19 Μαρτίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δημοσιοκάφροι και Βαρουφάκης κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν πως οι Γερμανοί τους τρολάρουν!!

Δεν είναι τυχαίο που εμείς είμαστε στη ζητιανιά και αυτοί κάθονται πάνω σε λεφτά αφού ο εξυπνότεροχαχαχα λαός του κόσμου μασάει ότι του πασάρουν!

Ευτυχώς που βγήκε ο Βαλασόπουλος στο Mega (δείτε το βίντεο πιο κάτω) από τη Γερμανία και παρότι ζορίστηκε αποκατέστησε την κοινή λογική... σε κάτι που έχουμε αναφέρει από το πρωί ότι δηλ. οι Γερμανοί κάνουν πλάκα!!! 

Και το ρεντίκολο ο Βαρουφάκης θέλει να του πούνε και συγγνώμη!!

Πάμε άλλη μαι φορά μπας και το καταλάβετε!!! Η γερμανική εκπομπή κοροϊδεύει τον Βαρουφάκη λέγοντάς του....
"εμείς το φτιάξαμε" για να τον ειρωνευτεί επειδή ακριβώς ο Βαρουφάκης είπε ότι το βίντεο ήταν μοντάζ... απόδειξη αυτού είναι ότι τον εμφανίζουν να κάνει την κίνηση σηκώνοντας και τον δείκτη αντί για το μεσαίο δάκτυλο!!! 

Μια άλλη τρολιά που λένε είναι το εξής: "Ψάχναμε τον Φεβρουάριο βίντεο του Βαρουφάκη στο ιντερνετ και βρήκαμε μόνο αυτό και πειράξαμε το δάχτυλο για να κάνουμε ντόρο"!!! Υπάρχει Έλληνας που πιστεύει ότι δεν βρίσκαν βίντεο του Βαρουφάκη στο ιντερνετ και βρήκαν μόνο αυτό; Ελεος!! Τι κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε; 

Ο Βαρουφάκης έκανε και περίγραψε τη χειρονομία τον Μαίο του 2013... Βγήκε στο Γερμανικό κανάλι και είπε ότι ήταν μοντάζ... μόλις τον στρίμωξαν κι αυτός και ο διοργανωτής της ομιλίας είπαν ότι το δάχτυλο δεν ήταν για τους Γερμανούς (άρα παραδέχθηκαν ότι το έκαναν)... βλέποντας αυτό ο Γερμανός κωμικός έφτιαξε ένα πλαστό βίντεο όπου ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ τη χειρονομία για να τον τρολάρουν και να τον ειρωνευτούν! Τόσο απλό...

Δείτε το βίντεο από το Μega όπου ο Βαλασόπουλος λέει ότι τον κοροϊδεύουν και δείτε και τα δημοσιεύματα των δημοσιοκάφρων τα οποία θα μείνουν στο μυαλό των γιδιών αφού κανείς δεν θα τους πει "κάναμε μαλ@κία, μας δούλεψαν οι Γερμανοί, ο Βαρουφάκης έκανε όντως την απρεπή χειρονομία"... α, προσέξτε και τον Καμπουράκη που λέει "εντάξει μωρέ δεν θυμάται ο Βαρουφάκης αν έκανε την κίνηση πριν 5 χρόνια" (στο Ζάγκρεπ μίλησε τον Μάιο του 2013... δηλ. πριν 5 χρόνια...):


Θαυμάστε τους αστείους που ταΐζουν σανό τα γίδια και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν πως οι Γερμανοί κοροϊδεύουν τον Βαρουφάκη... ξέρουν όμως ότι δεν θα αποκαταστήσουν την αλήθεια και τα γίδια θα μείνουν με την εντύπωση πως ο Βαρουφάκης δεν έκανε την κίνηση αλλά οι Γερμανοί τον παγίδευσαν όπως τους λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι!!