10 Ιανουαρίου 2015

BINTEO-Κατηγορούν τη Sia για «παιδοφιλία» στο νέο της βίντεοκλιπ

Το νέο βίντεο για το τραγούδι «Elastic Heart» της Sia έχει ξεσηκώσει θύελλα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού η φιγούρα της μικρούλας Μάντι Ζίγκλερ που χορεύει σε ένα κλουβί με τον ημίγυμνο ηθοποιό Σάια Λα Μπεφ εγείρει θέματα ... παιδοφιλίας.

H Μάντι είναι το κοριτσάκι με την ξανθιά καρέ περούκα, που πρωταγωνίστησε και στο video clip του τραγουδιού «Chandelier» της Sia, τρελαίνοντας το κοινό με τις μοναδικές χορευτικές της φιγούρες.

Στο «Elastic Heart» είναι κλεισμένη σε ένα μεγάλο κλουβί και χορεύει με τον ημίγυμνο ηθοποιό σαν άγρια ζώα. Κάποιοι δεν αντιμετώπισαν με τόσο ... καλλιτεχνικό τρόπο το βίντεο, και σκανδαλίστηκαν δεδομένου του ότι το κορίτσι είναι μόλις 12 ετών.

Η τραγουδίστρια Sia αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη μέσω Facebook, υπερασπιζόμενη παράλληλα την καλλιτεχνική αξία του βίντεο:

«Περίμενα κάποιες αντιδράσεις "παιδοφιλίας" κατά του βίντεο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η Μάντι και ο Σάια είναι οι μόνοι ηθοποιοί που αισθάνθηκα ότι μπορούν να ενσαρκώσουν αυτές τις δύο επιθετικές πλευρές του ίδιου εαυτού. Ζητώ συγγνώμη από όσους ενόχλησε το βίντεο του Elastic Heart. Πρόθεσή μου ήταν να κάνω κάτι με συναισθηματικό περιεχόμενο, όχι να ενοχλήσω».


Πηγή: govastileto.gr