20 Απριλίου 2015

Τι έχουμε εδώ; Α, η Ρένα τρομοκρατεί τους Έλληνες

[Όταν ο Σαμαράς έλεγε "αν δεν βγούμε θα φέρουν το χάος" του έλεγαν ότι τρομοκρατεί τον κόσμο... ή πως το λένε το άλλο το ωραίο: "στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα χρυσή μου" αφού εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ψεκασμένων και ΧΑ, υπάρχουν κι άλλα κόμματα]

Η αγαπημένη Ρένα Δούρου προειδοποίησε από τις ΗΠΑ ότι αν αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ, και η light εκδοχή της ΧΑ με την οποία συγκυβερνά, θα έρθει η hard εκδοχή της ΧΑ αυτή δηλαδή του Μιχαλολιάκου.

Ενδιαφέρον. Να στηρίξουμε δηλαδή, όπως ευρέως "απαιτείται" από τους οπαδούς της καλύτερης "επαιτικής" κυβέρνησης όλων των εποχών, την ιδεοληπτική ,με ψεκαστικές πινελιές, πορεία της χώρας προς την καταστροφή επειδή αν αυτό το μεγαλειώδες αριστερο-δεξιό εγχείρημα αποτύχει, θα έρθει κάποιος άλλος , χειρότερος η αλήθεια είναι, να κάνει το ίδιο. Δηλαδή μας καλεί να διαλέξουμε ποιος προτιμούμε να μας καταστρέψει.
Επαναλαμβάνω πως αν δεν ήταν τραγικό θα ήταν αστείο.
Η περίπτωση να κάνει ο παλαβός σχηματισμός ,του οποίου είναι μέλος έστω και με "ένα βήμα πίσω όλοι", την απαραίτητη στροφή , με τις όποιες απώλειες, προκειμένου να στηριχθεί από όλους και να συμφωνήσει με τους εταίρους ούτε που περνάει από το μυαλό της.
Αν πάλι η προειδοποίηση απευθύνεται προς το κόμμα της , καλοδεχούμενη. Επειδή όμως ως πολιτικός έχει μάθει να είναι "διπλής ανάγνωσης" η κυρία Δούρου, και επειδή κυρίως δεν είμαστε .........(you name it), θα μείνουμε στην πρώτη και πιο πιθανή ανάγνωση.
Αν θέλει μπορεί να διευκρινίσει η ίδια. Μέχρι τότε, ΔΕΝ είμαστε με τη Ρένα

Το Παρατηρητήριο