18 Απριλίου 2015

ΜΟΥΦΑ ΕΙΔΗΣΗ! Ενόχληση Καμμένου με τον… Αλέξη Τσίπρα!

Καμία ενόχληση ο Πανάρας από τη συνάντηση Τσίπρα-ΓΑΠ... προκειμένου να συνεχίσει να παριστάνει τον ΥΕΘΑ θα γλύψει και τα παπούτσια του Γιωργάκη αν το ζητήσει ο Τσίπρας... και από μόνος του θα προσφέρει μπόνους γλύψιμο στον Αντρίκο... ξέρετε αυτόν με τα CDS κ.λπ

Όλα τα παρακάτω είναι σανός για τους ηλίθιους τους ψεκασμένους:

Δεν είδε με καλό μάτι την τρίωρη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Παπανδρέου ο Πάνος Καμμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, θεωρεί πως μια τέτοια συνάντηση δεν βοηθάει την κυβέρνηση προς τους στόχους που έχει θέσει και είναι ανακόλουθη με όσα έλεγε προεκλογικά.

Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο Πάνος Καμμένος, ανήκει στην κατηγορία εκείνων των πολιτικών που θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου έχει βαρύτατες ευθύνες για την είσοδο της Ελλάδας στο μνημόνιο και το πρώην κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ ήταν από τους πρώτους που διαφώνησαν με την πολιτική προσέγγιση Σαμαρά-Παπανδρέου και ήταν ένας από τους λόγους που αποχώρησε από την ΝΔ, δημιουργώντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Το κόμμα των ΑΝΕΛ από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του άσκησε σκληρή κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου και σήκωσε ψηλά το θέμα της εξέτασης των ευθυνών του πρώην πρωθυπουργού για τα όσα βιώνει η Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό είναι λογικό ο Πάνος Καμμένος να μην είδε με καθόλου καλό μάτι την τρίωρη συνάντηση του Πρωθυπουργού που στηρίζει, με τον πρώην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.

Για να ξέρετε πάντως, δεν είναι μόνο ο Πάνος Καμμένος, αλλά και η βάση των ΑΝΕΛ, η οποία θεωρεί τον Γιώργο Παπανδρέου… κόκκινο πανί.

parapolitika.gr


Μάλιστα η φωτογραφία από την χθεσινή συνάντηση Τσίπρα-Παπανδρέου κυκλοφορεί στα social media με πολλά και επικριτικά σχόλια.