30 Μαΐου 2015

ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΔΙΩΝ! 1.400 $ το βράδυ για τη σουίτα και 1.000 $ για τα φιλέτα του Καμμένου

[Ακόμα μεγαλύτερος ξεφτίλας βέβαια ο παπαγάλος Βερύκιος που έσπευσε να δημοσιεύσει ένα κ@λόχαρτο σαν απόδειξη διαμονής στο Four Seasons... μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο Πανάρα: "θα πληρώσω εγώ 300 δολ μετρητά για να πάρουμε μια απλή απόδειξη για αυτά και εσύ Βερύκιε θα τους την πλασάρεις σαν τιμή δωματίου"... εκτός αν αυτές τις κουτοπονηριές τις είχε μάθει ο Βερύκιος από Άκη και Γιάννο και τις διδάσκει τώρα στον Πανάρα. Τουλάχιστον ρε Βερύκιε σου πέταξε καμιά μασημένη μπουκιά απ'το φιλέτο των 1000 δολ;]

Ο υπουργός Αμυνας κατά την επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον διέμεινε σε σουίτα του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου και όχι σε απλό δωμάτιο των 300 $, όπως υποστηρίζει ο ίδιος δια μέσω του παπαγάλου του Δ. Βερύκιου - Από τον συνολικό λογαριασμό το ποσό των  3.132 $ χρεώθηκε σε πιστωτική κάρτα American Express. Σε ποιον ανήκει η κάρτα;

Σοβαρά ερωτήματα για το πόσο κόστισε πραγματικά η διαμονή του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ προκύπτουν από τις τεράστιες διαφορές ανάμεσα στα όσα δηλώνει ο ίδιος δημοσίως, σε τμήματα του λογαριασμού που διέρρευσαν από τον ξεφτίλα παπαγάλο Βερύκιο στο Διαδίκτυο, αλλά και σε ολόκληρο τον επίσημο λογαριασμό του ξενοδοχείου τον οποίο αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ».

Ενώ ο υπουργός δηλώνει ότι η διαμονή του στο πολυτελές ξενοδοχείο στην Ουάσινγκτον ήταν σε απλό δωμάτιο, κόστους 268 ευρώ ημερησίως, λίγο αργότερα συνταξιδιώτης του ανάρτήσε στο Twitter έγγραφο που τον εμφανίζει να πληρώνει 300 δολάρια τη βραδιά. Στην πραγματικότητα το ποσό αυτό αντιστοιχεί μόνο στα όσα πλήρωσε ο κ. Καμμένος σε μετρητά, καθώς, σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του ξενοδοχείου, ο Ελληνας υπουργός Αμυνας δεν έμεινε σε απλό δωμάτιο αλλά στη σουίτα «Georgetown», πληρώνοντας για τη διαμονή του 1.408,56 δολάρια τη βραδιά, όπως προκύπτει από τον πραγματικό λογαριασμό που αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», ενώ για ένα γεύμα πλήρωσε το ποσό των 920 δολαρίων και κατέβαλε τη διαφορά με πιστωτική κάρτα American Express.


Φρίξος Δρακοντίδης , Ζέτα Κατωπόδη
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΥΓ. Όλα τα λεφτά η ΣΣ στο κάτω μέρος της είδησης: Ζητούνται απαντήσεις με αριθμούς και στοιχεία και όχι με τις συνήθεις ύβρεις :)))