24 Ιουνίου 2014

Οι πιο ακριβοπληρωμένες πορνοστάρ (ΦΩΤΟ)

Τα βγάζουν τα λεφτά τους
Η βιομηχανία πopνό είναι από τις πιο επικερδείς παγκοσμίως, κερδίζοντας δεκάδες δισ. δολ. ετησίως και αφήνοντας ένα μεγάλο ποσό κέρδους στις μεγάλες εταιρείες παραγωγής καθώς το προϊόν είναι...ελκυστικό σε πολύ κόσμο.

Πάλι μαλ@κίες ρε Νικολάκη για να μπριζώνεις τους ηλίθιους; Έλεος με τον Πρόεδρο της Ουρουγουάης που ΔΗΘΕΝ περιμένει στο

Με εμφανή στόχο την περαιτέρω απαξίωση των εδώ πολιτικών και το αδιάκριτο τσουβάλισμα, ο γνωστός Νίκος Χατζηνικολάου μπριζώνει τα γίδια με μια μαϊμού φωτογραφία.

Όπως γράψαμε και χθες η εν λόγω φωτογραφία που διακινεί ο Χατζηνικολάου κ.α. και συνοδεύει με το παρακάτω κείμενο:

Σέξι ηθοποιός από το Μπρούσκο αναστάτωσε τη Μύκονο (ΦΩΤΟ)

Έκανε ένα διάλειμμα...

Τα μπάνια της στη Μύκονο κάνει η Νάταλι Γρηγοριάδου. Η νεαρή ηθοποιός, που υποδύεται την «Αγγελική Νομικού» στη καθημερινή σειρά του ANT1 «Μπρούσκο», άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πήγε να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της στο νησί των Ανέμων.

Ο ψεκασμένος Τσελέντης νέος διευθυντής του Γεωδυναμικού

Ο καθηγητής Σεισμολογίας τους Πανεπιστημίου Πατρών, Άκης Τσελέντης, εξελέγη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια νέος διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Βίντεο: Ο Σουάρες δάγκωσε (ξανά) τον Κιελίνι

Ο επιθετικός της Ουρογουάης έβαλε τον ιταλό αμυντικό στη λίστα με τα θύματά του

Ο Σουάρες δάγκωσε ξανά. Όχι, όμως, μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά όπως έχει κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν.

Βούλτεψη: Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει "κόμμα μέσα στο κόμμα"-Δεν θα ισχύσει για βουλευτής η αναπροσαρμογή των δικαστών

«Άδοξο τέλος είχε η περίφημη «πολιτική των συμμαχιών» επί της οποίας κονταροχτυπήθηκαν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και η βασική ομάδα αμφισβήτησής της, δηλαδή η «Αριστερή Πλατφόρμα» του κ. Λαφαζάνη, κατά την τελευταία διήμερη συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη για την Πολιτική Απόφαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Forbes: Να γιατί τα McDonald's έχουν αποτύχει στην Ελλάδα

Τα McDonald's τα πηγαίνουν πολύ καλά στις εκτός ΗΠΑ αγορές, αλλά όχι στην Ελλάδα, γράφει το αμερικανικό οικονομικό site Forbes. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον ανταγωνισμό των εγχώριων Goody's, σημειώνεται.

Προσαγωγές κοντά στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά -Επιχείρησαν να το προσεγγίσουν αναρχοάπλυτοι

Το σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στην Κηφισιά προσπάθησαν να προσεγγίσουν 50-60 αντιεξουσιαστές που έκαναν πορεία.

Αγριο κράξιμο από αγρότες της Μελίκης στον φαιδρό πρόεδρο του ΕΛΓΑ με την απαράδεκτη συμπεριφορά ( video)

Άκομη μια προκλητική περίπτωση ενός αποτυχημένου κομματόσκυλου που ο Βενιζέλος “βόλεψε” σε μια θέση στην κρατική μηχανή, αποτελεί ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (και νυν πρόεδρος του ΕΛΓΑ) Έξαρχος ο οποίος … κράχτηκε άγρια στην Μελίκη της Ημαθίας από αγανακτισμένους αγρότες.

