18 Μαΐου 2015

ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ: Αλέξη διώξε τον υπουργό που χρωστάει στην Εφορία

Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα, που λέει ο λαός που πληρώνει με δόσεις την Εφορία. Να δούμε Αλέξη θα την τηρήσεις αυτή την «κατακκόκινη» γραμμή; Ποια; Να διώξεις τον υπουργό σου που χρωστά 280.000 ευρώ στην Εφορία σε περίπτωση που δεν υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων και να προχωρήσεις σε κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων.

Τόλμησε επίσης να ζητήσεις να παραιτηθεί ο ευρωβουλευτής και να αποκαλύψεις τα ονόματα της γυναίκας πρώην πρωθυπουργού, του πρώην υπουργού και του αντιμνημονιακού μεγαλοδημοσιογράφου που δεν πληρώνουν γιατί προσποιούνται ότι δεν έχουν χρήματα.

Σιγά μη δεν έχουν (ειδικά ο μεγαλοδημοσιογράφος, αν μαντεύω καλά, φέσωνε και τους εργαζόμενους).

Αλλά αν δεν έχουν ..κας, θα έχουν ακίνητα. Ε, ας ξοφλήσουν παραχωρώντας στο Δημόσιο ακίνητα και άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Και κάτι άλλο επίσης. Να δούμε, αυτοί που σηκώνουν το λάβαρο της αντίστασης στη συμφωνία με τους πιστωτές θα έχουν την ευαισθησία να κάνουν καμία δήλωση, την πολιτική συνέπεια να επιτεθούν σε όποιον θεωρούν υπεύθυνο, να παραιτηθούν από την κυβέρνηση, το βουλευτικό ή άλλο αξίωμα αν δεν εισπραχθούν οι φόροι και δεν τιμωρηθούν οι φοροφυγάδες υπουργοί και λοιποί; Αλλιώς ετοιμαστείτε να ακούσετε το γνωστό «κόρακας κοράκου μάτι κλπ, κλπ».

Αλέξη. Παναγιώτη, Ζωή και λοιποί αγωνιστές του ΣΤΡΙΖΑ ιδού οι πραγματικές «κόκκινες» γραμμές, ιδού και η συνέπεια…

Κάλχας
newsit.gr