11 Απριλίου 2015

Περιμένουν Τσίπρα στο Γουδή για να σουβλίσει "χακί κατσίκια" με τον Καμμένο

Που θα κάνει Πάσχα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα περάσει από το Γουδή όπου ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και η στρατιωτική ηγεσία θα σουβλίζουν κατσίκια για τους πολίτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να στρώσουν πασχαλινό τραπέζι.
Η πρωθυπουργική παρουσία απαραίτητη με μήνυμα όχι μόνο προς τους πολίτες αλλά και σ΄ όσους ασκούν κριτική στον Πάνο Καμμένο που είχε την ιδέα για το πασχαλινό γλέντι στο Γουδή.

Οι σχέσεις πρωθυπουργού και ΥΕΘΑ ειναι εξαιρετικές (και πως να μην είναι αφού ο Πανάρας νοιάζεται μόνο για την καρέκλα όσο λαθρομετανάστες πλημμυρίζουν την Αθήνα, δολοφόνοι τρομοκράτες αποφυλακίζονται και αναρχικοί τα σπάνε ανενόχλητοι καθημερινά... όλα αυτά ήταν κάποτε κόκκινες γραμμές για τους πατριώτες του κ@λου αλλά μπροστά στην καρέκλα έγιναν ροζουλί κορδελίτσες) όπως λένε όσοι υποτίθεται τουλάχιστον ότι γνωριζουν πρόσωπα και πράγματα. Οι μέχρι στιγμής αποφάσεις του Καμμένου έχουν την απόλυτη στήριξη του Μαξίμου και αυτό δεν αφορά μόνο στα “εθιμοτυπικά” αλλά και στα ουσιαστικά που έχουν να κάνουν με τον χώρο των ΕΔ.

Επαναλαμβάνουμε ότι το μόνο που φαίνεται ότι μπορεί να προκαλέσει κρίση μεταξυ των δύο είναι το θέμα της αποκατάστασης των μισθών των στρατιωτικών (μην ανησυχείς Πάρη και αυτό θα το καταπιεί αμάσητο ο Πανάρας... άσε που το ξέρει αλλά δουλεύει τα γίδια στρατιωτικούς που τους ψήφισαν...).

onalert.gr