12 Μαΐου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Αποθέωση Σαββίδη ο οποίος έκραξε τα ζώα της ΝΔ που τον κορόϊδευαν

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τα γραφεία της εφορίας στα οποία βρέθηκε σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να καταθέσει το αποδεικτικό της μεταφοράς των χρημάτων, με τα οποία ξεχρέωσε η ομάδα το ελληνικό δημόσιο.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ που ήταν έξω από την εφορία ξέσπασε σε χειροκροτήματα όταν έφτασε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, φωνάζοντάς του «Είσαι παλικάρι».


Στη δημοσιότητα δόθηκε επίσης και η απόδειξη της τράπεζας από την πληρωμή των 10.886.811 ευρώ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ



Στις δηλώσεις του μίλησε για τα χρέη, τις επιλογές που είχε και την κηλίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ που ήθελε να αποφύγει. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην νέα Τούμπα, το προπονητικό κέντρο, αποκάλυψε ότι ο Ιάκωβος Αγγελίδης με τον γιο του είναι σήμερα στην Ισπανία για τεχνικό διευθυντή και έστειλε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση, αλλά και… καρφιά στους προηγούμενους, που ήταν μόνο λόγια!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης:

Η τοποθέτηση μετά την πληρωμή: «Θα πω δύο κουβέντες. Μόλις τώρα δώσαμε τα έγγραφα που βεβαιώνουν την καταβολή των χρημάτων. Πληρώσαμε 10.886.000 ευρώ και μ΄αυτό βάλαμε τελεία στο θέμα των οφειλών του ΠΑΟΚ. Κι από σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός».

Θέλω να συγχαρώ όλους εμάς, όσους πίστευαν, αλλά και τους άλλους τους δύσπιστους. Ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα καθαρός και σωστός απέναντι στην πολιτεία και τους δανειστές του. Τελειώσαμε την μακροχρόνια διαδικασία και απελευθερώσαμε τον εαυτό μας απ’ αυτό το βάρος. Τώρα με προσοχή και περισυλλογή θα κάνουμε βήμα – βήμα την αλλαγή του συστήματος του ΠΑΟΚ, θα παρουσιάσουμε τη νέα στρατηγική και θα προχωρήσουμε μπροστά. Μπροστά μας έχουμε μεγάλες υποθέσεις, και είμαι πολύ ευτυχισμένος και τυχερός, που μπορώ να αρχίσω να υλοποιώ τις σκέψεις μου.

Ήταν θεμά αρχής, θα μπορούσαμε να πέσουμε κατηγορία και να μην πληρώσουμε τίποτα. Ήταν η πιο συμφέρουσα οικονομικά λύση κι από θέμα ταχύτητας, θα ήθελε τον ίδιο δρόμο. Δεν ήθελα να υπάρχει μαύρη κηλίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ, και μάλιστα με τη δική μου παρουσία. Θέλω όλη η Ελλάδα να γνωρίζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάντα έτοιμος να πληρώσει τις οφειλές του. Όλα όσα χρωστάει. Αυτό τελείωσε”

Για τον πρώτο στόχο πλέον : “Πρώτος στόχος είναι να κοιμηθώ με καλές σκέψεις. Τον τελευταίο καιρό άκουγα πολλά δυσάρεστα, αυτό ενίσχυε την υπομονή μου, αλλά ήθελα ο κόσμος να πειστεί ότι είμαι άνθρωπος του λόγου, που έχω δώσει. Το αμέσως επόμενο χρονικό διαστημα θα ενισχύσουμε ομάδα, το μάνατζμεντ. Σήμερα ο γιος μου και ο πρόεδρος είναι στην Ισπανία, και ελπίζω να έχουν επιτυχία οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις εκεί. Και αμέσως θα ξεκαθαριστεί ποιος θα είναι ο στόχος μας”

Για την εξαγγελία περί μεγάλου ΠΑΟΚ : “Να βεβαιώσω ότι είναι απόλυτο και σίγουρο πως ο ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλη ομάδα. Εγώ δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ απλά σαν ΠΑΕ και ποδόσφαιρο. Αντιμετωπίζω τον ΠΑΟΚ στο σύνολό του, το μπάσκετ, το βόλει, το γυναικείο ποδόσφαιρο, το χάντμπολ, στηρίζουμε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ, της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Και όλα όσα αφορούν την έννοια του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουμε να τα στηρίζουμε.

Ο στρατηγικός στόχος του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ είναι να μπει στην 20άδα των καλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων. Δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω ακόμη πως θα το κάνουμε, αλλά είμαι άνθρωπος του μάξιμουμ και θα πάμε σ΄ αυτό τον στόχο”

Για το προπονητικό κέντρο : “Βεβαίως, λύθηκαν τα χέρια και οι σκέψεις μας. Θα ασχοληθούμε με την πλήρη ανακαίνιση της Τούμπας, και μεγάλη ομάδα δεν είναι μεγάλη χωρίς σοβαρή υποδομή. Η Νέα Μεσήμβρια δεν είναι βάση για μεγάλη ομάδα. γι΄ αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε να κάνουμε τα σχέδια μας. Αυτές οι επενδύσεις είναι μεγάλες και μακροχρόνιες και δεν σταματάνε. Και ελπίζω ότι θα τα δείτε όλα”

Ένα μήνυμα για την κυβέρνηση : “Δεν θα ήθελα να δώσω πολιτική διάσταση στο θέμα, είπα ήδη ότι είναι μια περίεργη αίσθηση, μόλις τώρα ήπια πάνω ένα τσάι, το οποίο κόστισε 10.886.000 ευρώ. Πρέπει να μας πουν εμάς “ευχαριστώ”. Μπορούσαμε να μην πληρώσουμε, αλλά πληρώσαμε. Θέλω να καλέσω όσους χρωστάνε στο κράτος, σκεφτείτε… Αυτή η κίνηση του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι παράδειγμα. Δεν επιτρέπεται πάντα να σκεφτόμαστε τον εαυτό μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ που είναι στην Βουλή και υπάρχουν φίλοι του ΠΑΟΚ που δεν είναι στο Κοινοβούλιο. Αυτοί ασχολήθηκαν μαζί μας με τα προβλάηματα. Θέλω να πω “ευχαριστώ” στην ομάδα του Τσίπρα, και στην ομάδα του Καμμένου. Αυτοί μου υποσχέθηκαν και το έκαναν. Αυτή ενδεχομένως είναι η κύρια διαφορά αυτών απο τους προηγούμενους!

Για τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο : “Τι μπορώ να πω; Βλέπετε το Euronews; Εκεί υπάρχει μια εκπομπή, που λέγεται “κανένα σχόλιο””.