03 Μαρτίου 2015

Κουρουμπλής: Δεν υπάρχει κανένα θέμα! Τα γίδια συνεχίζουν να πληρώνουν 5€ στο νοσοκομείο και 1€ για συνταγές - ΒΙΝΤΕΟ

Την κλασική λάσπη από τηλεοράσεως πέταξε ο Κουρουπλής... τα έχει ξαναπεί στα μουλωχτά χωρίς στοιχεία και χωρίς να κάνει επίσημες ανακοινώσεις... μιλάμε για απίστευτο λασπολόγο και καραγκιόζη

Μία καταγγελία της πλάκας έκανε στον "αέρα" της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχουν υπογεγραμμένες συμβάσεις με γερμανικές εταιρείες, οι οποίες δεν έχουν παραδώσει τίποτα για να του απαντήσει λίγο αργότερα ο Άδωνις στο twitter.

Ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων διεύψεσε δημοσιεύματα για περικοπή στους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων, ενώ έκανε λόγο για «λεόντειες» συμβάσεις σε βάρος του δημοσίου που έχουν γίνει με γερμανικές εταιρείες «που δεν δραστηριοποιήθηκαν ποτέ στην Ευρώπη, παρά μόνο στην Αφρική και αυτή τη στιγμή οι υπηρεσίες δυσκολεύονται να υπογράψουν για την ποιότητα του έργου που θα παραδοθεί».

Λίγο αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης του απάντησε μέσω twitter αφού ο περιπτεράς κλακαδόρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έβγαλε στην ΤιΒι να απαντήσει στη λάσπη Κουρουπλή




Τέλος ο κ. Κουρουμπλής επισήμανε ότι θα υπογράψει ΥΑ για κατάργηση του 5ευρου στα νοσοκομεία, χωρίς να μας εξηγήσει τι τον εμποδίζει να το κάνει επί 1,5 μήνα, ενώ είπε ότι η κατάργηση του 1€ ανά συνταγή παραπέμπεται στις καλένδες (μίλησε για 2ο εξάμηνο) και συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα θα καθορίζεται με εισοδηματικά κριτήρια.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: