μετά τις καταγγελίες του κ@λου ότι επιχειρηματίας προσπάθησε να τον χρηματίσει για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όπως παραδέχθηκαν όλοι προκειται για κάποιον ψεκασμένο και προφανώς αφορά τα εσωτερικά τους, ενώ ενδεικτικό της απόπειρας είναι οτι ο μεσάζων σύμφωνα με τον Καμμένο είπε την ίδια φράση που είπε και ο πλακατζής Σούκουρας στην Ξουλίδου: Μια φορά έχεις την ευκαιρία στη ζωή σου...

Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης όπως τα ανέφερε ο Πανάρας, ήταν τα εξής αστεία:
Ο εισαγγελέας Ντογιάκος προέτρεψε τον Χαϊκάλη να συνεχίσει τις συναντήσεις
Η δεύτερη συνάντηση Χαϊκάλη με το πρόσωπο που ήθελε να τον δωροδοκήσει διήρκεσε 15 λεπτά
Υπάρχουν συγκλονιστικά στοιχεία μέσα σ' αυτό το διάλογο όπου ο μεσάζων αναφέρει ότι μπορεί να δώσει τις 700.000 ευρώ άμεσα
Κάποια απ' αυτά τα μετρητά που υποσχέθηκαν στον Χαϊκάλη μπορεί να ήταν χτυπημένα, ίσως και απ' την απαγωγή Παναγόπουλου
Αντίγραφο των δύο συνομιλιών έχω εγώ και ο Χαϊκάλης
Αντίγραφο των δύο συνομιλιών κατέθεσα σε 2 συμβολαιογράφους στο εξωτερικό
Αντίγραφο των συνομιλιών έδωσε ο Χαϊκάλης και στον Λάκη Λαζόπουλο για λόγους ασφαλείας
Γνώρισα το μεσάζοντα στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά όταν ήμουν βουλευτής της ΝΔ
Το υλικό από τα συστήματα καταγραφής βρίσκονται στην Εισαγγελία «στο φοριαμό του κ. Ντογιάκου»
Ο εισαγγελέας Ντογιάκος προέτρεψε τον Χαϊκάλη να συνεχίσει τις συναντήσεις
Το σενάριο ότι η Εισαγγελία δεν έχει το όνομα του μεσάζοντα δεν υπάρχει
Κατά μία άποψη εάν δοθεί το υλικό στη δημοσιότητα θα αποτελεί παραβίαση των προσωπικών δεδομένων
Ο μεσάζοντας δεν συνελήφθη επ' αυτοφώρω επειδή δεν ήρθε στην τρίτη συνάντηση με τον Χαϊκάλη
Ο μεσάζοντας είχε δώσει ένορκη κατάθεση για την υπόθεση των CDS
Στελνω αυτή τη στιγμή αντίγραφο της δεύτερης συνάντησης Χαϊκάλη με τον μεσάζοντα στον υπουργό Δικαιοσύνης
Στέλνω δεύτερο αντίγραφο στον πρόεδρο της Βουλής για να το δώσει στους αρχηγούς των κομμάτων 
Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το Newsit, ο Γ.Α. είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας ο οποίος παρουσιάζεται στο οπτικοακουστικό υλικό και φέρεται να είναι διατεθειμένος να μεσολαβήσει για να διακανονιστεί δάνειο ύψους 700.000 ευρώ του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη! Ο Γ.Α. παρουσιάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, ως υπάλληλος τράπεζας.

Κατά τις δύο καταθέσεις του στον κ. Παναγιωτόπουλο ο Παύλος Χαϊκάλης δέχθηκε πιεστικές ερωτήσεις για να αποκαλύψει το όνομα του ανθρώπου που επιχείρησε να τον δωροδοκήσει, ωστόσο ο κ. Χαϊκάλης δεν το έκανε.
Ο εισαγγελέας που παρέλαβε το υλικό που παρέδωσε ο κ. Χαϊκάλης (γίνεται λόγος για οπτικοακουστικό υλικό) το απέστειλε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για επεξεργασία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι ευδιάκριτα πρόσωπα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Έγκληματος από το υλικό δεν μπόρεσε να διευκρινίσει με βάση το υλικό ποιο είναι το πρόσωπο που επιχειρεί σύμφωνα με την καταγγελία τον χρηματισμό. Ανάλογη ήταν και η απάντηση της κρατικής Ασφάλειας, μέχρι σήμερα το πρωί τουλάχιστον.
Άλλες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε το όνομα του δράστη της απόπειρας χρηματισμού στην αστυνομία σήμερα το πρωί.

Το χρονικό της αστείας καταγγελίας που ήρθε στη δημοσιότητα με τη μεσολάβηση του ΣΥΡΙΖΑ
Μια “βόμβα” είχε στο... τσεπάκι του ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 είπε πως έχει στοιχεία για απόπειρα χρηματισμού εν ενεργεία βουλευτή ενόψει την εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μετά από πίεση ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι πρόκειται για τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Παύλο Χαϊκάλη ο οποίος του παρέδωσε βίντεο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι επιχειρηματίας του προτείνει χρήματα.

Λίγα λεπτά μετά ο ίδιος ο Βουλευτής παραδέχθηκε ότι τα λεγόμενα του Λ. Λαζόπουλου ισχύουν και πως ο ίδιος του έδωσε το επίμαχο βίντεο καθώς έχει τις γνώσης για την επεξεργασία του υλικού.

Όπως είπε ο βουλευτής το υλικό είναι από τις 6 Δεκεμβρίου, όταν προφανώς έγινε και η προσπάθεια χρηματισμού.

Ο κ. Χαϊκάλης είπε μάλιστα ότι του προτάθηκαν 700.000 ευρώ σε μετρητά, διακανονισμός του δανείου που έχει για το σπίτι του και διαφημιστικά συμβόλαια με υπέρογκα ποσά. Μίλησε για ένα τελικό ποσό πάνω από τα 2 εκατομμύρια ως και τρία εκατομμύρια ευρώ.

Στις πιέσεις των δημοσιογράφων ο κ. Χαϊκάλης μίλησε για έναν επιχειρηματία, όχι από εκείνους που είναι ευρύτερα γνωστοί, σοβαρό ωστόσο άτομο, το οποίο, όπως είπε δεν ανήκει σε πολιτικό χώρο, ούτε φάνηκε να δρα ξεκάθαρα για λογαριασμό κάποιου κόμματος.


Ο κ. Χαϊκάλης είπε ότι από την πρώτη στιγμή το βίντεο παραδόθηκε στον εισαγγελέα όπου και κατέθεσε.

Στην ερώτηση γιατί επί 15 ημέρες δεν έχει αναφέρει τίποτε ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε ότι περίμενε την επέμβαση της Δικαιοσύνης, ενώ συμπλήρωσε ότι η συμβολή του Λ. Λαζόπουλου στην όλη υπόθεση ήταν σε φιλικό επίπεδο.


Ο κ. Κουίκ είπε πως ο κ. Χαϊκάλης έδωσε δύο καταθέσεις στον Εισαγγελέα κατ' εντολή του οποίου έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια όπου κατονόμασε και το πρόσωπο.


Τι λέει ο εισαγγελέας για τις καταγγελίες Χαϊκάλη

Aρνήθηκε να κατονομάσει το πρόσωπο που προσπάθησε να τον εξαγοράσει, παρότι ρωτήθηκε επανειλημμένως, ενώπιον του εισαγγελέα Παν. Παναγιωτόπουλο ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης.

Κι αυτό γιατί από το υλικό δεν προκύπτει η ταυτότητα του προσώπου αυτού ενώ αρνήθηκε να κατονομάσει πρόσωπα που κρύβονται από πίσω.

Η εισαγγελία ενεργοποιήθηκε άμεσα και όπως δηλώνει: " Όντως ο κ. Χαικαλης έκανε εκτενείς καταγγελίες δίνοντας εκτενή κατάθεση και παραδίδοντας υλικό. Πλην όμως από τη μέχρι στιγμής εισαγγελική έρευνα δεν επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες του".