06 Ιουνίου 2015

Η Ζωή τον στήριζε ο Τσίπρας ούτε που το χειροκρότησε

«Πλάτες» από τη Ζωή

Τον Πάνο Καμμένο... σιγοντάρισε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία απαντώντας στον Αδωνι Γεωργιάδη, που προηγουμένως είχε απαντήσει στον Πανάρα, είπε:
«Η συζήτηση είναι σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, κινδυνεύετε να εκτεθείτε».

Στη συνέχεια, μάλιστα, σχολιάζοντας την ένταση στα έδρανα της ΝΔ σημείωσε «Εχουμε πολλού υποψήφιους προέδρους από τη δεξιά πτέρυγα» ενώ μετά το τέλος της ομιλίας του Πάνου Καμμένου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πήρε τον λόγο και απευθυνόμενη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Μπορείτε να κάνετε λίγη ησυχία; Τώρα που ησύχασε και η από εδώ πτέρυγα των υποψηφίων» εννοώντας τους βουλευτές της ΝΔ.


Ο Τσίπρας δεν χειροκρότησε τον Πάνο Καμμένο

Tα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος μέσα στη Βουλή, η ένταση που προκάλεσε και οι όχι τόσο κολακευτικές εκφράσεις που χρησιμοποίησε, μάλλον δεν ενθουσίασαν τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Η φράση του Πάνου Καμμένου προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας "στα τέσσερα, στα τέσσερα εσείς" αλλά και η φράση προς τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη για τη Μύκονο και όσα επακολούθησαν προφανώς δεν ενθουσίασαν τον πρωθυπουργό και δικαίως.

Και έτσι όταν τελείωσε η ομιλία του Πάνου Καμμένου λίγοι υπουργοί τον χειροκρότησαν και μόνο οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όπως φάνηκε και από το βίντεο ο κ. Τσίπρας όχι μόνο δεν χειροκρότησε αλλά δεν γύρισε καν να τον κοιτάξει όταν κατευθύνθηκε προς τα υπουργικά έδρανα.