22 Αυγούστου 2014

ΦΩΤΟ-Η καυτή "Θάτσερ" της Σερβίας!

Ετών 23, γιατρός, βουλευτής, μπόντι μπίλντερ και με ίνδαλμα τη Θάτσερ

Η 23χρονη Maja Pavlovic από τη Σερβία είναι βουλευτής του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος, έχει σπουδάσει ιατρική, λατρεύει το μπόντι μπίλντινγκ και έχει ως ίνδαλμά της την αποθανούσα πρωθυπουργό της Μ. Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ.

Πέθαναν τον Αντώνη Βαρδή! Κατέβασε την "είδηση" το site του Βαξεβάνη

Για άλλη μια φορά μια το διαδίκτυο παίρνει φωτιά με αναληθείς ειδήσεις που τώρα έχουν στόχο τον Αντώνη Βαρδή.

Ως γνωστόν ο συνθέτης νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική και δίνει την δική του μάχη, και καθημερινά όλη του η οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του όπου τον στηρίζει και του δίνει δύναμη.

Σαλτιμπάγκοι σαν τους ΣΥΡΙΖΑίους δεν έχουν ξαναυπάρξει! Προχώρησαν το ΠΑΣΟΚ στο επόμενο level

Λέμε τόσα χρόνια για το ΠΑΣΟΚ αλλά κάθε μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι τελικά δεν τα έχουμε δει όλα. Τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ μετακινήθηκε από το "Έξω οι βάσεις του θανάτου" στο "φεύγουν οι βάσεις που μένουν" σε μερικά χρόνια... εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάξει πουκάμισα μέσα σε μερικές ώρες!!

Σήμερα...

ΒΙΝΤΕΟ-Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την Πόλα Ρούπα

Στην περιοχή της Λαυρεωτικής έχουν επικεντρωθεί τις τελευταίες ώρες οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό της καταζητούμενης Πόλας Ρούπα.

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ! Ούτε σ'αυτό δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε: Πέθανε ή δεν πέθανε ο Αντώνης Βαρδή

Ούτε σ' αυτό δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σ'αυτό το μπουρδ@λο!!

Άλλοι λένε ότι πέθανε: 

Βέλγος 13 ετών ο νεότερος τζιχαντιστής του ΙΚΙΛ

Κρατώντας ανά χείρας ένα καλάνσικοφ και υψώνοντας το δεξί του χέρι στον ουρανό, ένας 13χρονος από το Βέλγιο θεωρείται ότι είναι ο νεότερος τζιχαντιστής του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ).

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΠΑ! ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ: Διάσωση μεταναστών από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας

Λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι της Πέμπτης αλιευτικό στο οποίο επέβαιναν μετανάστες από τη Συρία βυθίστηκε ανοιχτά της Ρόδου.

Λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι της Πέμπτης αλιευτικό στο οποίο επέβαιναν μετανάστες από τη Συρία βυθίστηκε ανοιχτά της Ρόδου.

ΒΙΝΤΕΟ: Αυγά σε πρώην υπουργό

Επίθεση με αυγά δέχθηκε πρώην υπουργός. Το περιστατικό συνέβη στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και θύμα τον Domingo Cavallo, πρώην υπουργό Οικονομικών της χώρας.

ΒΙΝΤΕΟ-Σύζυγος ταμία: Είναι η δεύτερη φορά που τον σημαδεύουν με καλάσνικοφ

«Είναι καλά, αλλά είναι σοκαρισμένος. Δεν τον έχουν πειράξει καθόλου», είπε η σύζυγος του ταμία τον οποίο κράτησαν όμηρο οι ληστές μετά την εισβολή τους στο υποκατάστημα της εθνικής τράπεζας στο Δίστομο.

Εντάξει! Άλλα 50 χρόνια μνημόνιο από μένα! Μέχρι και σύλλογος "αιώνιων φοιτητών" υπάρχει στη Μπανανία! Δείτε τι απαντούν στο υπ. Παιδείας

[Προφανώς η απάντηση είναι από καμία "συλλογικότητα" του ΣΥΡΙΖΑ....]

Οι επί πτυχίω φοιτητές προς διαγραφή με ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν το μέτρο, που προωθεί το υπουργείο Παιδείας, ως λανθασμένο και αντιπαιδαγωγικό.

Οι επί πτυχίω φοιτητές προς διαγραφή με ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν το μέτρο, που προωθεί το υπουργείο Παιδείας, ως λανθασμένο και αντιπαιδαγωγικό.

Να προσαχθούν ο Χαρδούβελης και ο Σταϊκούρας ζητούν οι ένστολοι

Μήνυση κατέθεσε η Ενωση Στρατιωτικών Αττικής κατά του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, και του αναπληρωτή υπουργού, Χρήστου Σταϊκούρα με την οποία ζητάει την προσαγωγή τους για παράβαση καθήκοντος.

Τι θα πάρει τελικά ο Πάνος απ' τον Καράμπελα είπαμε; «Τον Καμμένο δεν τον θέλω στη ΝΔ»

Την πιο σοφή κουβέντα είπε ο βουλευτής της ΝΔ: "Η διεύρυνση θα γίνει από τους πολίτες" και όχι απ'τα σούργελα... όσο κι αν πολλοί απ'τους πολίτες ήταν "εν υπνώσει" σούργελα που ξεμπροστιάστηκαν με την κρίση, αλλά τι να κάνουμε; Αυτούς τους πολίτες έχει η χώρα και δεν μπορεί να τους αλλάξει, οπότε ας τελειώνουμε τουλάχιστον με τους πολιτικούς σούργελα...

"Αν βάλεις τους λύκους μέσα στο μαντρί που φυλάς τα πρόβατα, το πιθανότερο είναι να χάσεις όλα τα πρόβατα, δήλωσε ο Γιάννης Καράμπελας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, τονίζοντας ότι αναφέρεται σε όσους μέχρι τώρα χαρακτήριζαν προδότες τους κυβερνητικούς βουλευτές.

Ναι αλλα η αριστερή ζυγαριά γέρνει στους Παλαιστίνιους γιαυτό δεν θα δούμε πανώ στην Ακρόπολη: Νεκρό παιδί τεσσάρων ετών από ρουκέτα της Χαμάς

Το αγοράκι εξέπνευσε έπειτα από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη από θραύσματα - Η ρουκέτα εκτοξεύθηκε προς την περιοχή Σντοτ Νεγκέβ - Προειδοποιεί ο Μπένιαμιν Νετανιάχου τη Χαμάς ότι θα πληρώσει «βαρύ τίμημα»

Γιατί ο Ντινόπουλος γύρισε πίσω το πόρισμα για τη Μύκονο!

Το εξευτελιστικό ποσό των 1.500 ευρώ ετησίως έδινε ο επιχειρηματίας για την παραλία... αυτό φαίνεται στα χαρτιά τουλάχιστον ;)!

Μόλις 1.500 ευρώ ήταν το μίσθωμα που κατέβαλε ετησίως ο επιχειρηματίας που διατηρούσε την επιχείρηση με τα θαλάσσια σπορ στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, όπου στις 11 Αυγούστου έγινε το τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα παιδί 10 ετών.

Η ειδική αποστολή του Χρύσανθου Λαζαρίδη

Ο ρόλος του συμβούλου του πρωθυπουργού στη συνάντηση Χαρδούβελη - βουλευτών
 
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν ήταν παρών στη σύσκεψη που έγινε νωρίτερα μεταξύ του Γκίκα Χαρδούβελη και ομάδας βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τον ΕΝΦΙΑ. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν είχε ακριβή εικόνα για όσα συζητήθηκαν και για όσα μετέφεραν οι βουλευτές στον τσάρο.

Ανθρωποκυνηγητό στην Πελοπόννησο για τους ληστές του Διστόμου

Ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη την Πελοπόννησο έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της κινηματογραφικής ληστείας στο Δίστομο, το μεσημέρι της Παρασκευής.

ΒΙΝΤΕΟ-Περιστέρη: «Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος τάφος στην Ελλάδα»

Η Κατερίνα Περιστέρη χαρακτήρισε το μνημείο οικουμενικό, λόγω του περιβόλου του, των Σφιγγών και του Λιονταριού της Αμφίπολης. «Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος τάφος ούτε στην Ελλάδα, ούτε στα Βαλκάνια», τόνισε.

