08 Απριλίου 2015

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ και οι κάφροι με τα ανθελληνικά συνθήματα (VIDEO)

Τον τίτλο στο πρωτάθλημα Παίδων (U15) κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στον μεγάλο τελικό που έγινε στα Χανιά του Ολυμπιακού με 1-0 – Ακούστηκαν ανθελληνικά συνθήματα από τις εξέδρες

Το γκολ που έδωσε την κούπα στον “δικέφαλο του Βορρά” πέτυχε στο 20’ ο Δούμτσης, στην επαναφορά μετά την απόκρουση του Νικοπολίδη (ιός του πρώην πορτιέρο των Πειραιωτών) στο σουτ του Γκαργκαλατζίδη.

Οι «ερυθρόλευκοι» τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καριμπίδη στο 74’ για εκτός φάσης χτύπημα σε αντίπαλο.



Τον τελικό στα Χανιά τον αμαύρωσαν κάποια ανθελληνικά συνθήματα από μερίδα οπαδών, που έχουμε συνηθίσει σε αγώνες των ανδρικών ομάδων. Ενδεικτικό το tweet της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Για άλλη μια φορά οι κάφροι της εξέδρας έδειξαν πως η βλακεία δεν κοιτάει ηλικίες #GreekFootball

— PAOK FC / Π.Α.Ο.Κ. (@PAOK_FC) April 8, 2015

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, με μήνυμά του μέσω του paokfc.gr έστειλε τα συγχαρητήριά του προς την ομάδα της Κ15, αναφέροντας: «Τα παιδιά της Κ15 αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας!

Η επιτυχία τους εμπνέει ολόκληρο το Σύλλογο και μας κάνει να αναμένουμε με αισιοδοξία την εξέλιξή τους, ώστε να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο να εκπροσωπούν επιτυχημένα τον ΠΑΟΚ στο υψηλότερο επίπεδο!»

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ: Μαβίδης, Εφραιμίδης, Βουτσάς, Λύρατζης, Μανιώτης, Τσιγγάρας (46’ Κύρτσος), Δούμτσης (80’ Κύρκου), Γαϊτανίδης, Τσαούσης, Χατζής (69’ Κωνσταντίνου), Γκαργκαλατζίδης.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Ιτσκάρας, Παπαδόπουλος, Ράμα, Βοϊλής, Γαλούπης, Κατσούκης, Σουράνης, Τσιριγώτης και Νεοφυτίδης.