22 Μαΐου 2015

Αποκάλυψη για το φτύσιμο των αμερικάνων στον Καμμένο!

Η εμπλοκή που παρουσιάστηκε στο ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ και είχε ως αποτέλεσμα να μην δει τον ομόλογο του υπουργό Άστον Κάρτερ αλλά να αρκεστεί σε μια σαφώς υποβαθμισμένη συνάντηση με την υφυπουργό Άμυνας Christine Wormuth είναι γνωστή.

Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η συνάντηση των δυο ανδρών, που θα ήταν η πρώτη μετά την «επίθεση φιλίας» από την Αθήνα που και προχωρά στην επισκευή γηρασμένων αμερικανικών αεροσκαφών με κόστος 500 εκατομμύρια και δίνει ΝΑΤΟική βάση στο Αιγαίο, δεν έγινε λόγω έκτακτου κωλύματος του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα όμως με τα ντοκουμέντα που που έχει το «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» και προέρχονται από την επίσημη ενημέρωση του αμερικανικού υπουργείου όπως αυτή γίνεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου, την 20η Μαΐου το υπουργείο Αμύνης των ΗΠΑ σημείωνε πως ο Αμερικανός υπουργός δεν είχε καμία επίσημη προγραμματισμένη συνάντηση , ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Αμύνης Μπόμπ Γουόρκ θα έβλεπε τον Σουηδό υπουργό Άμυνας. Η συνάντηση της υφυπουργού με τον Έλληνα υπουργό δεν αναφέρεται καν! Την επομένη ημέρα ο Αμερικανός υπουργός είδε τον πρόεδρο της Τυνησίας ενώ ο αναπληρωτής υπουργός δεν είχε κάτι στο πρόγραμμα του.

Μάλιστα ακόμα και το απίστευτα λιτό κείμενο για την συνάντηση της Αμερικανίδας υφυπουργού με τον Έλληνα ΥΕΘΑ αναρτήθηκε μια ημέρα μετά την συνάντηση στις 21-5-2015!

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αμείλικτα.

  1. Ποιο ήταν το κώλυμα του υπουργού Αμύνης των ΗΠΑ που δεν επέτρεψε να γίνει η συνάντηση;
  2. Γιατί οι Αμερικανοί δεν υποδέχτηκαν τον Έλληνα υπουργό έστω με τον αναπληρωτή υπουργό τους;
  3. Γιατί, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου οι δύο υπουργοί (Ελλάδας και ΗΠΑ) θα ιδωθούν τελικά μετά από έναν ολόκληρο μήνα και μάλιστα εξαιτίας μιας συνόδου του ΝΑΤΟ;

Κ.Α.
http://www.paraskhnio.gr/apokalypsi-apo-to-paraskinio-gia-to-t/