21 Νοεμβρίου 2014

Ψηφίστηκε ως η πιο σέξι CEO, ο κατάλογος των “ωραίων” όμως είναι μακρύς

Μια αυτοδίδακτη προγραμματίστρια που κατάφερε να προαχθεί σε διευθύνουσα σύμβουλος της NewFaces.com, της eClick Interactive και του Project Migration έχει ψηφιστεί ως η πιο σέξι CEO.

BINTEO: Μαθητές κατέγραψαν τον διευθυντή του σχολείου τους να κάνει στοματικό σε καθηγήτρια!


Καρέ-καρέ οι ερωτικές περιπτύξεις


​Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που τράβηξαν μαθητές σχολείου της Σλοβενίας.

Σε αυτό φαίνεται ο διευθυντής του σχολείου τους ο 41χρονος Drago Kamenik, πατέρας δυο παιδιών να κάνει στοματικό έρωτα σε μια σέξι μελαχρινή δασκάλα μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας. Η δασκάλα κάνει μαθηματικά και είναι η 45χρονη Manja Mertelj.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΡΟΙΚΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ... μάλλον καταργείται η 15ετία... για την 20ετία ούτε λόγος

Παρελθόν θα αποτελέσει εντός του 2015 η 15ετία για τις συντάξεις, αφού στην εν εξελίξει διαπραγμάτευση με την τρόικα έχει ήδη "κλειδώσει" η σταδιακή αύξηση του ελάχιστου χρόνου ασφάλισης για τη λήψη της κατώτατης και της βασικής εγγυημένης από το κράτος σύνταξης στα 20 έτη, δηλαδή στις 6000 ημέρες εργασίας από τις 4500 που είναι σήμερα.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι διάλογοι της Κωνσταντοπούλου με Υψηλάντη και Κυριαζίδη

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι διάλογοι που ακούστηκαν την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της Επιτροπής Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης στη Βουλή, με πρωταγωνιστές τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Κυριαζίδη και Βασίλη Υψηλάντη.

Απίστευτο: Η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ διασκέδασε στον Τόλη Βοσκόπουλο [εικόνες]

Είναι μια από τις πιο διακεκριμένες ιστορικούς και οι απόψεις της έχουν πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα, ωστόσο, αυτή τη φορά, η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, αποφάσισε να το ρίξει στα... μπουζούκια.

Metron Analysis: Σταθερή η διαφορά στο 4,7%

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προβάδισμα 4,7 μονάδως και στο εβδομαδιαίο βαρόμετρο της Metron Analysis για την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Ο ΓAΠ θέτει (με σεντόνι) θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ - Ζητά Συνέδριο και εκλογή αρχηγού

Βρε ηλίθιε νομίζεις ότι υπάρχει τόσο ηλίθιος που να διαβάσει όλο αυτό το σεντίνι ανακοίνωση;

Πλήρης ρήξη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο από τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος αμφισβητεί ευθέως την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Σε δήλωση ζητά άμεση σύγκληση Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ και εκλογή ηγεσίας από την βάση του Κινήματος.

ETOIMAZETAI ΜΠΟΥΓΑΔΑ! Οι τράπεζες βγάζουν σε πλειστηριασμό το Καραϊσκάκη! Τι πραγματικά συμβαίνει με το ομολογιακό δάνειο των 50 εκατ

[Ο Κόκκαλης μεταβιβασε το γήπεδο στον Μαρινάκη αλλά "ξέχασαν" να μεταβιβάσουν το δάνειο ;) Ο Κόκκαλης σταμάτησε να το πληρώνει (όχι ότι πριν πλήρωνε , αφού σε 12 χρόνια έχουν ξεχρεώσει μόνο το 1,5 του αρχικού κεφαλαίου μόλις 10 εκ), οι τράπεζες κάνουν τα κορόιδα δεν του κατάσχουν τις εγγυήσεις που είχε βάλει και πάνε να βγάλουν σε πλειστηριασμό το γήπεδο... για να έρθει ο Βαγγέλας να το πάρει κοψοχρονιά και να τελειώνει με το δάνειο ο Κόκκαλης ;) Για να καταλάβετε τη μπουγάδα: Οι τράπεζες το αποτιμούν όσο είναι το υπόλοιπο του δανείου δηλ. 40 μύρια]

To αρχικό ομολογιακό δάνειο των 50 εκατ που χορηγήθηκε στην εταιρία Καραισκάκης ΑΕ δεν εξυπηρετείται...

