04 Ιανουαρίου 2015

Κατάντια : Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο στη Φθιώτιδα!

Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο στη Φθιώτιδα και απ΄ ότι λένε οι πληροφορίες αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε αυτόν τον συγκεκριμένο νομό αλλά και σε άλλες περιοχές.

Ακόμη και αυτοί που ήταν έτοιμοι να θυσιαστούν για το ιστορικό κίνημα και να μπουν στο ψηφοδέλτιο με βαριά καρδιά, μετά την ανακοίνωση του νέου κόμματος από τον γιο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται να κάνουν πίσω και να αρνούνται να κατέβουν ως υποψήφιοι.

Έτσι όσες πόρτες κι αν χτυπούν οι επιτελείς του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Φθιώτιδα, οι απαντήσεις που εισπράττουν είναι αρνητικές, ενώ όσο τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, τόσο το άγχος μεγαλώνει.

Αντίθετα στο στρατόπεδο του Γιώργου, στο «Κίνημα- Δημοκρατών Σοσιαλιστών» τα πράγματα δείχνουν να είναι εμφανώς καλύτερα. Από τη μια ο ενθουσιασμός του νέου ξεκινήματος και από την άλλη το όνομα “Παπανδρέου”, φαίνεται πως έχουν φέρει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

Ο Νίκος Τσώνης είναι βέβαιο ότι θα είναι υποψήφιος με το νέο κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ υπάρχουν και άλλα στελέχη που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ωστόσο μεταξύ αυτών δεν είναι ο Θωμάς Στάικος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες απάντησε αρνητικά σε προτάσεις που δέχθηκε από το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, το νέο κίνημα του Παπανδρέου και το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.

Πηγή: lamiareport.gr