13 Ιανουαρίου 2015

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ "ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ" ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! Συστάσεις από το ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για παραβιάσεις του κώδικα δεοντολογίας μέσω Facebook!

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με ανακοίνωση που διανεμήθηκε στα μέλη του, κατάγγειλε «με αφορμή πρόσφατο περιστατικό ανάρτησης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης

η οποία βάλει κατά υποψηφίου βουλευτή του ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης και επιπλέον παραβιάσεις του κώδικα δεοντολογίας της προεκλογικής εκστρατείας», την παραπάνω πράξη ως κανιβαλική καθώς και οποιαδήποτε άλλη πράξη που στρέφεται εναντίον του κώδικα πολιτικής δεοντολογίας.  Η εκλογική επιτροπή, μετά από συνεδρίασή της όπου ανέλυσε την κάθε περίπτωση χωριστά, έθεσε το ζήτημα στα κεντρικά του κόμματος το οποίο και επιλήφθηκε του θέματος και της αποκατάστασης των προσώπων. Δηλώνει πως ο εκλογικός αγώνας από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί εντός του πλαισίου αξιών που διέπουν την Αριστερά και τελειώνει υπογραμμίζοντας πως  «Σε κάθε περίπτωση το κόμμα έχει καθήκον να προστατέψει την συλλογικότητα, τους σκοπούς της και πάνω απ' όλα τους ανθρώπους που έχουν ριχτεί στον κοινό μας αγώνα.»
Αντώνης Χαριστός