17 Απριλίου 2015

Ξύλο Άδωνι σε ΣΥΡΙΖΑίους: Και στην ανέραστη και στη βλαμμένη με τις κουκούλες και στο βλάκα απ'την Ευρυτανία

Ξύλο στον «υποκριτή» του ΣΥΡΙΖΑ Θωμά Κώτσιο, καθώς «τίμησε τον Παύλο Μπακογιάννη για να πάρει ψήφους αλλά ταυτόχρονα ζητεί να απελευθερωθεί ο Σάββας Ξηρός», ξύλο στην αστεία που λέει ότι η κουκούλα κρύβει κάτι ζωντανό και δραστήριο, ξύλο και στην ανέραστη που βάφτισε ρατσιστικό το "λαθρομετανάστες" και μας κάνει μαθήματα ελληνικών...

«Ήταν εξέγερση τα όσα έκαναν τότε οι κουκουλοφόροι; Που έκαψαν την Αθήνα, έσπασαν και έκλεψαν καταστήματα και οι ιδιοκτήτες τους έψαχναν τα εμπορεύματα στα παζάρια» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στην ανεκδίγητη του ΣΥΡΙΖΑ, Αθανασία Αναγνωστοπούλου που είπε ότι «ο κουκουλονόμος ψηφίστηκε το 2009 μετά την εξέγερση του Δεκεμβρίου του 2008»!


«Την άκουσα και ομολογώ εξεπλάγην. ‘Εξέγερση του 2008’. Ποια εξέγερση; Το 2008 είχαμε επεισόδια από γνωστούς κουκουλοφόρους, μπαχαλάκηδες οι οποίοι μάλιστα κατέκλεψαν τα μαγαζιά που έκαψαν. Ποια εξέγερση κυρία μου; Οι πυρκαγιές στην Αθήνα και οι καταστροφές στις περιουσίες των πολιτών από ορισμένους κουκουλοφόρους,  σαν και αυτούς που αθωώνετε σήμερα και χαϊδεύετε, είναι εξέγερση;», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ανοησίες της Κωνσταντοπούλου. «Τι είναι η κυρία Κωνσταντοπούλου που μας λέει τι να λέμε και τι να μην λέμε; Μπάστακα στη ζωή μας τη βάλαμε;» είπε ο κ. Γεωργιάδης για να συνεχίσει: «Δηλαδή οι λαθρέμποροι τι είναι; Ζώα; Πώς θέλετε να τους λέμε; Παράτυπους εμπόρους; Τους λαθρεπιβάτες πώς να τους λέμε; Παράτυπους επιβάτες;».

Συνέχισε με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας Θωμά Κώτσιο τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε υποκριτή. «Αυτό το οποίο κάνατε είναι αμίμητο.  Ταυτόχρονα μας είπατε πόσο πολύ τιμάτε την μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη – προφανώς γιατί είστε Ευρυτανίας και θέλετε να πάρετε τις ψήφους του Μπακογιάννη, αλλιώς δεν εξηγείται - και ταυτόχρονα ψηφίζετε να απελευθερωθεί ο δολοφόνος του ο οποίος δεν έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη» είπε.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον κ. Γεωργιάδη: «Αυτοί που έστειλαν τον Παύλο Μπακογιάννη στην εξορία για να υπερασπιστεί ανθρωπιστικές αξίες και δημοκρατικά δικαιώματα και παρουσιάζονται σήμερα τιμητές, αυτοί προσβάλουν την μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη. Αυτοί κάνουν λαθροχειρία στη μνήμη του και όχι όσοι υπερασπιζόμαστε αυτό που πραγματικά ήταν. Αρκετά τον χρησιμοποιεί η ακροδεξιά εδώ μέσα».

Παίρνοντας το λόγο, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε:

«Επειδή δεν γνωριζόμαστε καλά ο πατέρας μου επί χούντας ήταν φυλακή. Και εγώ γεννήθηκα το 1972 καταλάβατε; Άρα λοιπόν σας παρακαλώ πολύ όταν θα αναφέρεστε σε ανθρώπους που δεν ξέρετε θα είστε τριπλά προσεκτικός. Τελικά τι θα ψηφίσετε για τον δολοφόνο του Παύλου Μπακογιάννη, για τον οποίο τόσο κόπτεστε; Να απελευθερωθεί ή θα ψηφίσετε να μείνει μέσα στη φυλακή  αφού αυτός δεν αναγνωρίζει μέχρι σήμερα την προσωπικότητα του Παύλου Μπακογιάννη την οποία εσείς δήθεν τιμάτε».