Τι πραγματικά συμβαίνει με το ομολογιακό δάνειο των 50 εκατ στο στάδιο Καραϊσκάκη;

Δημοσκόπηση MRB: Μπροστά με 4,3% ο ΣΥΡΙΖΑ... το χουμε χαλαρά!

Στο 4,3% (στο 5,5% με αναγωγή) φέρνει την ψαλίδα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας η νέα δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία MRB για λογαριασμό της εφημερίδα «Αγορά».

Σφακιανάκης: Τρεις 13χρονες αποκάλυψαν μεγάλη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας!

Με δική τους πρωτοβουλία και χωρίς συνοδεία ενηλίκου εμφανίστηκαν προ ημερών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και ενώπιον του επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη, τρία κορίτσια, ηλικίας 13 χρονών, ζητώντας βοήθεια, σε μία υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, για την οποία επίκεινται σχετικές ανακοινώσεις.

Μία ανθρώπινη… έκπληξη από τον ΠΑΟΚ και τον Σαλπιγγίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο είναι οι μεγάλες αγάπες του 10χρονου Βαγγέλη από τα Γιαννιτσά, τον οποίο μύησε από μικρή ηλικία στον κόσμο του Δικεφάλου ο παππούς του.

ΤΆΡΕΣΕΙ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ: Σακελλαρίδης: Αν είναι να μην σκίσουμε το μνημόνιο ας μην γίνουμε κυβέρνηση

Ο  Γαβριήλ Σακελλαρίδης επανεμφανίστηκε στο πολιτικό προσκήνιο και προκάλεσε εντύπωση δηλώνοντας:  «Aν είναι να μην κάνουμε αυτό που λέμε με το  Μνημόνιο, καλύτερα να μην γίνουμε κυβέρνηση».

ΕΛΕΟΣ! ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ! εξετάζει αναβάθμιση της Ελλάδας η Moody's

Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's Investors Service προτείνει την αύξηση της «οροφής κινδύνου» για τις χώρες της Ευρωζώνης με χαμηλότερο αξιόχρεο, αναφέροντας τον μειωμένο κίνδυνο εξόδου τους από την Ευρωζώνη, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters.

Ίδρυσαν ποδοσφαιρική ομάδα οι Ρωμιοί της Συρίας

Το πολιτικό κόμμα της «Καθ΄Ημάς Ανατολής» του Λιβάνου, το οποίο εκπροσωπεί τους Ρωμιούς ( Ελληνορθόδοξους) της περιοχής, πλέον έχει και ποδοσφαιρική ομάδα. Μέλη και φίλοι του κόμματος από την Συρία, όπου οι εκεί οι ελληνικής καταγωγής «Ρωμιοί» βρίσκονται στη δίνη του καταστροφικού εμφυλίου και της μανίας των τζιχαντιστών του ισλαμικού κράτους, προχώρησαν στην ίδρυση της ποδοσφαιρικής ομάδας «Galaktikos», με έδρα την πολύπαθη πόλη Mhardeh.

Φασίστω Αλ Σάλεχ προς ΝΔ: Φιμώστε τον Άδωνι γιατί κάνει ρόμπα το ΠΑΣΟΚ!

