10 Ιανουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! Αρβανίτης-ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς είναι μαλ@κ@ς

Αυτή είναι η αριστερή χούντα και τρομοκρατία που ζούμε... ο άλλος λέει δημοσίως τον Πρωθυπουργό μαλ@κα και όχι μόνο δεν κουνιέται φύλλο από τα σούργελα της ΕΣΗΕΑ κ.λπ αλλά ο ίδιος ο υβριστής μετά από 15" λέει ότι οι Πορτοσάλτε δεν του επιτρέπουν να μιλάει και τον φιμώνουν!!! Τώρα πως γίνεται να φιμώνουμε κάποιον και παρόλα αυτά να μας βρίζει αισχρά, μόνο τα γίδια που τους ψηφίζουν μπορεί να καταλάβουν... Αυτοί κυβερνάνε την Ελλάδα επί χρόνια και αυτοί τρομοκρατούν κυβερνήσεις επί 10ετίες... γιαυτό είμαστε ο πάτος της Ευρώπης 

Σάλος από τους χαρακτηρισμούς και τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό επικαλούμενος δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού L' Express

Με σκαιούς χαρακτηρισμούς και απαξιωτικό τρόπο αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, διευθυντής του ελεγχόμενου και χρηματοδοτούμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5».

Επικαλούμενος δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού L' Express o κύριος Αρβανίτης μιλώντας σε εκδήλωση στην Λαμία αποκάλεσε όχι μια αλλά δύο φορές τον πρωθυπουργό «μ...α».

«Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ...α. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι τον λένε. Είναι ότι είναι μ...ας».

Οι απαξιωτικές αυτές αναφορές του κ. Αρβανίτη, εκ των βασικών εκφραστών της καθημερινής επικοινωνιακής τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έγιναν δημόσιως σε εκδήλωση στη Λαμία για τα μέσα ενημέρωσης με θέμα: «Η κρατική βία στα χρόνια των μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα των δηλώσεων του κυρίου Αρβανίτη: