27 Αυγούστου 2014

BINTEO-Ποια μοντέλα πήγε Μύκονο και κόντεψε να πηδηχτεί στην ξαπλώστρα με τον σύντροφό της;

Στη Μύκονο με τον σύντροφό της βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

ΚΛΑΙΩ με τη ΣΥΡΙΖΑία κόρη Λαζαρίδη που αναμασά την ΑΥΓΗ περί Σαμαρά σε ρόλο Ιντιάνα Τζόουνς

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως τα παιδιά σπουδαίων ανθρώπων είναι πολύ κατώτερα του ονόματος που φέρουν... ενώ η συγκεκριμένη είναι και ψεύτρα

"Κανείς δεν γνώριζε την Αμφίπολη, μέχρι, μεσούντος του Αυγούστου, ο πρωθυπουργός μας εμφανίστηκε, αυτή τη φορά σε ρόλο Ιντιάνα Τζόουνς", γράφει, σε ένα άρθρο που λες και έγραψε άρρωστος ΣΥΡΙΖαίος που θέλει να επιτεθεί στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, η κόρη του αρχαιολόγου, Δημήτρη Λαζαρίδη, Αναστασία και εκφράζει την πίκρα της που οι ανασκαφές στην Αμφίπολη έδωσαν αποτέλεσμα επί Σαμαρά ενώ φτάνει σε τέτοιο ξεκατίνιασμα που εμμέσως συνδέει τις αρμοδιότητες που έδωσε ο πατέρας της στη αρχαιολόγο Περιστέρη που βρήκε το μνημείο...

Και ξαφνικά στη ΝΕΡΙΤ ο Νίκος Ευαγγελάτος

Θα παρουσιάζει καθημερινή ενημερωτική εκπομπή στις 6-8 το απόγευμα

Και ξαφνικά ο Νίκος Ευαγγελάτος αναλαμβάνει ενημερωτική εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ.

ΧΟΧΟΧΟ ΤΟΝ ΗΠΙΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ! ΤΑΙΠΕΔ: Άγονος και άμεσα προκηρύξιμος ο διαγωνισμός για το ιπποδρομιακό στοίχημα

Ρε Πρόεδρε πως το χάσαμε το κελεπούρι μέσα απ'τα χέρια μας;

Εως τις 31 Σεπτεμβρίου εκτιμά το ΤΑΙΠΕΔ ότι θα έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός έτσι ώστε να προλάβουν τη διάλυση της εταιρείας(ΟΔΙΕ), η οποία έχει υποβληθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σαμαράς: Η ελληνική οικονομία είναι σε ράλι - Πάμε καλά

Ομαδική εργασία προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ζήτησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από τους υπουργούς που θα συμμετέχουν στην αποστολή στο Παρίσι για την διαπραγμάτευση με την τρόικα.

Η απάντηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη μέσω του δικηγόρου του

Στον εισαγγελέα βρέθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης , το πρωί και τώρα δίνει τη δική του απάντηση ,για τη σύλληψή του και τη Ferrari μέσω του δικηγόρου του.

ΤΩΡΑ-ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο χώρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και μελών της ΚΕΕΡΦΑ, που έχουν συγκεντρωθεί στο χώρο.

Ελληνες νεοναζί πολεμούν κι απ'τη μία κι απ'την άλλη στην Ανατολική Ουκρανία

Ολοένα και πληθαίνουν οι πληροφορίες που δημοσιεύονται σε διεθνή ΜΜΕ και θέλουν Ελληνες να βρίσκονται στην εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας και να πολεμούν τόσο στο πλευρό Ουκρανών ακροδεξιών όσο και φιλορώσων κρυφοκομμουνιστών.

Mιχαλολιάκος: Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής

Σε απολογισμό του έργου κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής του θητείας, προχώρησε σήμερα με συνέντευξη Τύπου, ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος, ταυτόχρονα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Αγριο ξύλο στη Βουλή των Σκοπίων: Bουλευτές βρίστηκαν και πλακώθηκαν στις μπουνιές [βίντεο]

Αρένα θύμισε την Τρίτη η Βουλή των Σκοπίων κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής προϋπολογισμού, την ώρα της συζήτησης για την πρόταση της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ για την αναθεώρηση του προϋπολογισμού του 2014.

