16 Μαρτίου 2015

Τζιχαντιστές ντύνονται με σουτιέν και μπούρκες για να δραπετεύσουν από το Ιράκ [εικόνες]

Τζιχαντιστές που πλέον δεν επιθυμούν να πολεμούν για την ISIS και προσπαθούν να «αυτομολήσουν» από το Ισλαμικό Κράτος χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, μεταμφιέζονται σε γυναίκες.
Η προσπάθεια απόδρασης από το Βόρειο Ιράκ όπου εκτείνεται το Ισλαμικό Χαλιφάτο με αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο έγινε γνωστή, όταν την Κυριακή στρατιωτικές δυνάμεις του Ιράκ διέρρευσαν στο Instagram φωτογραφίες με «λιποτάκτες» τζιχαντιστές οι οποίοι αν και είχαν κάνει τα πάντα για να μοιάζουν με γυναίκες.

Πολλοί από αυτούς είχαν ξυρίσει το μούσι τους και είχαν χρησιμοποιήσει make-up, ενώ άλλοι μέσα από τη μπούρκα είχαν φορέσει ψεύτικο στήθος και στηθόδεσμο.

Σύμφωνα με τη Daily Mirror, η οποία επικαλείται αραβικά sites, οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν τραβηχτεί στην περιοχή του Βόρειου Ιράκ, την Baiji, όπου ο ιρακινός στρατός με τη συνδρομή των ΗΠΑ βομβαρδίζει εγκαταστάσεις της ISIS.






Πηγή: Τζιχαντιστές ντύνονται με σουτιέν και μπούρκες για να δραπετεύσουν από το Ιράκ [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/196386/tzihantistes-ntynontai-me-soytien-kai-mpoyrkes-gia-na-drapeteysoyn-apo-irak-eikones#ixzz3UXbTnsxP