New York Times: Πως η Ελλάδα της κρίσης πουλάει λάδι και τουρισμό στους Κινέζους

Στις συνεχώς αυξανόμενες οικονομικές συναλλαγές της Ελλάδας με την Κίνα, μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης, αναφέρεται σε εκτενές βίντεο -ρεπορτάζ του το Reuters Buisiness για λογαριασμό των New York Times, με τη δημοσιογράφο Τζέιν Λάνχι Λι να στέκεται ιδιαίτερα στις προσπάθειες προώθησης ελληνικών προϊόντων, αλλά και τουρισμού.

"Έφοδος" Ολλανδών, Τούρκων και Ιταλών στη Χαλκιδική!

Τρομερή η αύξηση στους επισκέπτες από τα Βαλκάνια
 
Το «ντεμπούτο» τους στο Νομό Χαλκιδικής έκαναν το φετινό καλοκαίρι περισσότεροι από 2500 Ολλανδοί τουρίστες, ενώ «ευχάριστη έκπληξη» για τους επαγγελματίες της περιοχής αποτέλεσε και η αύξηση των επισκεπτών από την Τουρκία και την Ιταλία.

Βρούτσης: «Συνεχίζονται αυστηρά οι έλεγχοι-Δεν υπάρχει πρόβλημα με τη βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων»

«Από τα στοιχεία που υπάρχουν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων», δήλωσε την Παρασκευή ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Ο υπουργός Εργασίας, από τα Καμένα Βούρλα οπού βρέθηκε για την Εθνική Συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ, δεν θέλησε να σχολιάσει δημοσιεύματα που έχουν σχέση με τη βιωσιμότητα των ταμείων.

Πρόταση βουλευτών της ΝΔ στον Χαρδούβελη για μείωση του ΕΝΦΙΑ στα ξενοίκιαστα

Μαραθώνια η συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών
 
Με συγκεκριμένες προτάσεις για τη φορολογική ανακούφιση των ιδιοκτητών ακινήτων  και των ευπαθών  ομάδων προσήλθαν  το μεσημέρι  οι βουλευτές της  ΝΔ στη  διάρκειας  3,5  ωρών συνάντηση  με τους  Γκ. Χαρδούβελη, Γ. Μαυραγάνη και τη γενική γραμματέα εσόδων  Κ.  Σαββαϊδου.

Με επιτυχία συνεχίζεται η εθνική συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι θεματικές ενότητες της Εθνικής Συνδιάσκεψης της ΟΝΝΕΔ, με θέμα «Διεθνείς Εξελίξεις, Εξωτερική Πολιτική, Άμυνα και Ενέργεια», «Ασφάλεια, Πολυπολιτισμικότητα και Μετανάστευση», «Πολιτικό Σύστημα, Δικαιοσύνη, Θεσμοί και ΜΜΕ» και «Εργασία, Ασφάλιση, Υγεία και Κοινωνική».

ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τζιχαντιστές λιθοβόλησαν άντρα για μοιχεία

Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν δια λιθοβολισμού στη Μοσούλη του βόρειου Ιράκ έναν άντρα τον οποίο δικαστήριό τους είχε καταδικάσει σε θάνατο για το έγκλημα της μοιχείας, έγινε σήμερα γνωστό από αυτόπτη μάρτυρα.

ΤΟ ΥΠΠΟ κάνει ρόμπα τους ΣΥΡΙΖΑίους: Η Περιστέρη δεν είπε σε κανέναν ότι ο τάφος της Αμφίπολης δεν έχει συληθεί

Ανακριβή χαρακτηρίζει το υπουργείο Πολιτισμού τα δημοσιεύματα που φέρουν την αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη να δηλώνει ότι ο τάφος της Αμφίπολης δεν έχει συληθεί.

ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΝΑ'ΣΑΙ, ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ->Το κορίτσι του Σταύρου Νιάρχου σε νέα καλοκαιρινή φωτογράφιση

Η Τζέσικα Χαρτ, μία από τις πιο σέξι παρουσίες στον χώρο της μόδας, η οποία έχει κλέψει την καρδιά του Σταύρου Νιάρχου, κολάζει στη νέα της φωτογράφιση για το περιοδικό GQ.

Ενας νεκρός σε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε τέμενος στην Ελβετία

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε μία αίθουσα προσευχής σε ένα τζαμί στο Ζανκτ Γκάλεν, στην Ελβετία, όπου αναφέρθηκε νωρίτερα ένα περιστατικό με πυροβολισμούς, ανακοίνωσε η αστυνομία της Ελβετίας.

