12 Μαΐου 2015

ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΜΟΥΦΑ ΕΙΔΗΣΗ ΕΝΟΨΗ EUROGROUP: Οι Ρώσοι δεν έχουν ιδέα για επίσκεψη Τσίπρα στη Ρωσία

[Τα γατάκια του ΣΥΡΙΖΑ διέρρευσαν την μαϊμού είδηση ενόψη Eurogroup... και απ΄' ότι φάνηκε οι Ευρωπαίοι τρόμαξαν... μάλιστα ο Σόιμπλε τρόμαξε τόσο πολύ που τους κάλεσε να κάνουν δημοψήφισμα]

Δεν επιβεβαιώνει ακόμη το Κρεμλίνο την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Αγία Πετρούπολη τον Ιούνιο, για το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ.

Μπορεί η πληροφορία να έχει διαχυθεί από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης, ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν δεν την επιβεβαίωσε.

«Προς το παρόν δεν υπάρχει τελική επιβεβαίωση. Μόλις η ελληνική πλευρά το επιβεβαιώσει οριστικά, θα μπορούμε να βασιστούμε σε κάτι», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξει νέα συνάντηση Τσίπρα-Πούτιν.

Ωστόσο, ο κ. Πεσκόφ, έδειξε ότι η Μόσχα θέλει το νέο ταξίδι Τσίπρα: «Θα είμαστε ευτυχείς να δούμε Έλληνες εκπροσώπους και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης» τόνισε.

Το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη διοργανώνεται ετησίως από το 1997, και εφέτος θα διεξαχθεί 18-20 Ιουνίου. Τελεί υπό την αιγίδα της ρωσικής προεδρίας και την προσωπική επίβλεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν από το 2006.