15 Μαΐου 2015

Πόρτα από την Κωνσταντοπούλου έφαγε ο Δραγασάκης για τα αποθεματικά της Βουλής!

Το βροντερό “όχι” της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, για τα αποθεματικά της Βουλής ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το... πικρό ποτήρι στη χθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.


Στη χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση κυριάρχησαν οι ενστάσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου σχετικά με την συμβατότητα της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση και της διαφαινόμενης συμφωνίας με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που η μία μετά την άλλη μπαίνουν στο... χρονοντούλαπο. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για αναξιοπιστία στο θέμα των διαπραγματεύσεων και των υποχωρήσεων απέναντι στους δανειστές.
Click4more: Χαμός σε συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ - Απασφάλισε η Ζωή και έστησε στον τοίχο τον Δραγασάκη - Τι αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος
Το θερμόμετρο χτύπησε... κόκκινο μεταξύ Κωνσταντοπούλου και Δραγασάκη όταν η πρώτη αρνήθηκε να συμβάλλει με τα αποθεματικά διαθέσιμα της Βουλής, στην ενίσχυση της ταμειακής ρευστότητας που προωθεί η κυβέρνηση μέσω ΠΝΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Δραγασάκης ενοχλήθηκε και της επισήμανε πως δεν έχει δείξει... καλή θέληση στην προσπάθεια της κυβέρνησης.