14 Μαΐου 2015

Απίστευτο βίντεο: Μέσα στο πιλοτήριο μαχητικού κατά την διάρκεια εκτόξευσης ρουκέτας!

Όπως και να το δει κανείς τα A-10 Thunderbolt ειναι πραγματικά εντυπωσιακά αεροσκάφη. Και το παρακάτω βιντεο το υποστηρίζει αυτο.

Με την βοήθεια κάμερας GoPro τοποθετημένης στο πιλοτήριο, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ εχει συλλάβει ενα εκπληκτικό θέαμα.

Τα Α-10 της Πολεμικής Αεροπορίας σε χαμηλή πτήση, μέσα απο βουνα και πάνω απο απίθανα τοπία, να εφοδιαζονται απο αεροσκάφος ανεφοδιασμού KC-135, αλλα και να εκτοξεύουν πυραυλους τυπου AGM-65 Maverick.


Μπορεί το Α10 να εχει φτάσει προς το τέλος της “ζωής” του - αν και εχει σημαντικό ρόλο στην επιχείρηση Operation Atlantic Resolve κατα στ’οχων του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και τη Συρία και στην ενίσχυση της παρουσίας των ΗΠΑ σε όλη την ανατολική Ευρώπη -, αλλά παραμένει να ειναι ενα ένα από τα πιο εκπληκτικά αεροσκάφη που υπάρχουν. Ενα αεροπλάνο που δημιουργήθηκε κατα την διάρκεια του Ψυχρού πολέμου, και δημιουργήθηκε για ενα σκοπό, για την καταστροφή των ρωσικών τάνκς στην Ευρώπη!


Το βίντεο γυρίστηκε από τους πιλότους της 25ης Μοίρας που ανήκουν στην 51η Πτέρυγα Μαχητικών στην Αεροπορική Βάση Οσάν , στη Νότια Κορέα.


Η Πολεμική Αεροπορία, θέλει να τερματίσει την 40χρονη πορεία του αεροσκάφους για να αποδεσμευσει πόρους για τα νέα F-35 και να εξοικονομήσει 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Διαβάστε: Οι ΗΠΑ στέλνουν Α10 Thunderbolt στην Γερμανία - ΒΙΝΤΕΟ

Τα Α-10 θα βρίσκονται στην Γερμανία για περίπου 6 μήνες όπως και σε χώρες στην ανατολική Ευρώπη (πιθανώς στην Πολωνία) για την υποστήριξη της επιχείρησης Operation Atlantic Resolve αλλα και για την προστασία των Ευρωπαϊκών συνόρων. Διαβάστε: A - 10 Thunderbolt "βομβαρδίζουν" την Ευρώπη! ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το απίθανο βίντεο!


Πηγή - The Aviationist/Business Insider/YouTube
Απόδοση/Μετάφραση/Επιμέλεια - OnAlert