Οι τρεις κινήσεις αντεπίθεσης του Σαμαρά

 Αποκλιμάκωση της έντασης στην κυβέρνηση και τη ΝΔ

Κινήσεις άμεσης αποκλιμάκωσης της έντασης που έχει προκαλέσει τόσο στο εσωτερικό της Ν.Δ. όσο και στους κόλπους της συγκυβέρνησης η ανασύνθεση του κυβερνητικού σχήματος σχεδιάζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με στόχο να επικεντρωθεί το νέο Υπουργικό Συμβούλιο στο δύσκολο έργο του...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠ'ΤΟ ΣΤΕ: Ανατρέπει τις αλλαγές στα εργασιακά και δικαιώνει τους εργαζόμενους για τη διαιτησία

Ιστορικής σημασίας χαρακτηρίζεται από εργατολόγους η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία ανατρέπεται μια από τις βασικές παραμέτρους των αλλαγών στις εργασιακές σχέσεις, που είχε επιβάλει η Τρόικα το Φθινόπωρο του 2012.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ! Κατατέθηκε η τροπολογία που αυξάνει 30-40% μισθούς κ επιδόματα όπως αποφάσισαν οι ίδιοι

Στη Βουλή κατατέθηκε από το υπουργείο Οικονομικών η τροπολογία που περιλαμβάνει την κατάργηση των περικοπών στις αποδοχές των δικαστικών, εν ενεργεία και συνταξιούχων, και παραθέτει στοιχεία για το πως αναπροσαρμόζονται οι μισθοί και συντάξεις.

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! Σοσιαλιστική τάση ΣΥΡΙΖΑ τιμά τον Αντρέα: «Παπανδρέου: 18 χρόνια μετά»

Σε ανακοίνωσή της η σοσιαλιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο του θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου αναφέρει:

«Χθες συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου και έρχονται...

Ο Αντώνης Σαμαράς βραβεύτηκε ως συμπαραστάτης του Ασύλου Ανιάτων

Σε κλίμα συγκίνησης και αισιοδοξίας για το μέλλον τού Ασύλου Ανιάτων, πραγματοποιήθηκε σήμερα εκδήλωση τιμής και έμπρακτης αναγνώρισης των συμπαραστατών του Ιδρύματος.

Στον Παπαμιμίκο το 70% του Ινστιτούτου Δημοκρατίας

Ο γραμματέας της ΝΔ... μεγαλομέτοχος του think tank του κόμματος
 
Το Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, το επίσημο think tank της Νέας Δημοκρατίας και ευρύτερα της Κεντροδεξιάς έχει κανονική μετοχική σύνθεση.

Παραγράφονται οι αζήτητες παρακαταθήκες πριν από το 1989

Προθεσμία δύο μηνών σε όσους διεκδικούν την απόδοσή τους
 
Δύο μήνες προθεσμία θα δοθεί σε όσους διεκδικούν αυτούσιες ή χρηματικές παρακαταθήκες που συστάθηκαν πριν από τον Ιανουάριο του 1989 στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδοση της παρακαταθήκης. Αν η προθεσμία παρέλθει, οι παρακαταθήκες αυτές θεωρούνται παραγεγραμμένες.

Ετσι θα γίνει το Ελληνικό μετά την ανάπλαση -Το 2016 αρχίζουν τα έργα [εικόνες&βίντεο]

Τα σχέδια για την ανάπλαση της περιοχής του Ελληνικύ παρουσίασε την Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου η εταιρεία Lamda Development, ενώ οι εργασίες αναμένεται να αρχίσουν το 2016.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤ@ΝΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ! "Η Μελέτη θα βγει με μαγιό αν κερδίσει η Εθνική"

Την υπόσχεση ότι θα βγει με μαγιό στην εκπομπή της, αν η Εθνική Ελλάδας καταφέρει σήμερα να κερδίσει την Ακτή Ελεφαντοστού και προκριθεί στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

ΦΩΤΟ-Maria Menounos: Με σέξι μπικίνι στην Bora Bora

Η 36χρονη Maria μπορεί σήμερα να διαθέτει ένα σούπερ σέξι και καλλίγραμμο σώμα όμως, όπως έχει πει η ίδια, δεν ήταν πάντα έτσι, καθώς στο παρελθόν έδινε για χρόνια μάχη με τα παραπανίσια κιλά

ΠΙΘΗΚΟΣ! Νοσηλευτής βίασε 92χρονη κατάκοιτη γυναίκα σε οίκο ευγηρίας

Ένοχος για το βιασμό 92χρονης γυναίκας η οποία νοσηλευόταν σε γηροκομείο στο Σινσινάτι των Ηνωμένων Πολιτειών κρίθηκε 22χρονος ο οποίος εργαζόταν ως νοσηλευτής στο ίδρυμα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΩΝ-ΚΑΦΡΩΝ-ΑΠΛΥΤΩΝ: Το βίντεο από τα σοβαρά επεισόδια στη συναυλία του Μανού Τσάο

Η στιγμή που ομάδα θεατών ρίχνει τα προστετευτικά κιγκλιδώματα κι επιτίθεται σε έναν άνδρα στον χώρο της συναυλίας, φαίνεται σε βίντεο από τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (23/06) στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, κατά τη συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη, Μανού Τσάο.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ απαντά στις φήμες για τα ισοδύναμα μέτρα - Τι έγραψε στο twitter

Ο Α/ΓΕΕΘΑ από τη Χίο και το Αγαθονήσι με δύο μηνύματα στο twitter απαντά στο ερώτημα της ΠΟΕΣ και στο πλήθος πληροφοριών και δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για “ισοδύναμα” στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας μέτρα.

ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΧΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ; Αποφυλακίζεται με βούλευμα ο Αναστάσιος Πάλλης

Αποφυλακίζεται με βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών ο Αναστάσιος Πάλλης, που είχε κατηγορηθεί στην υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων απο την τράπεζα του Βίκτορα Ρέστη.

Κύπρος: Στα... μαλακά ο Λευκαρίτης επειδή οι ανήλικες δεν ήταν παρθένες!

Σε 12 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο επιχειρηματίας Άκης Λευκαρίτης - 10 χρόνια φυλάκιση στο φίλο του, Νίκο Νικολάου - Τους αναγνωρίστηκε ως ελαφρυντικό ότι οι δύο ανήλικες δεν ήταν παρθένες παρ' ότι τονίστηκε ότι εκμεταλλεύονταν την οικονομική κατάσταση των κοριτσιών

Αποφυλακίστηκε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν περίπου 5 το απόγευμα, όταν οι βαριές σιδερένιες πόρτες του ψυχιατρείου των φυλακών του Κορυδαλλού άνοιγαν, προκειμένου να αποφυλακιστεί ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

ΕΠΙΚΟΣ! Κούγιας: Και οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας ήταν γκέι!

Από τα πυρά του γνωστού ποινικολόγου δεν ξέφυγε ούτε ο Γιάννης Μπουτάρης για τον οποίο είπε ότι «καπνίζει χασίς και το διατυμπανίζει»

Πυρά κατά πάντων εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά ο γνωστός δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρέθηκαν τόσο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, όσο και οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας.

Ε ΠΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ "ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ"!Ελένη Μενεγάκη:«Ας ανοίξετε τη φορολογική μου δήλωση...»

Αυτές οι υποκριτικές ατάκες είναι για εμετό! Δηλ. πως να την ανοίξουμε τη δήλωση σου μωρή κυράτσα; Υπάρχει τρόπος να ανοίγουμε τις φορολογικές δηλώσεις άλλων και δεν τον ξέρουμε! Αι στο διάολο κλέφτες (μην ξεχνάμε ότι εδώ και 10 χρόνια πληρώνεται με τα κλεμμένα του Κοντομηνά από το ΤΤ) με τις δικαιολογίες "ανοίξτε τη δήλωσή μου"

Σπάνια η Ελένη Μενεγάκη μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει σε δημοσιεύματα  που γράφονται για εκείνη, όμως σήμερα έχασε την ψυχραιμία της. Η γνωστή παρουσιάστρια διέψευσε όλα όσα γράφονται για τα κτήματα που υποτίθεται ότι έχει αγοράσει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Αλέξη, πηγαινέ τους τη Μαριλίζα και τον Τσούκαλη να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

Γράφει ο ΣΥΡΙΖΑίος καταδικασμένος Γιάννης Μακρυγιάννης

«Αλέξη, μην μας φέρεις τη Μαριλίζα και τον Τσούκαλη!»
...«Αλλιώς θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι» - Ανεπιθύμητοι στον ΣΥΡΙΖΑ οι πρώην Πασόκοι και οι Δημαρίτες, που στήριξαν Σαμαρά - Τι διαμήνυσε στέλεχος της ΚΕ εκφράζοντας σχεδόν τη μισή κεντρική επιτροπή του κόμματος

ΕΚΑΝΕ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ!"Δεν τα πήρα για μένα, έδινα δάνεια σε συναδέλφους μου"

Τι απαντά ο αστυνομικός που συνελήφθη επειδή υπεξαίρεσε 300.000 ευρώ από το εστιατόριο της ΓΑΔΑ - Για «αγαθοεργίες» που έκανε μιλά ο αστυνομικός και ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι που ευεργέτησε θα καταθέσουν υπερ του στο δικαστήριο

Συνέλαβαν πάλι τη Σουδανή που ασπάστηκε τον Χριστιανισμό

Η Μίριαμ Γιαχία Ιμπραχίμ Ισάγκ, η οποία βρισκόταν στη φυλακή επειδή ασπάστηκε τον Χριστιανισμό και αφέθηκε ελεύθερη, συνελήφθη πάλι, ενώ προσπαθούσε να εγκαταλείψει τη χώρα.

Στα δικαστήρια ο Τούρκος «βασιλιάς του γιαουρτιού» ο οποίος φέρεται να έκλεψε τη μυστική συνταγή της ΦΑΓΕ

Νομικά εναντίον της γνωστής εταιρείας γιαουρτιού Chobani στρέφονται δύο αμερικανοί πολίτες καταλογίζοντας στην εταιρεία ότι δεν αναγράφουν τη περιεκτικότητα ζάχαρης που περιέχεται σε κάθε συσκευασία και επίσης, αμφισβητούν την ελληνικότητα του γιαουρτιού.

Οι συνέπειες των μνημονίων!! Ούτε γαμιστρ@να δεν μπορούμε να'χουμε: Έκαναν σεξ στο παγκάκι έξω από το αγροτικό ιατρείο

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι περαστικοί
 
Τι και αν το παγκάκι τοποθετήθηκε στην είσοδο αγροτικού ιατρείου στην Ξάνθη για την εξυπηρέτηση των ασθενών; Ένα ζευγάρι από τον οικισμό της Διομήδειας, μην μπορώντας να συγκρατήσει το πάθος του έκανε σεξ μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και παρευρισκόμενων.

Γνωστή δημοσιογράφος "κινεί το... ρουλεμάν" για τον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν δέχεται αρνητικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ ρεπορτάζ...

Έξω φρενών έχουν γίνει οι περισσότεροι από τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ με την τακτική συναδέλφου τους που εργάζεται σε μεγάλο μέσο ενημέρωσης και σε καθημερινή βάση έχει αναλάβει, όπως οι ίδιοι λένε, ρόλο…

ΦΩΤΟ: "Στον Έβρο δεν περνά κανείς" - Άσκηση του Δ΄ Σώματος Στρατού

“Στον Έβρο δεν περνά κανείς”. Η άσκηση του Δ΄ Σώματος Στρατού εντυπωσιακή ,όπως προκύπτει από τις πολλές και καλές φωτογραφίες του ΓΕΣ .

Η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων «ΕΓΝΑΤΙΑ-2014», διεξήχθη στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πλωτών Μέσων Νοτίου Έβρου, του Δ΄ Σώματος Στρατού.

ΦΩΤΟ: Γελάει ο κόσμος με τις καταγγελίες του κ@λου απ'τον Σκουρλέτη

Εκτός του ότι το άτομο είναι τόσο χαζό που νομίζει ότι το 2014 οι παρακολουθήσεις τηλεφώνων γίνονται από άτομα που πειράζουν καλώδια στα καφάου και κόβονται προς στιγμή οι τηλεφωνικές γραμμές... να ρωτήσουμε και κάτι άλλο:

ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ->Προκαλεί ο γερμανικός Τύπος: Αν αφήσουν το "μυστρί και το σοβά" μπορούν να προκριθούν οι Έλληνες

Δηλ. όταν τα λέμε μεταξύ μας δεν "προκαλούμε"... αν μας τα πούνε άλλοι είναι "πρόκληση"! Τι "πρόκληση" ρε στόκε Ευαγγελάτε που σκόραρε μέχρι κι ο Φρέντ και μόνο εμείς με το ΙΡΑΝ δεν έχουμε βάλει ακόμα γκόλ; Δηλ. τι πρέπει να πούνε; "Τι σπουδαία μπάλα! Καλά το πάτε συνεχίστε..." 