Περίεργες μεταθέσεις από τον Πειραιά (όπου υπάρχει θέμα με το ποδόσφαιρο ;) ) στη ΓΑΔΑ

[Η φώτο από επεισόδια του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη πιστεύω είναι τυχαία...]

Είναι αρχές Απριλίου και η κυβέρνηση προχωρά σε αλλαγές στην ηγεσία της Αστυνομίας. Μετακινούνται αρκετοί «γαλονάτοι» μεταξύ των οποίων και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά Ταξίαρχος κ. Γιάννης Διαμαντόπουλος, ο οποίος προάγεται σε υποστράτηγο και τοποθετείται στη ΓΑΔΑ ως διοικητής, δηλαδή ως Αττικάρχης.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ! Curiosity: Βρήκε οστά εξωγήινου στον Άρη;

Οι λάτρεις του διαστήματος πιστεύουν ότι απεικονίζεται το μηριαίο οστό ενός μεγάλου ζώου ή εξωγήινου, γεγονός που -όπως ισχυρίζονται- μπορεί να σημαίνει ακόμη και ότι ζούσαν δεινόσαυροι

Έπειτα από δύο ολόκληρα χρόνια περιήγησης στον Άρη, το Curiosity της NASA χτύπησε...

ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Η πρώτη υπογραφή του Ψινάκη ως Δήμαρχος (ΦΩΤΟ)

Έπιασε "δουλειά" ... με τις προσκλήσεις

Ανασκουμπώθηκε ο Ηλίας Ψινάκης και ήδη έπιασε "δουλειά" στο Μαραθώνα βάζοντας μάλιστα την πρώτη του υπογραφή ως Δήμαρχος.

Κρύος ιδρώτας έλουσε ΑΥΓΗ και ΣΥΡΙΖΑ… ανησυχούν για τον Χαικάλη

Τεράστια ανησυχία στον ΣΥΡΙΖΑ για την διαφαινόμενη προσέγγιση αρκετών μη κυβερνητικών βουλευτών που κινούνται στον χώρο της Κεντροδεξιάς και οι οποίοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να ψηφίσουν (υπό κάποιες προυποθέσεις) Πρόεδρο Δημοκρατίας.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ! ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΑΠ'ΟΛΕΣ! Νομικού: Γιατί δεν δέχθηκε να γίνει μούσκεμα;

Κατά του «Ice Bucket Challenge», επειδή από φιλανθρωπική πράξη έγινε… πλάκα, δήλωσε η Δούκισσα Νομικού και δεν αποδέχθηκε την πρόκληση!

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! Αυξήσεις μισθών, προσλήψεις και χάρισμα χρεών το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Τα 7 σημεία του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ

Αποκλειστικές πληροφορίες για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που σχηματίσει κυβέρνηση μετέδωσε από την εκπομπή του στον realfm 97.8 ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ληστεία με όμηρο σε τράπεζα στο Δίστομο-Υποψίες για τρομοκράτες

Τρεις κουκουλοφόροι με Καλάσνικοφ "χτύπησαν" στις 2:30΄ περίπου το μεσημέρι υποκατάστημα  τράπεζας στo Δίστομο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamiareport οι βαριά οπλισμένοι ληστές διέφυγαν με ένα ασημί RAV παίρνοντας μαζί τους και έναν όμηρο, πιθανότατα τον ταμία του υποκαταστήματος.

Ποιος υπουργός τρόμαξε από το ΠΑΜΕ και τράπηκε σε φυγή;

Άρον άρον έφυγε πριν από λίγο από το Νοσοκομείο Χαλκίδας, χωρίς να δώσει την προγραμματισμένη συνέντευξη του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας...\

ΤΗΣ ΠΟΥΤ@ΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ! Καλούν εισαγγελέα για την ΝΕΡΙΤ

Αγωγές και μηνύσεις, πλέον, εναντίον της Επιτροπής Αξιολόγησης ΝΕΡΙΤ. Ο απόλυτος παραλογισμός στη διαδικασία αξιολόγησης των δημοσιογράφων για την πλήρωση των 59 θέσεων στον τομέα "Σύνταξη και Παραγωγή Ειδήσεων και Εκπομπών", αλλά και στοιχεία πλέον ότι τα ίδια τα μέλη της Επιτροπής που έχουν κληθεί να εφαρμόσουν την προκύρηξη, δίνουν - κατά περίπτωση τη δική τους ερμηνεία - φαίνεται από τις απαντήσεις που εστάλησαν με email στις δεκάδες ενστάσεις - αιτιάσεις που υποβλήθηκαν από υποψηφίους που αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση της προκήρυξης.