Σφοδρή (μη γελάτε ρε!) επίθεση κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε μέσω της σελίδας της στο Facebook, η αναπληρωτής γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, μετά το ξεβράκωμα του ΠΑΣΟΚ από τον τελευταίο.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΕΝΤΟ ΑΦΟΥ!Φινλανδία: 18.000 θέσεις εργασίας με μισθό 6.000 ευρώ, αλλά κανένας Έλληνας δεν ανταποκρίνεται

Πατριώτες μη τσιμπάτε! Υπάρχουν τα εξής μειονεκτήματα που τα κρύβουν:
-Απαγορεύεται να καπνίζεις στο γραφείο και να φυσσάς τον καπνό έξω απ'το παράθυρο
-Απαγορεύεται να κυκλοφορείς με φρέντο στους διαδρόμους
-Το Facebook και τα κινητά στο νοσοκομείο είναι μπλοκαρισμένο
-Δεν έχει τσίπουρα, κουτούκια ή Πάολα
-Απαγορεύεται να περάσεις με κόκκινο άμα ο δρόμος είναι άδειος και ελέγξεις
-Απαγορεύεται να παρκάρεις όπου γουστάρεις 
-Και το χειρότερο οι δρόμοι έχουν λωρίδες και πρέπει να κινείσαι με το αυτοκίνητο εντός αυτών!! Ήμαρτον δηλ....

Η προκήρυξη έχει ανέβει στον ΟΑΕΔ εδώ και δύο εβδομάδες και μόνο δύο γιατροί έχουν κάνει αίτηση - Προσφέρουν δωρεάν μαθήματα φινλανδικών, ευκολίες μετακόμισης και εγκατάστασης στη Φινλανδία, ακόμη και εύρεση σχολείων για τα παιδιά

Κύπρος: Έφοδος της αστυνομίας σε έκθεση της γνωστής τρανσέξουαλ Πάολας

Η έκθεση «Διόρθωση» παρουσιάζει φωτογραφίες γυμνών και ημίγυμνων ανδρών και έλαβε χώρα με την άδεια του Δήμου Λευκωσίας, ενώ η αστυνομία επενέβη μετά από καταγγελίες

Στην κατάσχεση των φωτογραφιών της έκθεσης «Διόρθωση» της γνωστής τρανσέξουαλ Πάολας προχώρησε η Κυπριακή αστυνομία με την κατηγορία...

ΠΣΟΦΑ ΡΕ! Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ο Ηρακλής Κωστάρης της 17Ν

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ο καταδικασθείς ως μέλος της 17Ν Ηρακλής Κωστάρης, έπειτα από εντολή του καρδιολόγου των φυλακών Κορυδαλλού.

Πρόστιμο και ανάκληση σχολίου στον Αλαφούζο

Με πρόστιμο 4.000 ευρώ και υποχρέωση ανάκλησης εντός 20 ημερών των δυσμενών σχολίων στα οποία προέβη μέσω social media, τιμωρήθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Εκπληκτικό θέαμα: Πως είναι μια έκρηξη ηφαιστείου από το διάστημα [βίντεο]

Σε μια τυχαία τροχιά του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού οι αστροναύτες βρέθηκαν μπροστά σε μια μοναδική εικόνα.

Το ηφαίστειο Σαρίκεβ, στα Βορειοανατολικά της Ιαπωνίας, ήταν στο πρώιμο στάδιο των εκρήξεων του τότε και προσέφερε μοναδικές εικόνες.

Νέο εντυπωσιακό σχέδιο για την Αμφίπολη

Μια νέα σχεδιαστική αναπαράσταση της πύλης των Καρυάτιδων δημοσιεύεται από τον σχεδιαστή Γεράσιμο Γερολυμάτο

Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, και μια εικόνα για την Αμφίπολη και την πύλη των Καρυάτιδων με το μαγικό ψηφιδωτό, είναι μια πλούσια εικόνα.

ΥΠΟΙΚ: 42 εκατ. ευρώ στον κρατικό «κορβανά» από επιστροφή μαϊμού συντάξεων

Το ποσό των 42.188.411,59 ευρώ έχει ανακτηθεί από το Δημόσιο για αχρεωστήτως καταβληθείσες συντάξεις σε σύνολο 63.139.920,79 ευρώ που έχει αναζητηθεί για συντάξεις 3.423 θανόντων συνταξιούχων, σύμφωνα με στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης.

Ποιος κέρδισε σε 8.656 δελτία του ΟΠΑΠ μέσα σε ένα χρόνο!

Για να «δικαιολογήσει» έσοδα 300.000 ευρώ - «Βγάζουν μάτι» οι περιπτώσεις αφύσικων κερδών, που έφερε στην επιφάνεια ο γγ του υπουργείου Δικαιοσύνης, Γ. Σούρλας - Δείτε δέκα κραυγαλέες περιπτώσεις ξεπλύματος χρήματος μέσω τυχερών παιχνιδιών

Στη Βουλή τα στοιχεία για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό Δημοσίου - Siemens

Στη Βουλή διαβιβάστηκαν τα στοιχεία για την πορεία υλοποίησης της εξωδικαστικής συμφωνίας ανάμεσα στο ελληνικό Δημόσιο και τη Siemens.

Συνδέουν την Ελλάδα με όπλα για ISIS

Πληροφορίες για διακίνηση όπλων από την Αλβανία προς τη Συρία μέσω Ελλάδας εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. Αφορμή υπήρξε η εξάρθρωση, την περασμένη Παρασκευή, κυκλώματος λαθρεμπορίας όπλων και η σύλληψη οκτώ μελών του, σε Τίρανα, Δυρράχιο και την πόλη Shijak της Αλβανίας.

Έλληνας πολιτικός φοβήθηκε πως το αεροπλάνο…

Ο ίδιος ήταν να επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη την περασμένη Τετάρτη, κάτι που δεν κατέστη εφικτό αφού το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ενώ έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» αναγκάστηκε να γυρίσει το «Ελευθέριος Βενιζέλος» λόγω της πυκνής ομίχλης και των έντονων καιρικών φαινομένων.

Πώς θα ήταν οι μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου αν δεν υπήρχε ηλεκτρικό φως [εικόνες]

Ακούμε συχνά τον όρο φωτορύπανση, όμως στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουμε πόσο πολύ επηρεάζει το τεχνητό φως την εικόνα του νυχτερινού ουρανού. Ο Γάλλος φωτογράφος Τιερί Κοέν αποφάσισε να «σβήσει τα φώτα» στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.

Ο ζάμπλουτος Σαουδάραβας βασιλιάς που μοίραζε χρυσά ρολόγια στην Αθήνα

Στις αρχές Νοεμβρίου του 1963, ο 62χρονος Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Ιμπντ Σαούντ έχασε τον θρόνο του μετά από απόφαση που έλαβε το συμβούλιο των ουλεμάδων, δηλαδή των θρησκευτικών ηγετών της χώρας. Διάδοχος του θρόνου ήταν ο αδερφός του Φεϊζάλ. Ήταν το τέλος της ηγεμονίας του φεουδάρχη που είχε γίνει παγκοσμίως γνωστός, όχι μόνο για τα πετροδολάρια και τα αμύθητα πλούτη του, αλλά για τις τέσσερις γυναίκες του, τις 100 παλλακίδες που αποτελούσαν το χαρέμι του, τους τουλάχιστον 40 γιους του και τις αναρίθμητες θυγατέρες.

"Πνιγμένα" στα χρέη τα κόμματα

Παρά τις γενναίες κρατικές ενισχύσεις, οφείλουν από μισθούς και εισφορές σε Ταμεία έως και λογαριασμούς ΔΕΚΟ

Σε δεινή οικονομική κατάσταση, παρά τις γενναίες κρατικές ενισχύσεις που συνεχώς λάμβαναν, έχουν περιέλθει τα κόμματα των δύο κυβερνητικών εταίρων τα τελευταία χρόνια, με τα χρέη να τα «πνίγουν» και τους υπαλλήλους τους να παραμένουν απλήρωτοι για μήνες, γεγονός που ενισχύει την εικόνα απαξίωσής τους έναντι της κοινωνίας και του εκλογικού σώματος.

