10 Ιανουαρίου 2015

Είναι σαφές. Τον ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΛΕΜΕ!!!!

Η (εμβληματική) στροφή του ΔΟΛ. “Η ευκαιρία της Αριστεράς- Ιστορικών διαστάσεων πολιτική ανατροπή με Τσίπρα”…

Θα έπρεπε κανείς να το περιμένει… Ο Σταύρος Ψυχάρης έχει αποδείξει σε βάθος δεκαετιών ότι κατανοεί τα υπόγεια ρεύματα της ελληνικής κοινωνίας, και προσαρμόζει αντιστοίχως τη ρητορική και τη γραφίδα του, προσφέροντας στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων μεγάλων και παραδοσιακών Ομίλων ΜΜΕ στην Ελλάδα.

Από τον Σεπτέμβριο κιόλας, είχε διαπιστωθεί η σταδιακή αλλαγή στάσης του ΔΟΛ, που μέχρι τότε στήριζε ανοικτά την κυβέρνηση και τον Αντώνη Σαμαρά, με τον Σταύρο Ψυχάρη να επενδύει στην παρεμβατική αρθρογραφία, και να μην διστάζει να αναδείξει τα κακώς κείμενα της κυβερνητικής λειτουργίας.

Ο εκδότης του “Βήματος της Κυριακής”… έβγαλε ακόμη στη σέντρα σημαίνοντα πρόσωπα του οικονομικού γίγνεσθαι, όπως τη Γιάννα Αγγελοπούλου, τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο, κατονομάζοντάς τους ως “συμπαθούντες” τον ΣΥΡΙΖΑ, και επιβεβαίωσε έτσι ότι παραμένει ο πιο εμβληματικός “παίκτης” στον χώρο του ελληνικού Τύπου.

Σήμερα, με το πρωτοσέλιδο του “Βήματος της Κυριακής”, μόλις δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ο Σταύρος Ψυχάρης ολοκληρώνει την εμβληματική στροφή του, και “δείχνει” ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρωτοσέλιδο “ομιλεί” από μόνο του: “Η ευκαιρία της Αριστεράς – Ιστορικών διαστάσεων πολιτική ανατροπή από ενδεχόμενη πρωτιά Τσίπρα”.

Και όλοι κατάλαβαν…

http://ysterografa.gr