Οι γυναίκες του Ισλαμικού Κράτους: Τζιχαντίστριες γένους θηλυκού που συμμετέχουν σε μάχες με δικές τους ταξιαρχίες [εικόνες]

Αναφορές ότι γυναίκες έχουν διαμορφώσει τις δικές τους ταξιαρχίες εντός του «Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και της al-Sham» (ISIS) έχουν μπερδέψει τους ειδικούς - και τους έχουν ανησυχήσει. Για πολλούς, η ιδέα της γυναίκας ως βίαιης εξτρεμίστριας φαίνεται παράδοξη. Γιατί οι γυναίκες να θέλουν να ενταχθούν σε μια πολιτική μάχη που τις καταπιέζει τόσο απροκάλυπτα;

Δηλώσεις Χαρδούβελη για τον ΕΝΦΙΑ – Τι αλλάζει

Σε δήλωση για τον ΕΝΦΙΑ προχώρησε πριν λίγη ώρα ο Υπουργός Οικονομικών  Γκίκας Χαρδούβελης.

Ο υπουργός υποστήριξε πως υπήρξαν αστοχίες στον ΕΝΦΙΑ και παρουσίασε τις αλλαγές που έγιναν. Αναλυτικά είπε:

BINTEO-Μήνυμα Κασιδιάρη-Απορρίφθηκε η προσφυγή του-Παραιτήθηκε ο συνήγορός του

Ο συνήγορος του Ηλία Κασιδιάρη, Νίκος Αντωνιάδης, έκανε γνωστό ότι απορρίφθηκε σήμερα η προσφυγή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησής του για την κατοχή καραμπίνας και μετά από αυτήν την εξέλιξη ο ίδιος παραιτείται.

Εγγυητική επιστολή 40 εκατ της Πειραιώς από GFP-ΟΠΑΠ έναντι 12 εκατ της Intralot για το Ιπποδρομιακό - Τι θα αποφασίσει το ΤΑΙΠΕΔ;

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση του διαγωνισμού για το Ιπποδρομιακό στοίχημα καθώς το fund Global Family Partners που διεκδικεί το ιπποδρομιακό στοίχημα κατέθεσε εγγυητική επιστολή στο ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο σημειωτέον είχε απορρίψει την προσφορά του fund....

Νέο ιστορικά χαμηλά για τα ελληνικά δεκαετή και πενταετή ομόλογα

Σε νέα ιστορικά χαμηλά επίπεδα υποχώρησαν την Τετάρτη οι αποδόσεις του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου και του πενταετούς ομολόγου στον απόηχο των δηλώσεων του Μάριο Ντράγκι.

Με χαμηλότερες αντικειμενικές ο νέος ΕΝΦΙΑ

Διορθώσεις και σημαντικές αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ, μετά τις αντιδράσεις, φέρνει η ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών, που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα, με το όφελος για τους φορολογούμενους να υπολογίζεται συνολικά στα 167 εκατ. ευρώ.

Δείτε τις νέες οδηγίες της Αστυνομίας για την κακοποίηση των ζώων

Νέες σαφείς και επικαιροποιημένες εντολές αναφορικά με την προστασία των ζώων ανακοινώθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο της νομοθετικής πρωτοβουλίας του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια.

Στην κυκλοφορία η νές μεγάλη γέφυρα στην Τσακώνα μέσα στο 2014

Εντός του 2014 θα δοθεί στην κυκλοφορία η νέα μεγάλη γέφυρα στην Τσακώνα, στα όρια των νομών Μεσσηνίας – Αρκαδίας, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, που επισκέφθηκε τα οδικά έργα στην Πελοπόννησο.

Βούλτεψη:Στο θέμα της φορολόγησης ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρυφή ατζέντα

"Παγίδα του ΣΥΡΙΖΑ η ονοματολογία για τον Πρόεδρο, για να κρύψει την κρυφή του ατζέντα σχετικά με την φορολογία. Βρίσκουν τον λαό εκεί που πονάει και θέλουν να τον εξαπατήσουν", τόνισε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Alpha 9.89 και Αθήνα 9.84 για τις τρέχουσες εξελίξεις.

ΦΩΤΟ-Το απόλυτο τόπλες της Keira Knightley

Με έξι διαφορετικά εξώφυλλα θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο το περιοδικό «Interview» του Σεπτεμβρίου. Nicole Kidman, Naomi Campelll και Keira Knightley είναι οι τρεις από τις σταρ που στήθηκαν μπροστά στο φακό διάσημων φωτογράφων, χαρίζοντάς τους μοναδικές πόζες.