O Άδωνις απάντησε στον ΠΑΣΟΚο που μας αποκαλεί μαχαιροβγάλτες και ροπαλοφόρους

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να απαντήσει στον διευθυντή του “Βήματος της Κυριακής” Άντώνη Καρακούση, για το υβριστικό άρθρο κατά της Συγγρού και του Αντώνη Σαμαρά.

Αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων: Γιατί υπαναχώρησε ο Κ. Μητσοτάκης που δεν εφαρμόζει την αξιολόγηση στους δικούς του διορισμούς

Ήταν μια είδηση που την περιμέναμε. Ανακοινώθηκε όμως επισήμως χθες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαίωσε τους δημάρχους ότι η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων δεν θα εφαρμοστεί, τουλάχιστον με την υποχρεωτική ποσόστωση.

Αδωνις Γεωργιάδης: Ερώτηση για τα Super Puma είχε καταθέσει και ο Νάσος Αλευράς

Βουλευτές από όλα τα κόμματα φαίνεται πως απασχολούσε το θέμα των ελικοπτέρων Super Puma, καθώς σχεδόν όμοια ερώτηση με αυτή των τότε βουλευτών του ΛΑΟΣ Άδωνι Γεωργιάδη και Θάνου Πλεύρη είχε καταθέσει το 2010 και ο Νάσος Αλευράς του ΠΑΣΟΚ, αρκετούς μάλιστα μήνες νωρίτερα από αυτή των βουλευτών του ΛΑΟΣ.

ΒΙΝΤΕΟ-Ντοκουμέντο: Οι κλέφτες με το πολυτελές αυτοκίνητο και η… γραφειοκρατία της ΕΛ.ΑΣ.

Στο Βίντεο-ντοκουμέντο που θα δείτε δύο άντρες μπαίνουν σε ένα κατάστημα με είδη υγιεινής στον Βύρωνα, απασχολούν τον καταστηματάρχη και μέσα σε δευτερόλεπτα του κλέβουν το τσαντάκι με τα προσωπικά του αντικείμενα, από το γραφείο του μέσα στο κατάστημα.

Μελάς απειλεί το γατάκι τον Καμμένο που δεν τολμάει να τον διαγράψει: «Πάρε πίσω όσα είπες για βρώμικα μαξιλάρια»

Ο κ. Μελάς δήλωσε πως υπάρχουν κάποιοι βουλευτές στο κόμμα, περί τους 4- 5, που σκέφτονται να ψηφίσουν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Να πάρει πίσω όσα είπε για «βρώμικα μαξιλάρια της κυβέρνησης» κάλεσε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, ο Παναγιώτης Μελάς.

Γελάει ο κόσμος με τον Χαρδούβελη! "Καραβίτης; Δεν τον ξέρω τον κύριο;"

«Ο καθηγητής κ. Καραβίτης Νίκος δεν έχει υπηρετήσει σε θέση του πολιτικού γραφείου του υπουργού Οικονομικών, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 63/2005 οι οποίες διέπουν τη στελέχωση των πολιτικών γραφείων των Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών καθώς και των Γραφείων Γενικών και Ειδικών Γραμματέων».

Κομισιόν: Εχει γίνει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις Ελλάδας-Τρόικα

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, ανέφερε την Παρασκευή ότι έχει σημειωθεί πρόοδος στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Τρόικα και τις ελληνικές Αρχές, σημειώνοντας ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Αννα-Μισέλ συν 21 βουλευτές ζητούν να αποδωθούν ευθύνες στον ΠΑΣΟΚο Καραβίτη

«Ο χρόνος είναι ασφυκτικός και οι ώρες κρίσιμες. Πρέπει να βρεθεί μια λύση για την επόμενη μέρα», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.

