30 Μαρτίου 2015

ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ! Τροχαίο με τραυματισμό για τους Φετφατζίδη, Μόρα και Ταχτσίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταλάβατε τώρα γιατί η ομάδα παρουσιάζει εικόνα καφενείου (αν και χθες το πάλεψαν); Οι άλλοι πήγαιναν με ταξί μόνοι τους στο αεροδρόμιο... δηλ. εσείς τι πιστεύετε; Επί Ρεχάγκελ οι παίχτες πήγαιναν με ταξί πέρα δώθε σαν καφενείο ή οργανωμένα με λεωφορείο σαν ομάδα... και μην πείτε "έλα μωρέ το ταξί σου φταίει!"... γιατί για το ταξί μάθαμε από τυχαίο γεγονός αλλά θα υπάρχουν κι άλλα μπάχαλα τους τελευταίους μήνες που δεν τα μάθαμε...

Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκησαν παίκτες της Εθνικής όταν στο ταξί όπου επέβαιναν για την μεταγωγή (ΔΕ: τι στο διάολο φυλακισμένοι ήταν ρε δημοσιοκάφρε;;) τους στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, όχημα συγκρούστηκε με αυτό.

Συγκεκριμένα οι διεθνείς, Γιάννης Φετφατζίδης, Βαγγέλης Μόρας και Παναγιώτης Ταχτσίδης στο ταξί στο οποίο επέβαιναν έπεσε αυτοκίνητο πάνω του με αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκαν, να χάσει τη ζωή του.

Οι παίκτες της Εθνικής διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης, όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς  οι Φετφατζίδης και Μόρας έχασαν τις αισθήσεις τους από τη σύγκρουση που από τη σφοδρότητά της ο πρώτος έκανε ράμματα στο κεφάλι του, ενώ ο Ταχτσίδης έκανε ράμματα στο γόνατό του.