18 Μαΐου 2015

ΚΛΑΙΩ! Παπαδημούλης αρχικά για ''συμφωνία'': «Η διαπραγμάτευση αποδίδει»-Μισή ώρα μετά: Υπονόμευση της προσπάθειας για διέξοδο

Σύγχυση επικράτησε μεταξύ των ΣΥΡΙΖΑίων για την περίφημη πρόταση της Κομισιόν για την Ελλάδα, αφού τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος δεν ήταν μεταξύ τους ενημερωμένα για τις διαρροές.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με αφορμή την «πρόταση» άλλαξε... στάση μέσα σε μισή ώρα.
Αρχικά αποθέωνε – μέσω twitter - την πρόταση αυτή, λέγοντας ότι ανοίγει το δρόμο για έντιμη συμφωνία, λίγο αργότερα, επικαλούμενος την εκπρόσωπο της Κομισιόν που διέψευδε την ύπαρξη τέτοιας πρότασης, μίλησε για προσπάθεια ορισμένων να «κάψουν»

Το πρώτο «τιτίβισμα» Παπαδημούλη ανέφερε:

«Η πρόταση της Κομισιόν, ανοίγει το δρόμο για μια έντιμη συμφωνία. Η διαπραγματευτική προσπάθεια της χώρας αποδίδει. Ώρα ευθύνης για όλους...».



Τριάντα λεπτά περίπου αργότερα, έκανε στροφή 180 μοιρών, αναρτώντας το εξής σχόλιο:

«Η εκπρόσωπος της Κομισιόν κ Breidhardt δεν επιβεβαιώνει επισήμως το κείμενο. Κάποιοι ίσως επιδιώκουν,να "κάψουν" την προσπάθεια για διέξοδο».



Φαίνεται ότι ο κ. Παπαδημούλης, ο οποίος εσχάτως έχει αναρτήσει στο twitter του φωτογραφία με τον Γιάνη Βαρουφάκη αγκαλιά, προφανώς για να στηρίξει τον βαλλόμενο υπουργό Οικονομικών, έκανε δεύτερες σκέψεις σχετικά με την αρχική ενθουσιώδη υποδοχή των σχετικών πληροφοριών.