06 Ιουνίου 2015

ΚΛΑΙΩ! Ο Πούτιν τους λέει να υπογράψουν το μνημόνιο των δανειστών για να μείνουν στο ευρώ κι αυτοί πανηγυρίζουν

"Ηχηρή παρέμβαση Πούτιν υπερ Ελλάδος" γράφουν οι ηλίθιοι του Ευαγγελάτου, ενώ ο Πούτιν ουσιαστικά λέει υπογράψτε για να μείνετε στο ευρώ

Η ''σπέκουλα'' για πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, λόγω των τεράστιων χρεών της χώρας θα μπορούσε να είναι επιβλαβής τόσο για την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και για την ελληνική οικονομία, δήλωσε ο Β. Πούτιν.
Λίγες ώρες μετά την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Α. Τσίπρα ο Ρώσος Πρόεδρος προειδοποίησε τους Ευρωπαίους να μην παίζουν με την έξοδο της Ελλάδας με το ευρώ, ενώ τόνισε με έμφαση τις παραδοσιακά καλές σχέσεις της χώρας του με την Ελλάδα.

Διαβάστε τα κυριότερα σημεία από τη συνέντευξη του στην Corriere della Sera.
'' Η ''σπέκουλα'' για πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, εν μέσω τεράστιων χρεών της χώρας θα μπορούσε να είναι επιβλαβής τόσο για την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και για την ελληνική οικονομία. Οι σχέσεις της χώρας μου με την Ελλάδα οικοδομούνται ανεξάρτητα από το αν είναι μέλος της ΕΕ, της ευρωζώνης ή μέλος του ΝΑΤΟ. Εχουμε πολύ στενούς δεσμούς ιστορικούς συνεργασίας με την Ελλάδα και είναι «κυριαρχικό δικαίωμα» του ελληνικού λαού να κάνει διαφορετικές συμμαχίες''.

Πηγή Ημερησία