Σάτυρος και με σαδομαζοχιστικά γούστα ο δημιουργός του μπλέντερ

Φετίχ με μαθήτριες έχει ο Μακότο Άϊντα, ο γιαπωνέζος εικαστικός που φιλοτέχνησε τον πίνακα με το μπλέντερ ανθρώπων

Μάλλον το Υπουργείο Παιδείας δεν ερεύνησε καθόλου τον καλλιτέχνη που διάλεξε για να κοσμήσει με έργο του σελίδα του βιβλίου της Φυσικής της Ε' Δημοτικού, καθώς αρκούσε μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο για να αποκαλυφθούν τα... γούστα του Γιαπωνέζου εικαστικού.

Τι θα πει αύριο ο Τασούλας για την Αμφίπολη

Αμείωτο είναι το ενδιαφέρον για τα μυστικά που κρύβονται ακόμα στον τύμβο της Αμφίπολης και γι' αυτό είναι πολύ έντονο το ενδιαφέρον για τις νέες ανακοινώσεις του υπουργείου Πολιτισμού γύρω από τις ανασκαφές στον λόφο Καστά, οι οποίες αναμένονται αύριο από τον Κώστα Τασούλα.

ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟ@ΣΤΗ! Πρόστιμο μαμούθ 270.000 ευρώ σε Λαρισαίο που έπνιξε οκτώ κουτάβια

Ιλιγγιώδες πρόστιμο, ύψους 270.000 ευρώ, βεβαιώθηκε σε 67χρονο Λαρισαίο, από την πρώην Δημοτική Αστυνομία Λάρισας που, έπειτα από καταγγελία συμπολίτη του, κατηγορείται για τη θανάτωση 8 νεογέννητων κουταβιών και την κακοποίηση ενός ακόμη σκύλου.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ! Στο ΦΕΚ η απόφαση Σαββαΐδου για τις 100 δόσεις

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (Τεύχος Δεύτερο, Αρ. Φύλλου 3128) η απόφαση της γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνας Σαββαΐδου για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο, μέσω έως και 100 δόσεων.

Κατατέθηκε ο προϋπολογισμός:Προβλέπει πλεόνασμα 3%,ανάπτυξη 2,9% και ανεργία 22,6% για το 2015

​Λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης παρέδωσε στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη τον προϋπολογισμό του 2015.

Ο Τάκης έπεσε απ'τα σύννεφα: «Αφήστε με έξω από την βρώμα σας»

Όταν έπαιρνε τα πρωταθλήματα το ένα πίσω απ'τα άλλα ήταν όλα καθαρά...

Το όνομα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ήταν ένα από τα πολλά που ακούστηκαν στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος άφησε υπόνοιες πως κάποιοι τον επέβαλαν ως προπονητή στον Πανιώνιο!

Η Ελληνίδα διευθύντρια στο CNN

Η Penny Manis είναι διευθύντρια του επιχειρηματικού προγραμματισμού του CNN με έδρα τη Νέα Υόρκη. Τον Σεπτέμβριο 2014 προήχθη από εκτελεστική παραγωγός σε διευθυντικό στέλεχος.

Μίρκα: Η σύζυγος του Ρότζερ Φέντερερ που τον σέρνει από τη μύτη [εικόνες]

Ο διάσημος Ελβετός τενίστας Ρότζερ Φέντερερ το παραδέχεται: δεν θα ήταν αυτό που είναι χωρίς τη γυναίκα του, Μίρκα. Ζώντας στη σκιά του, πρώην τενίστρια η ίδια, έχτισε μια αυτοκρατορία γύρω από τον πρωταθλητή και ζάπλουτο σύζυγό της.

