06 Ιουνίου 2015

Στριπτίζ στην πισίνα, δακρυγόνα και... απέλαση για "άτακτο" ζευγάρι Πολωνών! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Στιγμές... απείρου κάλλους με ζευγάρι Πολωνών που απελάθηκε από την Τουρκία όταν η γυναίκα έκανε στριπτίζ γύρω από την πισίνα, την ώρα που ο άντρας της κατανάλωνε απίστευτες ποσότητες αλκοόλ.
Ο Marcin Flakiewicz και η σύζυγός του Jolanta αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τις ανιαρές (;) ζωές τους στην Μεγάλη Βρετανία και να μεταβούν στο Μαρμαρίς της Τουρκίας.


Ωστόσο οι συγκεκριμένες διακοπές απείχαν παρασάγγας από μερικές ημέρες ξεκούρασης και η κατάληξη ήταν να απελαθεί το ζευγάρι πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Έφυγε ο σύζυγος... ξεσάλωσε η σύζυγος!
Μετά από μία ημέρα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί... "φεστιβάλ κατανάλωσης αλκοόλ" ο κ. Flakiewicz δέχτηκε απανωτές παρατηρήσεις από τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου ώστε να μην ενοχλεί τους υπόλοιπους ενοίκους και τελικά πήγε για ύπνο λίγο μετά τις 11 το βράδυ, αφήνοντας την σύζυγό του στην πισίνα.

Πηγή φωτό: Daily Mail

Ωστόσο εκείνη μάλλον περίμενε να μείνει... μόνη της, αφού μόλις αυτό συνέβη γδύθηκε κι έκανε... παρέλαση γύρω από την πισίνα αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους παρευρισκόμενους.

Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου προσπαθούσαν μάταια να την πείσουν να μην κυκλοφορεί όπως την γέννησε η μητέρα της και αναγκάστηκαν να ξυπνήσουν τον σύζυγό της για να την συνεφέρει!

Η αντίδραση του συζύγου όμως είχε αντίθετα αποτελέσματα, αφού όντας μεθυσμένος τραυμάτισε 7 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και δύο αστυνομικών!

Πηγή φωτό: Daily Mail

Το ζευγάρι συνελήφθη και ακολούθησε η παραδοχή πως είχαν καταναλώσει πολλά... κοκτέίλ δίπλα στην πισίνα από νωρίς το μεσημέρι, ωστόσο ο άνδρας ήταν σε έξαλλη κατάσταση και οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν... δακρυγόνα για να τον... ησυχάσουν!

Εκτός από αυτό, ο κ. Flakiewicz κατηγορείται πως... έκανε την "ανάγκη" του σε ένα δωμάτιο στο οποίο μεταφέρθηκε μετά την σύλληψη κι ενώ η γυναίκα του επέμενε πως στα ποτά της κάποιος είχε ρίξει ουσίες.

Οι τοπικές δικαστικές αρχές αποφάσισαν την απέλαση του ζευγαριού, ενώ ακόμη τους απαγορεύτηκε να επιστρέψουν για τα επόμενα πέντε χρόνια!


Πηγή: dailymail.co.uk