Διαβάστε τι γράφει ο καραγκιόζης για τις γερμανικές ειδήσεις που λένε για την Ελλάδα "αν παίξει επιθετικά και βάλει κανα γκολ θα προκριθεί" :

Η Jennifer Lopez θέλει να επισκευφθεί την Ελλάδα και τη Μύκονο

Σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη η Jennifer Lopez (απαντώντας αυθόρμητα σε αμερικάνουσ παρουσιαστές και όχι σε Έλληνες από υποχρέωση) τόνισε ότι θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα να επισκεφτεί την Μύκονο.

Κοττάκης: Η αλλοίωση των αριθμών στην ΕΛ.ΣΤΑΤ. έγινε σε 2 φάσεις

[Όπως γράψαμε και χθες με αφορμή την πρόταση του εισαγγελέα ότι δεν ευσταθούν οι καταγγελίες των Καμμένων: Φούσκωμα ελλείμματος έγινε αλλά δεν είναι ποινικά κολάσιμο αφού έγινε με νόμιμο τρόπο... ανήθικο δε]

Το σκάνδαλο του φουσκώματος του ελλείμματος από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. είναι από τις ελάχιστες δημόσιες υποθέσεις που με κάνουν να εξοργίζομαι, αναφέρει στο σημερινό του άρθρο στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο Μανώλης Κοττάκης.

ΕΠΟΣ! Άνοιξε η εφαρμογή καταγραφής των φόρων υπέρ τρίτων και το κράτος ζητάει από μας να του πούμε ποιες είναι!!!!!!

Άνοιξε και επισήμως η ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης που έχει ως στόχο την καταγραφή των χρεώσεων υπέρ τρίτων προκειμένου να γίνει στη συνέχεια η σχετική «εκκαθάριση», όπως άλλωστε προβλέπει το μνημόνιο.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ: Το μετέωρο βήμα της λαϊκής Δεξιάς-Πως θα ξυφύγει από τη γραφικότητα που την οδήγησαν;

Μ​​ε το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, η αποκαλούμενη λαϊκή Δεξιά, το τμήμα δηλαδή εκείνο του πολιτικού κόσμου που συνδέεται περισσότερο με τις αξίες και την πολιτική κουλτούρα των λαϊκών στρωμάτων του συντηρητισμού, βρέθηκε στο προσκήνιο των πολιτικών εξελίξεων. Δεμένη με την έννοια της πατρίδας και του έθνους, εχθρική απέναντι στη δυτική πολυπολιτισμική κουλτούρα, επιφυλακτική έναντι της ελεύθερης αγοράς και κάποιες φορές με ροπή στον αυταρχισμό, η λαϊκή Δεξιά έκανε δυναμική εμφάνιση στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό.

"ΡΕ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ" ΕΙΠΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ: Γερμανία-Συνταξιούχοι στο μεροκάματο

Περισσότεροι από 800.000 συνταξιούχοι στη Γερμανία συνεχίζουν να εργάζονται, καθώς η σύνταξή τους δεν επαρκεί, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες τους. Οι 137.000, μάλιστα, από αυτούς είναι άνω των 74 ετών, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πάγκαλος: "Mου έκοψαν τη σύνταξη στα 1.800 ευρώ"-Εγκώμια για Καραμανλή!

Σε ακόμα μία απίστευτη πρόκληση προχώρησε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος σχολιάζοντας την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τις περικοπές των συντάξεων των δικαστικών και εισαγγελέων είπε και αυτός δεν τα βγάζει πέρα με τη σύνταξη των 1.800 ευρώ που παίρνει.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ: Στη ... γωνία ο Στυλιανίδης λόγω της ήττας στη Ροδόπη

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία για τη μετεκλογική συμπεριφορά του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που έχει ενοχλήσει τους «γαλάζιους» επιτελείς είναι οι αιχμηρές αναφορές του πρώην υπουργού για «έλλειψη εσωτερικής συνεννόησης, συλλογικής λειτουργίας και ψυχικής ενότητας του κόμματος», που οδήγησε, όπως ο ίδιος αναφέρει, στην...

