12 Ιουνίου 2015

Βίντεο: Όταν Τσίπρας-Στρατούλης υπόσχονταν επαναπρόσληψη των συμβασιούχων του ΟΑΕΕ

Ο υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων λίγο πριν τις εκλογές χαρακτήριζε «δίκαια» τα αιτήματά τους - «Να σταματήσει η κοροϊδία και η εκμετάλλευση» έλεγε ο πρωθυπουργός το 2010

Μπορεί σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης να αρνείται να συναντήσει τους περίπου 70 απολυμένους συμβασιούχους του ΟAEE, ωστόσο  λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου χαρακτήριζε «δίκαια» τα αιτήματα τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο κ.Στρατούλης δηλώνει δημόσια πως εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει κυβέρνηση θα σεβαστεί και θα εφαρμόσει άμεσα όλες τις δικαστικές αποφάσεις, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης που αφορά τους απολυμένους συμβασιούχους του ΟΑΕΕ.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Δημήτρη Στρατούλη video platformvideo managementvideo solutionsvideo player Στο ίδιο μήκος κύματος και ο σημερινός πρωθυπουργός κ.Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος το 2010 είχε βρεθεί σε συγκέντρωση  συμβασιούχων (23/9/2010) του ΟΑΕΕ  έξω από τον  Άρειο Πάγο, προκειμένου να τους «συγχαρεί» για τον αγώνα τους. «Πρέπει να σταματήσει η κοροϊδία και η εκμετάλλευση» έλεγε ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης ο κ.Τσίπρας. Οι καιροί ωστόσο, φαίνεται πως άλλαξαν.
Παναγιώτης Σαββίδης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