Εξτρεμιστές ισλαμιστές στρατολογούν νεαρούς πρόσφυγες στα τζαμιά της Αθήνας για την ISIS

Γράφτηκε από τον GeorgeTsiboukis

Ένα άκρως ανησυχητικό για την εσωτερική ασφάλεια της Ελλάδας περιστατικό, φέρνει στην δημοσιότητα η αμερικανική ενημερωτική ιστοσελίδα FoxNews.com που επιβεβαιώνει τους φόβους αρκετών αναλυτών για τους κινδύνους που μπορούν να προκύψουν από την ανεξέλεγκτη λειτουργία δεκάδων παράνομων τζαμιών στην Ελλάδα. Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Benjamin Hall ένας νεαρός Ιρακινός που αποφάσισε να βρεί την τύχη του στην Ελλάδα, κατέληξε να πολεμά μαζί με τους αντάρτες της οργάνωσης ISIS στο Ιράκ, μετά από κατήχηση που υπέστη από ισλαμιστές εξτρεμιστές-τζιχαντιστές σε ένα από τα τζαμιά της Αθήνας.

Φιλότιμο: Ενα ελληνικό μυστικό -29 διεθνούς φήμης Ελληνες εξηγούν τη μοναδική σημασία της λέξης [βίντεο]

Ενα βίντεο που ασχολείται με τη μοναδική σημασία της λέξης «φιλότιμο» κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του Διαδικτύου. Σε αυτό εμφανίζονται 29 διεθνούς φήμης Ελληνες, οι οποίοι διαπρέπουν στους τομείς της Φιλανθρωπίας, της Πολιτικής, της Επιχειρηματικότητας, της Εκπαίδευσης και της Ενημέρωσης.

Ποιος ΣΥΡΙΖΑίος πήρε την παρθενιά απ'τη Ρένα;

Οπως γράφτηκε και χθες η Ρένα Δούρου δεν θέλει να ορκιστεί με θρησκευτικό όρκο. Ετσι, η νέα περιφερειάρχης Αττικής θα ορκιστεί με πολιτικό όρκο, παρόντος βέβαια του μητροπολίτη Ιλίου Αθηναγόρα. Ομως, δεν θα είναι η μόνη που θα δώσει πολιτικό όρκο, ούτε και η πρώτη περιφερειάρχης που έκανε κάτι τέτοιο.

Επιτέλους ξεκουμπίστηκε ο βλάκας ο Σταυρογιάννης... 155 βουλευτές έχει πλέον ο Σαμαράς

Αύριο η ορκωμοσία του Δημήτρη Μπριάνη που καταλαμβάνει την έδρα του

Μπορεί να τους παίδεψε όμως τελικά ...έστειλε πριν από λίγο την επιστολή παραίτησής του ο Νίκος Σταυρογιάννης, ανεξάρτητος βουλευτής, που είχε εκλεγεί με την Νέα Δημοκρατία ωστόσο.

Βενιζέλος: "Θα πάω στην εκδήλωση του Γιώργου αν έρθει στη δική μου"

Τα ναζάκια του Βαγγέλη και του Γιώργου για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ
 
Θα πάνε ή δεν θα πάνε; Και ποια η προϋπόθεση για να πάνε ο ένας και ο άλλος ;…

Όλα τα ονόματα των 115 δημάρχων που στηρίζουν Πατούλη για την ΚΕΔΕ και Στεργίου για την ΠΕΔΑ

Για τα καλά έχει μπει η Ν.Δ. στη μάχη της διεκδίκησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, που σήμερα ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ.
Εκλεκτοί του κυβερνώντος κόμματος είναι ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης για την ΚΕΔΕ και ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου για την ΠΕΔΑ.

ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ! ΝΔ: Ο Γ. Κουμουτσάκος αναλαμβάνει διευθυντής πολιτικού σχεδιασμού

Σύμφωνα με πληροφορίες την παραίτησή του υπέβαλε από τη θέση του διευθυντή του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ ο πρώην βουλευτής Σπήλιος Λιβανός, στα μέσα Αυγούστου, χωρίς ωστόσο αυτό να είχε γίνει μέχρι σήμερα γνωστό.

Συγνώμη της ZARA για ριγέ μπλουζάκι με το άστρο του Δαϋίδ

Η ZARA απέσυρε από την αγορά μπλουζάκι με ρίγες το οποίο στην αριστερή του πλευρά είχε ένα κίτρινο αστέρι κάτι που θυμίζει τους Εβραίους φυλακισμένους κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Deutsche Bank: Έρχεται ράλι ανόδου, αγοράστε μετοχές ελληνικών τραπεζών!

Βλέπει άνοδο μέχρι και 60% και κερδοφορία στο β’ τρίμηνο

Την αγορά μετοχών των 4 ελληνικών συστηματικών τραπεζών συμβουλεύει η Deutsche Bank, η οποία βλέπει ράλι ανόδου στο ελληνικό χρηματιστήριο.