Η Cosco μετέτρεψε τον Πειραιά σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα λιμάνια στην Ευρώπη

Όταν η Cosco πρωτοήρθε στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε αντιμέτωπη με την αντίσταση των συνδικάτων και των εργαζόμενων, οι οποίοι ζητούσαν από την εταιρεία να φύγει. Πέντε χρόνια αργότερα, ο κινεζικός κολοσσός έχει καταφέρει να κάμψει τις αντιστάσεις τους, δημιουργώντας 1.000 θέσεις εργασίας και να μεταμορφώσει τον Πειραιά σε ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα λιμάνια στη Μεσόγειο, επενδύοντας δισεκατομμύρια, όπως τονίζει η Wall Street Journal σε δημοσίευμά της.

Μωρό με 8 άκρα λατρεύεται ως θεός [εικόνες]

Κοσμοσυρροή παρατηρείται σε ένα χωριό στη δυτική Βεγγάλη από Ινδούς, που κλαίνε και προσεύχονται για τη γέννηση ενός αγοριού με τέσσερα πόδια και τέσσερα χέρια, καθώς πιστεύουν πως είναι ο θεός Μπράχμα.

Εισβολή ΕΚΑΜ και ΜΑΤ στις φυλακές Κορυδαλλού - Εξέγερση κρατουμένων στο νοσοκομείο - Τρείς τραυματίες σωφρονιστικοί υπάλληλοι

- Έληξε το επεισόδιο στις φυλακές Κορυδαλλού
- Γεωργιανοί κρατούμενοι έκαναν καταστροφές και προσπάθησαν να αποδράσουν
- Στο ειδικό δωμάτιο ασφαλείας κατέφυγαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι
- Δόθηκε διορία αλλά οι κρατούμενοι δεν υποχωρούσαν
- Όλα ξεκίνησαν όταν συγγενής κρατουμένου προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά μέσα στις φυλακές

ΠΡΩΕΔΡΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΗ! ΘΑ ΜΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΗ! Μελάς: Υπάρχουν 4 με 5 βουλευτές των ΑΝΕΛ που συμφωνούν μαζί μου

Τη «σκιώδη» κυβέρνησή τους ανακοίνωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος ήταν τόσο κότα που όρισε «Υπυργό Υγείας» τον Παναγιώτη Μελά... εκτός αν ο Πανάρας τα έχει βρει σε όλα με τη συγκυβέρνηση και τη Μέρκελ και κάνει τα στραβά μάτια για να εκλεγεί Πρόεδρος και να συνεχίσουν οι Έλληνες να αυτοκτονούν!

Την άποψη που είχε διατυπώσει μιλώντας προ δύο ημερών, επανέλαβε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς και παρά τους λεονταρισμούς του Πάνου Καμμένου, επιμένει ότι θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού, χωρίς να φοβάται τη διαγραφή, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως την ίδια με εκείνον άποψη συμμερίζονται και τέσσερις με πέντε βουλευτές των ΑΝΕΛ.

ΒΙΝΤΕΟ-Φάπες Άδωνι στον περιπτερά:«Άν έπρεπε να είχα καταλάβει τον Καρατζαφέρη θα πρεπε να τον είχες καταλάβει και εσύ που τον καλούσες κάθε βδομάδα»

Δείτε το βίντεο και πείτε μου ποιος εμφανίζεται σαν υστερικός και διακόπτει συνεχώς! Ο Άδωνις ή ο περιπτεράς και οι ηλίθιοι δίπλα του;

"Μάχη" μεταξύ του λαϊκιστή περιπτερά, Γιώργου Παπαδάκη και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ξέσπασε στον "αέρα" της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, με αφορμή το οικονομικό σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ποιος είναι ο νεκρός Έλληνας κομμουνιστής που πολεμούσε στην Ουκρανία

Ο Ελληνας φωτορεπόρτερ, Αθανάσιος Κοσσέ, με ρίζες από την Ανατολική Ουκρανία, φέρεται να σκοτώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια μαχών κοντά στο αεροδρόμιο του Ντονιέτσκ