11 Μαρτίου 2015

ΦΩΤΟ-Τι δουλειά είχε η Ζωή στο ΥΕΘΑ;

Την επίσκεψη της Ζωής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας κάλυψε μάλιστα ανάμεσα σε άλλα τηλεοπτικά δίκτυα και το κανάλι της Βουλής…
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδέχθηκαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας την... τσαρίνα της κυβέρνησης, δηλαδή την Πρόεδρο της Βουλής. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήγε στο ΥΕΘΑ, επιθεώρησε το άγημα που περίμενε κανένα μισάωρο γιατί η Πρόεδρος καθυστέρησε, περπάτησε στο κόκκινο χαλί κορδωμένη σαν το παγόνι μαζί με τον άλλον μεγάλο Έλληνα, Πάνο Καμμένο και στη συνέχεια είχε μια μακρά ενημέρωση.

Εκτός κι αν περιμένει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάποιο στρατιωτικό πραξικόπημα, είναι τουλάχιστον περίεργη η αρχηγική εμφάνιση της Ζωής στο ΥΕΘΑ. Πριν καν πάει ο πρωθυπουργός να ενημερωθεί για την κατάσταση των Ενόπλων Δυνάμεων πήγε η... αρχηγός ενός ιδιότυπου κόμματος που έχει φτιάξει μέσα στην κυβέρνηση. Και φυσικά άλλο που δεν ήθελε και ο Καμμένος να κορδώνεται δίπλα στην Πρόεδρο της Βουλής. Συζήτησαν για τους εξοπλισμούς, για τις γερμανικές επανορθώσεις, για τη διόγκωση του χρέους και άλλα πολλά. Η δε Κωνσταντοπούλου είπε όλο περηφάνια: «Η εθνική κυριαρχία και η εθνική ανεξαρτησία συνδέονται με τη λαϊκή κυριαρχία στη Δημοκρατία».
Ο δε υπουργός Άμυνας λέει ενημέρωσε τη Ζωή για το υψηλότατο επίπεδο του ηθικού και της ετοιμότητας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Θα τρελαθούμε τελείως στη χώρα αυτή. Να βλέπουμε τη Ζωή να κάνει παρέλαση και τα κακόμοιρα τα φανταράκια να την χαιρετούν λες και πρόκειται για την Εβίτα Περόν. Να ζητά ενημέρωση για τις Ένοπλες Δυνάμεις λες και καταλαβαίνει ποιες είναι οι ανάγκες του στρατού. Ο δε Καμμένος να έχει πάρει τόσο σοβαρά το ρόλο του που θα μας ανοίξει κανένα πόλεμο κι αυτός θα κάνει παρελάσεις. Έλεος. Με τη Ζωή θα μας κοπεί η δική μας η ζωή.

http://www.antinews.gr/POLITIKE/ti-douleia-eixe-i-zoi-sto-uetha-/