10 Μαΐου 2015

Βορίδης: «Βαρίδι» δεν είναι ο Βαρουφάκης αλλά ο Τσίπρας-Το θέμα της ηγεσίας της ΝΔ ετέθη, συζητήθηκε και έκλεισε

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάκης Βορίδης εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρώην υπουργός Υγείας κλήθηκε να σχολιάσει αν ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Βαρουφάκης είναι «βαρίδι» στις διαπραγματεύσεις απαντώντας με αιχμηρό τρόπο: «Ο κ. Βαρουφάκης είναι εντολοδόχος του πρωθυπουργού. Βαρίδι είναι ο κ. Τσίπρας και οι πολιτικές του, βαρίδι είναι τα αριστερίστικα ιδεολογικά νεφελώματα του ΣΥΡΙΖΑ».

«Η κυβέρνηση είναι σε αδιέξοδο. Έταξε τα πάντα στους πάντες», σχολίασε για τη διαπραγμάτευση ο κ. Βορίδης.

Για το ενδεχόμενο η Νέα Δημοκρατία να στηρίξει μια συμφωνία με τους εταίρους ο κ. Βορίδης σχολίασε: «Στηρίζουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, αλλά κανείς δεν πρέπει να μας θεωρεί δεδομένους».

Εσωκομματικά ΝΔ: Το ζήτημα ηγεσίας στη ΝΔ «έκλεισε»

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο ζήτημα της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας με τον πρώην υπουργό να εκτιμά – μιλώντας στη REAL NEWS – πως το θέμα έχει κλείσει.

«Δεν υπάρχει σήμερα στέλεχος που, στο συγκεκριμένο πολιτικό περιβάλλον, να μπορεί να αμφισβητήσει τον Αντώνη Σαμαρά. Άρα όλες οι αποφάσεις τον βαρύνουν και ξέρω ότι όλες του τις αποφάσεις τις λαμβάνει με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον της πατρίδας. Προφανώς το θέμα της ηγεσίας της ΝΔ ετέθη, συζητήθηκε και έκλεισε», σχολιάζει.