Παρατείνεται μέχρι τον Οκτώβριο το "μυστήριο" στην Αμφίπολη

Γιατί αναβάλλεται η ...αποκάλυψη;
 
Οι αισιόδοξες προβλέψεις ότι η ανασκαφή στον Τύμβο Καστά θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες φαίνεται να υποχωρούν μπροστά στις δυσκολίες του ανασκαφικού έργου που απαιτεί ιδιαίτερα προσεκτικές κινήσεις και σε καμία περίπτωση βιασύνη...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ! Πώς βρέθηκε στον εισαγγελέα για το πανάκριβο αμάξι του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

- Η πανάκριβη Ferrari έβαλε σε περιπέτειες τον διάσημο τραγουδιστή
- Ένα... μπέρδεμα έστειλε και τον ίδιο τον Μ. Χατζηγιάννη και τον λογιστή του στον εισαγγελέα
- Ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος τους

Άδεια 24 ωρών σε Κασιδιάρη, Ηλιόπουλο και Κούζηλο για να ορκιστούν

Ορκίζονται δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι

Άδεια 24 ωρών θα πάρουν την Παρασκευή οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Νίκος Κούζηλος.

Επένδυση - σταθμός στον Πρίνο: Η Energean ανακοίνωσε ότι βάζει άλλα 170 εκατ. ευρώ για γεωτρήσεις

Από το Λονδίνο έρχονται τα καλά νέα για τον Πρίνο, αλλά συνολικά για την ελληνική οικονομία. Την Τετάρτη η διεθνής εταιρεία εξερεύνησης και παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου Energean Oil & Gas, έκανε γνωστό ότι σκοπεύει να τοποθετήσει άλλα 170 εκατομμύρια ευρώ στην περιοχή.

Μπα; Οι "τοκογλύφοι" της Κομισιόν ενισχύει τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς;

Τη χορήγηση 3,7 εκατομμυρίων ευρώ προς την Ελλάδα, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος των επιπτώσεων του σεισμού και των μετασεισμών στην Κεφαλονιά και τα Ιόνια Νησιά, στο διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου 2014, πρότεινε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ακόμη μία ελληνική υποψηφιότητα στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO

Η πρώτη παρουσίαση της υποψηφιότητας του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου για ένταξη στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO πραγματοποιήθηκε από τον καθηγητή Νίκο Ζούρο, διευθυντή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.

Το ξεφτίλισαν: Γνωστός ράπερ μπουγελώνεται με έναν κουβά μαριχουάνα [βίντεο]

Σε παρωδία εξελίσσεται η φιλανθρωπική ψυχρολουσία επωνύμων του πλανήτη με στόχο την ενίσχυση του αγώνα εναντίον της ασθένειας ALS. Την χειρότερη εκδοχή έδωσε ο ράπερ B-Real, ο οποίος μπουγελώθηκε όχι με έναν κουβά παγωμένο νερό, αλλά με μαριχουάνα.

ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟ@ΤΑΝΕΣ ΤΟΥΣ: "Γυναίκες γίνονται σκλάβες του σεξ για χάρη του ISIS"

Δολοφόνοι, βιαστές, ακραίοι, απάνθρωποι. Αυτοί είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούνται για τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους με αφορμές όπως οι ιστορίες φρίκης από τους Γεζίντι στο βόρειο Ιράκ ή πολύ πιο πρόσφατα με την εκτέλεση δι' αποκεφαλισμού του αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ.

Πίκρα στον ΣΥΡΙΖΑ Βραζιλίας: Η Μαρίνα Σίλβα «έριξε κεφάλι» στην Ρούσεφ σε δημοσκόπηση και ντιμπέιτ

Δύο διαδοχικές δημοσκοπήσεις που πέραν πάσης προσδοκίας την δίνουν νικήτρια σε περίπτωση που συμμετάσχει στο δεύτερο γύρο με αντίπαλο την πρόεδρο και υποψήφια της αριστεράς Ντίλμα Ρουσέφ

To nip slip της Sofia Vergara

Οι έξαλλοι χοροί έχουν και τα απρόοπτά τους

Μία από τις πιο αμήχανες στιγμές της (λέμε τώρα...) έζησε κατά τη διάρκεια του πάρτι των «Emmy Awards» η Sofia Vergara, που άθελά της τράβηξε τα βλέμματα των παρευρισκομένων στο... γυμνό της στήθος.

