12 Απριλίου 2015

ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! Ο Βούτσης διόρισε τη γυναίκα του στο γραφείο του... αλλά δείτε πως την διόρισε και γιατί

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη: «Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Ν. Βούτση αποσπάται στο υπουργικό γραφείο του η Αγγελική Παπάζογλου. Η Α. Παπάζογλου είναι δημόσια υπάλληλος στο υπουργείο Εσωτερικών αλλά τυγχάνει να είναι και... σύζυγος του Ν. Βούτση. Το περίεργο σε όλη αυτή την απόσπαση είναι ότι..
μπορούσε ο υπουργός με μια απλή απόφασή του να διαθέσει εσωτερικά τη σύζυγό του στο γραφείο του αφού εργάζεται στο υπουργείο Εσωτερικών. Ποιος ο λόγος συνεπώς της απόσπασης; Δεν θέλω να πιστέψω αυτά που λένε οι κακεντρεχείς, ότι δήθεν με την απόσπαση θα μπορεί η υπάλληλος-σύζυγος να λαμβάνει και υπερωρίες... Όχι, επί Αριστεράς δεν γίνονται τέτοια πράγματα"!...

Ένα ακόμη παράδειγμα νεποτισμού στην πρώτη φορά αριστερά. Έχουν διορίσει γυναίκες, αδέρφια, ανίψια και συνεργάτες και παρ’ όλα αυτά το παίζουν ακόμη άμεμπτοι και ηθικοί. Είναι ακόμη «κρυστάλλινοι» και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους.

Κι όμως, ο κ. Βούτσης ορίζει τις τύχες μας και περνά νομοσχέδια που θα καθορίσουν το μέλλον μας. Πριν μερικές ημέρες είπε ότι η Ελλάδα ζει «τη Μεγάλη Εβδομάδα της Δημοκρατίας». Αυτή τη Δημοκρατία εννοεί; Έτσι θέλει το κράτος ο κ. Βούτσης; Ο βασικός υποστηρικτής του κ. «12%» ή αλλιώς Κατρούγκαλου κάνει αποσπάσεις της γυναίκας του και μετά το παίζει επαναστάτης.
Ο Αλέξης τι λέει για όλα αυτά; Τους αφήνει να κάνουν ότι γουστάρουν; Τους αφήνει να διορίζουν όποιους θέλουν; Τους αφήνει να χρησιμοποιούν παλαιοκομματικές νοοτροπίες που καταδίκαζαν μέχρι που ανέλαβαν την εξουσία;