04 Ιουνίου 2015

Γνωστός ποδοσφαιριστής είπε στην βλαμμένη κοπέλα του ότι πάει διακοπές και παντρεύτηκε κρυφά άλλη γυναίκα στο Παρίσι [εικόνες]

Μια ακόμη αφορμή για να γίνει πρωτοσέλιδο στις βρετανικές εφημερίδες έδωσε ο Παπίς Σισέ. Ο επιθετικός της Νιουκάστλ, παράτησε την κοπέλα του στην αγγλική πόλη λέγοντάς της ότι αναχωρεί για διακοπές και ταξίδεψε στο Παρίσι όπου παντρεύτηκε μια αθλήτρια του βόλεϊ.
Η Ρασέλ Γκρέιαμ έμεινε αποσβολωμένη όταν είδε στο διαδίκτυο ότι ο σύντροφός της, Παπίς Σισέ παντρεύτηκε την Ντιαλό Αβα στο Παρίσι. Η 24χρονη κοπέλα, η οποία εργάζεται ως μοντέλο, αποκάλυψε στον αγγλικό Τύπο ότι αποχαιρέτισε τον σύντροφό της, ο οποίος μετά το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στην Πρέμιερ Λιγκ, ήθελε να απολαύσει τις διακοπές του στην πατρίδα του, τη Σενεγάλη.


Οταν όμως μετά από μερικές ημέρες, αυτός σταμάτησε να τις απαντάει στα μηνύματα, τότε η νεαρή άρχισε να ανησυχεί με αποτέλεσμα να δει online τις φωτογραφίες του... καλού της από τη γαμήλια δεξίωση.

«Δεν περίμενα να μου το κάνει αυτό. Είναι δική του η ζωή και κάνει τις επιλογές του αλλά τουλάχιστον όφειλε σαν άντρας να μου το πει» δήλωσε συντετριμμένη η Γκρέιαμ, η οποία είχε χωρίσει με τον Σισέ πριν ένα χρόνο εξαιτίας της οικογένειάς της και των αντιρρήσεων που υπήρχαν για το γεγονός πως ο παίκτης είναι μουσουλμάνος, όμως τους τελευταίους μήνες ήταν και πάλι μαζί στη ζωή.


Αυτό όμως που δεν παρατήρησε στον 30χρονο παίκτη, ήταν το γεγονός πως διατηρούσε παράλληλη σχέση. Η 29χρονη Αβα είναι αθλήτρια του βόλεϊ, διεθνής με την ομάδα της Σενεγάλης ενώ σε συλλογικό επίπεδο αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γαλλίας. Εκεί έγινε και ο γάμος ενώ στη δεξίωση που ακολούθησε, ο Σισέ δεν ήπιε ούτε μια γουλιά αλκοόλ λόγω της θρησκείας του.