"Μπάχαλο" ο ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

Πόλεμος ανακοινώσεων και καταγγελίες για σκάνδαλο
 
Σκληρή εσωκομματική κόντρα έχει ξεσπάσει στο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με απίστευτες διαστάσεις, καθώς οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ιδιαίτερα δηκτικές.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική οργάνωση του δήμου Βόλβης κατηγορούν ανοιχτά με ανακοίνωσή τους την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Θεσσαλονίκης «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», αλλά και την εφημερίδα «Αυγή» ότι...

Τι ζητά η Lady Gaga για τη συναυλία της στην Αθήνα

Εκκεντρικές είναι οι απαιτήσεις της Lady Gaga από τους διοργανωτές της συναυλίας της στην Αθήνα, που θα λάβει χώρα στις 17 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

ΕΣΥ ΤΗ ΜΑΛΑΚ@Α ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙΣ; "Οι βιασμοί των γυναικών θα σταματήσουν, όταν κόψουν το ποτό"!

Είναι σήμερα πως από εδώ και πέρα η Mary Jane Mowat θα αποκτήσει πολλούς ορκισμένους εχθρούς, κυρίως γυναίκες, για τα όσα προκλητικά εκστόμισε, σε μια πρόσφατη συνέντευξή της.

ΒΙΝΤΕΟ-Νύφες ετών 10: Ενα συγκλονιστικό οδοιπορικό στα βάθη της Ανατολής

Σε πολλές αναπτυσσόμενες χώρες του κόσμου, τα κορίτσια χάνουν απότομα την παιδική τους ηλικία και εξαναγκάζονται να παντρευτούν πριν καν φτάσουν στην εφηβεία. Παγκοσμίως, σχεδόν ένα στα πέντε έφηβα κορίτσια (ηλικίας 15-19) είναι σήμερα παντρεμένα και συχνά θεωρούνται «ιδιοκτησία» του συζύγου τους και κακοποιούνται.

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ! "Επιτέλους η Σάσα Μπάστα με καυτό μπικίνι"

Ήταν η μοναδική που ολόκληρο το καλοκαίρι δεν είχαμε πετύχει σε μαγιό, αν και είχαμε τα μάτια μας δεκατέσσερα για μια αποκαλυπτική και σέξι εμφάνιση της.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ: «Άλμα εις ύψος» στα έσοδα των αρχαιολογικών χώρων

Αύξηση της τάξης του 27% στην επισκεψιμότητα και του 21% στις εισπράξεις καταγράφουν οι 38 κυριότεροι αρχαιολογικοί χώροι της επικράτειας το τρίμηνο Απρ-Ιουν 2014 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Υπουργείο Εργασίας: Παροχές έως 6.000 ευρώ σε αστέγους

Παροχές που ξεκινούν από την επιδότηση ενοικίου ύψους 200 ευρώ  και φτάνουν έως την επιχορήγηση με ποσό έως 6000 ευρώ για τη σύσταση μικρής επιχείρησης περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τη στέγαση, σίτιση και φροντίδα  του Υπουργείου Εργασίας  συνολικού προϋπολογισμού 9,4 εκ ευρώ ,από το οποίο θα επωφεληθούν 800 άστεγοι.

Γιώργο Παπανδρέου ξέρω τι έκανες την Κυριακή το βραδάκι - Χάρτης

Η αγάπη του Γιώργου Παπανδρέου για το κανό είναι γνωστή. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρώην πρωθυπουργός καταπίνει τα ναυτικά μίλια σαν...στραγάλια. Η τελευταία του διαδρομή έγινε απο την παραλία...

Αμερικανικά πυροβόλα στα χέρια των φανατικών ισλαμιστών! Αποκαλυπτικό βίντεο

Αμερικανικά όπλα στα χέρια των εγκληματιών του Ισλαμικού κράτους. Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό. Δείχνει τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους  κοντά στο  στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Χαλέπι να έχουν στην κατοχή τους αμερικανικό πυροβόλο  M198.

Κλείνουν (λέμε και καμιά μαλ@κία...) τα πρατήρια που δεν έχουν σύμβαση για το σύστημα ελέγχου εισροών - εκροών

Λήγει η προθεσμία για το σύστημα εισροών εκροών στην Περιφέρεια, καθώς μέχρι σήμερα 27 Αυγούστου, τα πρατήρια υγρών καυσίμων της επαρχίας θα έπρεπε να είχαν θέσει σε πλήρη λειτουργία τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου εισροών - εκροών.

Όπως εκτιμάται,όμως...

Στο νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Στη Γενική Κλινική «Iασις» Ηλία Γαβριλάκη στα Χανιά, εισήχθη την Τετάρτη ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με λοίμωξη του αναπνευστικού.