10 Ιανουαρίου 2015

Ξεφτίλισε τον καραγκιόζη Δημάδη ο Σ. Ιωαννίδης

Ένα βίντεο από την περσινή καμπάνια της ΟΝΝΕΔ "δούλεψε το" (όπου απεικονίζεται ένας νεαρός απόφοιτος ΑΕΙ να τυλίγει γύρους) ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ το γνωστό σούργελο που κάνει τον δημοσιογράφο και το έχουμε ξεφτιλίσει πολλές φορές εδώ στο blog, Θάνος Δημάδης, συνοδεύοντάς το από επικριτικά σχόλια για τα μηνύματά του..

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια του Θάνου Δημάδη, ειδικά από τη στιγμή που το βίντεο ήταν περσινό και του απάντησε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebbok απευθυνόμενος προσωπικά στον ίδιο γράφοντας:

"Αγαπητέ Thanos Dimadis A το video της ΟΝΝΕΔ που βγήκε τον Φλεβάρη του 2014- και όχι τώρα προεκλογικά- αναφερόταν στην καμπάνια μας "Δουλεψέ το" με θέμα την απασχόληση των νέων. Το συγκεκριμένο video στόχο είχε να αναδείξει το γεγονός οτί πολλοί νέοι σπουδάζουν και καταλήγουν να εργάζονται σε δουλειές που δεν έχουν σχέση με αυτό που σπούδασαν, εν προκειμένω σε σουβλατζίδικο. Η καμπάνια μάλιστα καταλήγει σε προτάσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων αλλά και του παραπάνω φαινομένου. Καλό θα ήταν πριν δημιουργήσεις εντυπώσεις ανεβάζοντας και σχολιάζοντας ένα video που δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται να το ψάχνεις λίγο το θεματάκι, αφού κατά τα άλλα είσαι ένας έγκριτος δημοσιογράφος. Στο παρακάτω link μπορείς να δεις και άλλα βιντεάκια αλλά κυρίως τις προτάσεις μας. Άρα σου επιστρέφουμε το ντροπή και αίσχος"


Την απάντηση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ σχολίασε και ο ίδιος ο δημοσιογράφος με τους τόνους να ανεβαίνουν αρκετά αφού σχολίασαν και άλλοι ΟΝΝΕΔίτες.