11 Μαρτίου 2015

Δήλωση ΣΟΚ από τον Παπαδημούλη: «Το κόλπο της κυβέρνησης έγινε μπούμερανγκ»

Σφοδρή κριτική κάνει στην κυβέρνηση ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, για το αλαλούμ σχετικά με το σημείο της επιθεώρησης από την τρόικα!!

Αρχικά ο κ. Παπαδημούλης ακούγοντας τον Π. Καμμένο να δηλώνει περήφανος για τα νέα δανεικά και τον Σακελλαρίδης να λέει πως η αξιολόγηση και ο έλεγχος θα γίνουν στην Αθήνα, έγραψε στο Twitter:
«Η επόμενη συνάντηση με την Τρόικα θα γίνει στο Παρίσι. Αλλαγή πολιτικής χρειάζεται, όχι του σημείου του ραντεβού. Όχι μνημόνιο στα μουλωχτά»


Λίγο αργότερα μόλις ο Ντάιζελμπλουμ ανακοίνωσε πως τα τεχνικά κλιμάκια θα έρθουν στην Ελλάδα παρά τις διαψεύσεις της κυβέρνησης ο κ. Παπαδημούλης έγραψε «Η δήλωση της Κομισιόν ότι η αξιολόγηση της Τρόικα θα γίνει στην Αθήνα και όχι στο Παρίσι, εκθέτει την κυβέρνηση. Το "κόλπο", έγινε μπούμερανγκ...»


Καλό ε; Τελικά Μήτσο έχεις κάνει τις καλύτερες δηλώσεις μακράν!! Τώρα για ποιον είναι "μπούμερανγκ" όμως, πρέπει να το ξανασκεφτείς...

Και φυσικά οι παραπάνω δηλώσεις του Μητσάρα έγιναν πέρσι τον Ιούλιο όταν Κυβέρνηση ήταν η ΝΔ και υπήρχαν ανάλογες συζητήσεις για το που θα γίνει η αξιολόγηση, που τελικά έγινε χωρίς να υπάρξει συμφωνία στο Παρίσι, τα τέλη Οκτωβρίου.

https://twitter.com/Antilogosblog