Βγήκε στο σφυρί το ιδιωτικό νησί Αγία Τριάδα στην Εύβοια -Πωλείται έναντι 15 εκατ. ευρώ [εικόνες]

Τι μπορεί να αποκτήσει κανείς αν διαθέτει 15 εκατομμύρια ευρώ; Η απάντηση είναι πολύ εύκολη: πάρα πολλά! Ένα από αυτά είναι να αγοράσει το ιδιωτικό νησί Αγία Τριάδα στον κόλπο της Εύβοιας.

Πέρασαν χειροπέδες σε καπετάνιο επιβατηγού πλοίου γιατί δεν ενημέρωσε ότι η μια άγκυρα χάθηκε στη θάλασσα

Για «εξευτελιστική αντιμετώπιση», με αφορμή τη σύλληψη 39χρονου πλοιάρχου από στελέχη του λιμενικού, που δεν ενημέρωσε έγκαιρα για το περιστατικό απώλειας δεξιάς άγκυρας επιβατηγού τουριστικού πλοίου, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ένωση Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού.

Χαρακόπουλος: Η μεταρρύθμιση κατέληξε σε φιάσκο

[Τα χουμε ξαναπεί! Δεν φταίνε οι Χαρακόπουλοι στους οποίους φορτώνει την αποτυχία ο άθλιος Χατζηδάκης! Αν με τις παρεμβάσεις τους όπως λέει ο στόκος του ακύρωσαν τη "μεταρρύθμιση" έπρεπε να το πει και να πει "ή όλο ή παραιτούμε γιατί το μισό θα είναι κοροϊδία". Επαναλαμβάνω: Η μεταρρύθμιση ήταν άχρηστη για την Ελλάδα όπου δεν λειτουργεί ο ανταγωνισμός λόγω ελληνικού ψώνιου ότι το ακριβότερο είναι πάντα καλύτερο... στις Ελλάδα οι τιμές πέφτουν μόνο με βούρδουλα]

Ο βουλευτής της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος υποστήριξε ότι «η λεγόμενη μεταρρύθμιση κατέληξε σε φιάσκο» κι εξήγησε στον Αιμίλιο Λιάτσο στον RealFm 97,8 ότι αν και...

Ρωξάνη, η «βάρβαρη» σύζυγος του Μεγάλου Αλεξάνδρου που δολοφονήθηκε με τον γιο της στην Αμφίπολη Σερρών

H Ρωξάνη, που το όνομά της σημαίνει φωτεινή και μικρό αστέρι, ήταν μία πανέμορφη κοπέλα από την Σογδιανή, Σατραπεία βόρεια του Αφγανιστάν στο σημερινό Ουζμπεκιστάν.

Μήνυμα Άνθιμου στα Σκόπια με φόντο τον… τάφο της Αμφίπολης

«Θησαυρό» όποιο κι αν είναι αυτό χαρακτηρίζει το εσωτερικό του τύμβου στο λόφο Καστά, όπου η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη και η ομάδα της συνεχίζουν τις ανασκαφικές εργασίες, χαρακτηρίζει το περιεχόμενου του τάφου ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης.

Handelsblatt: Η Ελλάδα μπορεί να σωθεί με τα φωτοβολταϊκά

Μια από τις λύσεις ανάπτυξης για τις χώρες που πλήττονται από την κρίση, είναι η «πράσινη» ανάπτυξη, σύμφωνα με τη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

Τον περίμενε ο Σόιμπλε με ελληνική σημαία και… γαλάζια λουλούδια

Θετικές εντυπώσεις φαίνεται ότι άφησε στον Νίκο Δένδια ο… φοβερός και τρομερός Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, με τον οποίο συναντήθηκε στο Βερολίνο την Τρίτη. Ηταν το πρώτο τετ-α-τετ που είχαν και, όπως εκμυστηρεύθηκε χθες (στο Mega) ο υπουργός Ανάπτυξης, «περίμενα έναν άνθρωπο πολύ αυστηρό, ο οποίος θα με κοιτάξει “δασκαλίστικα” και θα μου κάνει και παρατηρήσεις».

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΑΠ'ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ, ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης της ΕΕ για τα ελληνικά ροδάκινα

Η Ευρωπαϊκή Ενωση έδωσε την Παρασκευή στη δημοσιότητα τους κανονισμούς σχετικά με τη θέσπιση προσωρινών μέτρων στήριξης για τους παραγωγούς ροδάκινων και νεκταρινών.

Στη δημοσιότητα το τελευταίο email που έστειλαν οι τζιχαντιστές στην οικογένεια του Φόλεϊ

Στις 12 Αυγούστου, πέντε ημέρες προτού ο Τζέιμς Φόλεϊ αποκεφαλιστεί από τους τζιχαντιστές του ISIS, η οικογένειά του έλαβε το τελευταίο email από τους δολοφόνους του. Επειτα από έγκριση της οικογένειας, η ιστοσελίδα Global Post με την οποία συνεργαζόταν ο αμερικανός δημοσιογράφος, δημοσιεύει το πλήρες κείμενο.

Σαμαράς στο Xinhua: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η πύλη της Κίνας προς την Ευρώπη

Ανακάμπτοντας από μια σοβαρή οικονομική κρίση, η Ελλάδα βρίσκεται στην καλύτερη θέση από ποτέ ώστε να γίνει πολύτιμος συνεργάτης της Κίνας, είναι το μήνυμα που στέλνει ο Αντώνης Σαμαράς με αποκλειστική συνέντευξή του στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Περιστέρη: Πιστεύω ότι ο τάφος της Αμφίπολης δεν έχει συληθεί

Μια πολύ σημαντική αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής η επικεφαλής της ανασκαφής του τύμβου Καστά στην Αμφίπολη, Κατερίνα Περιστέρη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αρχαιολόγου, από τις πρώτες ενδείξεις που έχει φαίνεται ότι ο τάφος δεν έχει συληθεί.

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! Οι Νεάντερταλ είναι στο DNA του Έλληνα – Νέα μέθοδος χρονολόγησης

Μια νέα μελέτη που χρονολογεί την εξαφάνιση του ανθρώπου του Νεάντερταλ από την Ευρώπη πριν από 41 ως 39 χιλιάδες χρόνια επιβεβαιώνει ότι υπήρξαν προσμείξεις με τους πρώτους σύγχρονους ανθρώπους (Homo Sapiens) -με εμάς δηλαδή- αφού τα δύο είδη ανθρώπων συμβίωσαν για διάστημα από 2.600 ως 5.400 χρόνια στη Γηραιά Ήπειρο.

Ο Ευαγγελάτος θα βγάλει εφημερίδα με τη στήριξη Μελισσανίδη

Κι ενώ το τελευταίο διάστημα υπήρχε σκοτάδι γύρω από τις κινήσεις του Νίκου Ευαγγελάτου σχετικά με την επιστροφή του στην τηλεόραση, ξαφνικά μαθαίνουμε ότι ο δημοσιογράφος έχει συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη της Aegean Oil και μέτοχο της ΟΠΑΠ ΑΕ Δημήτρη Μελισσανίδη να προχωρήσει στην έκδοση εφημερίδας.

Το παράπονο του Άδωνι

Το παράπονο του για την κριτική που δέχτηκε ως Υπουργός Υγείας εξέφρασε μέσω twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αυστραλία: Επίσκεψη του Υπουργού Πολυπολιτισμού στο νέο κτήριο της Κοινότητας

Ο Υπουργός Σχεδιασμού, Πολυπολιτισμού και Υπηκοότητος της Βικτώρια κ. Μάθιου Γκάϊ, υπεύθυνος επίσης για τα τμήματα Μεταφορών και Πολεοδομίας, επισκέφθηκε το «Ελληνικό Κέντρο Σύγχρονου Πολιτισμού», όπως ονομάζεται το νέο κτήριο της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης, στην οδό Λόνσντέϊλ και δήλωσε εντυπωσιασμένος και ταυτόχρονα συγκινημένος, που επιτέλους πραγματοποιήθηκε το «όνειρο ζωής» των Ελλήνων της Μελβούρνης.