10 Ιανουαρίου 2015

ΚΛΑΙΩ! Το άλλο με τον Πάκη το ακούσατε; "Ο Καραμανλής με πρότεινε στον Τσίπρα για Πρόεδρο"

Η στήλη “Ψίθυροι” που φέρουν την υπογραφή κάποιου δημοσιογράφου Δημήτρη Παπακωνσταντίνου κάνουν την αποκάλυψη που έδωσε ο Πάκης ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με παπαγάλους του ΣΥΡΙΖΑ που μπριζώνουν γίδια για τον θαυμασμό του Καραμανλή στον Τσίπρα... αλλά ξεχνάνε να μας πούνε τι ψηφίζει κάθε φορά ο Καραμανλής... Γράφει λοιπόν η εν λόγω στήλη:

 “Θα πάει ο ΣΥΡΙΖΑ σε κεντροδεξιό πρόεδρο τηρώντας την παράδοση; Αυτό το σενάριο εμφανίζεται ως πιθανότερο αν κερδίσει τις εκλογές. Γιατί αν επικρατήσει η Νέα Δημοκρατία, τότε ηθικά θα πρέπει να στηρίξει Δήμα. Ο Αλέξης όμως; Θα την δώσει τη θέση στον Αβραμόπουλο που τόσο πολύ τη θέλει; Ή θα πάει σε άλλη πρόταση επίσης μετριοπαθούς κεντροδεξιού πολιτικού προσώπου; Πληροφορούμαι λοιπόν, ότι ορισμένες πλευρές, εξόχως Καραμανλικές, ρίχνουν προς την Κουμονδούρου την ιδέα να προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Προκόπης Παυλόπουλος!

Ο οποίος παρεμπιπτώντος δεν θα συμμετάσχει σε αυτές τις εκλογές στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Και ίσως όχι μόνο γιατί κινδύνευε να μην εκλεγεί όπως λένε οι κακές γλώσσες. Σημιεωτέον ότι οι σχέσεις Καραμανλή – Τσίπρα εξακολουθούν να είναι καλές, ενώ για τις σχέσεις Καραμανλή – Πάκη γνωρίζουν και οι πέτρες πως ο Προκόπης Παυλόπουλος, είναι ο πιο πιστός άνθρωπος στην οικογένεια Καραμανλή…”

Ρε παιδιά έχετε καμιά άλλη αποκάλυψη να γελάσουμε ή εκεί τελειώνει η φαντασία σας;