Απορρίφθηκε η αίτηση Μιχαλολιάκου για εξαίρεση των ανακριτριών

Η ανάκριση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται κανονικά και αύριο αναμένεται η απολογία της Ελένης Ζαρούλια

Απορρίφθηκε σύμφωνα με πληροφορίες με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών η αίτηση...

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ: Το δημόσιο «watchdog» θα κοστολογεί τα προεκλογικά κομματικά προγράμματα

Για να σταματήσει η παροχολογία και να καταπολεμηθεί ο λαϊκισμός, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών εισηγήθηκε να κοστολογούνται οι προτάσεις των κομμάτων από το ανεξάρτητο Δημοσιονομικό Συμβούλιο

BINTEO-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΡΕ ΘΕΕ! Και η σύμβουλος δημοσιογράφος γκόμενα του Ολάντ!

Γι αυτό την έβαλε και στο Μέγαρο των Ηλυσίων, αποκαλύπτει η Le Parisien

Eίναι άραγε ο Φρανσουά Ολάντ ο βασιλιάς των Καζανόβα; Αυτό αναρωτιέται το σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Closer" μετά την αποκάλυψη ότι εκτός από τις γνωστές και μη εξαιρετέες ερωμένες του - με σειρά προτεραιότητας: Σεγκολέν Ρουαγιάλ, Βαλερί Τριερβελέρ,Ζουλί Γκαγιέ- μία νέα κρυφή, μέχρι τώρα,αγάπη έρχεται στο προσκήνιο. Και όχι μόνο. Η νέα σύμβουλος του Γάλλου σοσιαλιστή προέδρου, Ναταλί Ιανέτα, μπαινοβγαίνει ανενόχλητη στο Μέγαρο των Ηλυσίων και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Ολάντ. Εξάλλου ο ίδιος της έδωσε το...

ΚΛΑΙΩ! Εγκύκλιος ΥΠΟΙΚ για αποφάσεις του ΣτΕ: Μόνοι όσοι προσέφυγαν θα γλιτώσουν φόρους

Θα τους μπουκώσουν στις δίκες τους δικαστές...

Τα πάνω- κάτω φέρνει εγκύκλιος της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογίας του υπουργείου Οικονομικών σε σχέση με αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη φορολόγηση των επιδομάτων βιβλιοθήκης που παίρνουν οι πανεπιστημιακοί και των επιδομάτων αλλοδαπής (οδοιπορικά) που παίρνουν πολιτικοί υπάλληλοι.

Υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ και με τη βούλα η Αλβανία - Ομόφωνη η απόφαση - Πώς κάμφθηκαν οι αμφιβολίες των εταίρων

Χώρα υποψήφια για ένταξη στην Ευρωπαϊκή είναι η Αλβανία, όπως ανακοίνωσε νωρίς το μεσημέρι στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter η Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επέστρεψαν στο κράτος 33,8 εκατ. ευρώ από εγκληματικές ενέργειες -Πού θα δοθούν

Από το βήμα της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ανακοίνωσε ότι μόνο μέσα σε λίγους μήνες από τη σύσταση του ειδικού σχετικού λογαριασμού για ποσά που προέρχονται από εγκληματικές ενέργειες στην Τράπεζα της Ελλάδος, το συνολικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί ανέρχεται σε 33,8 εκατομμύρια ευρώ.

Kαυγάς Βλάχου-Λαφαζάνη στη Βουλή

Λαφαζάνης: "Ψηφίζετε εκτρώματα"-Βλάχος: "Τα εκτρώματα να τα κρατήσετε για το κόμμα σας"
 
Άναψαν τα αίματα στη Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης του κατεπείγοντος νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την χωροταξική και πολεοδομική μεταρρύθμιση με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Γιώργο Βλάχο να μην αφήνει αναπάντητές τις προκλήσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη του ΣΥΡΙΖΑ και να απαντά αναλόγως.