10 Μαΐου 2015

ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ με Καραμανλή «καταλληλότερο» για την ηγεσία της ΝΔ ενώ λείπουν οι δύο που θα πάνε «τελικό»

Φυσικά για άλλη μια φορά οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης (δημοσκόποι, δημοσιοκάφροι, ξερόλες διαδρομιστές κ.λπ) είναι εκτός τόπου και χρόνου... όταν έρθει εκείνη η ώρα (δηλ. όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράψει το μνημόνιο και γίνει ΠΑΣΟΚ και με τη βούλα, ώστε να μας κάτσει στο σβέρκο 6-7 χρόνια) στον τελικό θα πάνε Σαμαράς ή Βορίδης και ένας που...
δεν τον έχουν στο λογαριασμό αλλά θα χαλάσει τη σούπα... και ψιτ: ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟ 2009 ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ...

Ενδιαφέρουσα τροπή φαίνεται πως παίρνουν οι εσωκομματικές συζητήσεις της ΝΔ μετά τα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης.

Πιο συγκεκριμένα σε ερώτηση δημοσκόπησης της MRB για τη REAL NEWS οι πολίτες δείχνουν να προτιμούν για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση αν «ο Αντώνης Σαμαράς αποφασίσει να αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος» ποιος ή ποιά είναι καταλληλότερος/η να αναλάβει την ηγεσία.

Οι συμμετέχοντες απαντούν Κώστας Καραμανλής (20,2%), Ντόρα Μπακογιάννη (17,5%),  Δημήτρης Αβραμόπουλος (5,5%), Νίκος Δένδιας (5,3%) και 5,1%. Πάντως εντύπωση προκαλεί και το γεγονός πως το 28,0% δηλώνει Δεν Ξέρω / Δεν απαντώ.